David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 2 de febrero de 2009

Onda, una gran ciutat

Castellano:

Valencià:


Aquest video té ja uns anys. No reflecteix la restauració del pont medieval, el nou Ajuntament, el transport públic totalmente gratuït, noves associacions, l'ampliació dels museus gratuïts, la restauració de l'alcassaba i la consolidació de la ladera sud i adeqüació de la ladera nord del castell...

Onda és una gran ciutat governada ja 21 anys pel PSPV i això es nota.

7 comentarios:

Juanjo Rubio dijo...

: )

Buena idea! jejeje

PROGRESSISME dijo...

JEJEJE és una idea original a que sí Juanjo? En fi la tenia pendent des de fa temps i al final m'has donat ganes. Gràcies.

Juanjo Rubio dijo...

De nada hombre!!!

Lo que no sabía es que estaba en valenciano también ves...

Saludos.

Anónimo dijo...

ONDA CIUTAT OBERTA. Com m'agradaria poder dir el mateix del poble on visc. Un poble on els governants te lleven la il.lusió de emprendre qualsevol projecte, ja que només per no pensar com ells, no et tenen en cònter. Un poble, en el qual, l'apatia, la nostàlgia per altres temps millors estan reinant i açò es nota. Es nota en la gent major que apenes tenen res que fer. Es nota amb els pares com nosaltres, ja que no s'organitza res com en Onda (teatre, cine.... tot subvencionat per l'ajuntament). Es nota en la gent jove, ja que la única alternativa que tenen de oci es la discoteca (si volen un altra activitat han d'eixir fora, a Onda per exemple) i es nota en els menuts que només tenen parc (no conte en les escoles d'activitats extraescolar perquè açò ho disfruta qualsevol poble).
Sempre passejaré el nom d'ONDA per on vaja.
Inmellorable equip de govern, i MAGNÍFIC ajuntament.
I per supost David, gràcies a tú, per aquesta tasca que estas duent a terme sense ser suficientment reconegut però que algun dia tindrà els seus fruits.
Ah! El poble on visc és La Vall.
Besets. Tú ja saps qui soc.

Sat dijo...

Onda es la mejor, tiene de todo y gratís. Un pueblo que evoluciona día tras día y no para. En mi blog yo doy a conocer mediante fotos como era Onda en tiempos pasados y como a prosperado en la actualidad con el partido socialista que ya reina 21 años.
Visita mi blog en:

http://davidluzycolor.blogspot.com/
Gracias

PROGRESSISME dijo...

Gracias. Sí que sé quí eres. La música sols m'emociona i em fa plorar. Gràcies per estar sempre ahí i creure en mí com a polític i, sobretot, com a persona. BESOS.

ohni dijo...

Está chulo el vídeo. Y me alegro de que Onda esté creciendo día a día y con políticas progresistas jeje.

Seguid así y seguid haciendo crecer a Onda :D

Saludos!