David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 27 de febrero de 2009

Un gran Museu i una gran ciutadania.

Ahir al Museu del Taulell Manolo Safont vivirem dos aconteciments molt importants. Per una banda vingueren un grup de experts en ceràmica ja retirats a fer un col.loqui davant de les càmares. És el que al Museu anomenem Patrimoni Inmaterial. És l'àrea de la que jo m'encarregue i és emocionant vore com la veritable història es troba en el record d'aquestes persones. Just desprès inagurarem l'exposició de "Els oficis". Obres d'art reflectires en taulells que ha fet l'alummnat de quart de primària d'Onda. Durant mesos pujen i es familiaritzen amb el Museu i la cultura. Ahir desprès del magnífic parlament de la Regidora d'Educació, Formació i Festes, Rosarín Fabra Prades, pares i mares, classe política, professorat i personal del Museu gaudirem junt als nous artistes d'un berenar.
Gràcies a una bona gestió es poden tindre Museus com els que a Onda tenim.Gràcies a una sensibilitat política que permet que aquest Museu siga un referent mundial al món de la ceràmica. Descobrim la nostra història al Mòn i formem a les persones per a que el taulell i la ceràmica artística continuen sent la nostra forma de vida.
PEDRO I JO:

MOMENT INAGURACIÓ:

ROSARÍN FABRA I JO: una bonica amistat.

EXPOSICIÓ A L'ENTRADA DEL MUSEU:

Fa uns minut hem arrivat de vore com a Laura García se li concedia el Premi Extraordinari de Final de Carrera 2007/2008. Un acte en el qual Onda gràcies a la meua amiga Laura ha estat ben representada. Companys del PSPV es trobaren allí com: Samuel Falomir Sancho, Isabel Escudero, Juanma Calles... Gràcies al Rector de l'UJI per saver guiar a aquesta gran universitat encetada pels socialistes fa ja 18 anys.
Ficaré la foto en breus minuts.

P.D. M'he tallat el monyo. Canvi d'imatge. Espere que prompte em torne a crèixer jejeje.

1 comentario:

Santiago Vañó Candeal dijo...

Vaig a escriure com a llicenciat en Història de l'Art: enhorabona per la labor que feu ensenyant als xiquets, crec que la labor dels tallers didactics es fonamental per a la difusió de l'art i els museus entre els més menuts i sempre que estiga fet en gust i ben fet sempre es digne de felicitar.
Els xiquets no són només futur, son present i si ells i elles porten als seus pares als museus (i en un futur als seus fills) la tarea tindrà doble satisfacció.
Quan estiga prop d'Onda no dubtes que visitaré el Museu