David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 20 de febrero de 2009

Presentació pública de JSPV-Almassora

Ahir dijous 19 de febrer de 2009 fou la presentació pública de JSPV-Almassora, l'agrupació que va nàixer el mateix dia que nosaltres, el dia 20 de desembre de 2008.

Al seu acte a la seu socialista ha parlat la nostra amiga Carmina Martinavarro, Secretària General de PSPV-Almassora, la Vicesecretària de JSPV Ruth Sanz i, per últim, el Secretari General de JSPV-Almassora Paco Claverias Sedeño. Posteriorment hem anat a un bar a fer un sopar en un puesto magnífic amb una companyia inmillorable.

Gràcies a aquestes presentacions la joventut socialista crea llaços d'unió i amistat. JSPV-Almassora ha estat arropada per tots i totes nosaltres.

A títol personal vull dir que cada vegada em trobe més còmode amb la gent de Jovens Socialistes i que la meua amistat és sincera. Gràcies per fer-me sentir tant bé i tant valorat. Em senc especial amb vosaltres.

Algunes fotos:
David, Ana, Paco i Noelia (ejecutiva Almassora y yo):

Paco, Ruth i Carmina:

Marcos, Richard, David i López:

Richar, David i Pedro Floro:

Richard, David, Omar i Pedro:

David i Sofia:

David i Esther:

Foto de grup:

Ruth, David i Joan:Foto de grup:

Sopant:

6 comentarios:

PROGRESSISME dijo...

Gràcies a tots i totes a Almassora per portar-vos tant bé i per l'acte tant ben organitzat. De veres us felicite.

Gràcies a Carmina, Secretària General del PSPV Almassora. Em caus genial i adore la teua forma de ser tant oberta i coherent.

Gràcies als meus amics i amigues de JSPV a la província i tot el País Valencià. Ja saveu quí sou. Besos.

PROGRESSISME dijo...

Marcos i Grisela gràcies per vindre a la presentació. López gràcies per vindre amb mí pr a representar a Onda a la província.

Anónimo dijo...

Bona nit David! per fí e pogut entrar! primer y principalment gracies per nombrarnos una vegá en el teu blog, jajajaja.
A estat molt bé la presentació, espere que aunque yo no pinte res seguisques informanme de les coses, que yo meu pase molt bé en vosatros y pepe y pepa tamé, jejeje!
Sols me falte dirte que vals a montó, y que seguisques aixina que arribaras lluny.
Un beset y que pases una bona nit.

La teua Pepera! jejejeje.

Aïda Antonino dijo...

David, mira que eres aplicat, açò és rapidesa i la resta són tonteries!!!Doncs si, cada vegada que es constitueix una nova agrupació de Joves Socialistes podem sentir-nos ben orgulloses, i orgullosos, significa que anem creixent, que s'impliquem en la societat, en la politica...I també hem d'estar contents, perquè no només coneixem companys polítics, sinò amics que segurament ho seran per a la resta de la vida.

Un plaer coincidir amb tu.

Una abraçada.

PROGRESSISME dijo...

GRISELA moltíssimes gràcies per entrar al blog i signar. Saps? M'alegre molt de que vingues i t'apropes a aquesta nova sensibilitat. Besos.

AÏDA jo també estic content d'haver-me creuat en tú. Desprès de tres anys de partit ara em sorprenc coneixen a gent nova de JSPV que és majíssima i sobretot tant preparada.
Sou genials.

Ruth dijo...

I la pròxima setmana a Onda.... mare meua.... tindrem q anar preparant-mos.

Be xiquet ens veiem demà...

Besets.