David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

domingo, 15 de febrero de 2009

Un diumenge de pluja: 15 de febrer (Post-San Valentí)

Amb una crisis mundial que ens colpeja, amb drames personals i amb una pèrdua de valors brutal en una gran part de la societat cosmopolita, jo continue creent en la humanitat perque miran els llibres de temàtica històrica, mirant a la realitat en primera persona, veig que cada dia em progressat més material i socialment. Ara tal volta ens ha arrivat el moment de refleioxar fins ón és de justícia arrivar per a no fer mal al Nostre Planeta ni als progressos socials. Necessitem canvis estructurals per a no tornar a ser súbdits d'un sistema que per sí mateix s'agota, s'autodestrueix sense la intervenció pública.

En aquest dia de pluja he fet un paró en les meues tasques per a dedicar dos cançons al Món. Una de 1990 número 1 a les llistes al seu moment i reeditat en directe en 2005 i, altre de 2005 que és la cançò més radiada de tota la història, número 1 durant 16 setmanes. Em donem pau en moments en els que em falta força.

Gràcies per estar ahí a tots i totes:

MAIRAH CAREY LIVE in 2005 (menys mal que ja no arriva a tindre ni la mitad de la seua veu)


MARIAH CAREY LIVE in 2005:

4 comentarios:

Anónimo dijo...

No se si intencionadament, crec que no, hi ha que vore, com reflexes el teu estat d'anim en les publicacions al blog.

Recordes que volia que tingueres una sorpresa per al dia de la presentacio de JSPV? Ahir te la vaig revelar i espere poder complir-la perque es requisit imprescindible que tu sigues secretari general, no nomes perque jo ho diga sino perque no hi ha ningu que tinga tant d'amor a este partit i que lluite i treballe tant per ell com tu.

No es just que una persona (de dubtosa fidelitat al partit en la meva opinio, i aixi ho esta demostrant en la seva actitut) que no compleix en la seva tasca i per supost ha demostrat que per a ella el partit no es important, puga destroçar tant de treball i tanta il.lusio. Si de veres fora socialista us deixaria treballar i es retiraria perque comprendria que el millor per als joves socialistes seria anar-se'n i si no ho fa es perque algo trama o esta perseguint i ja sabeu a quina component de JSPV em referisc.

Espere que els dirigents del partit a Onda no estiguen tan cegos com per no adonar-se'n del que esta fent, que et recolcen sense condicions.

Volia començar una campanya a favor teu amb els amics teus i meus pero crec que no seria jugar limpio i se que a tu no t'agrada el joc brut ja que eres totalment transparent. Llastima que alguna secretaria dels JSPV no ho siga.

Perdoneu si soc un poc dura pero es realment el que pense i crec que una persona com David no es mereix el que li estan fent.

Sempre amb tu.

T.a.p.

PROGRESSISME dijo...

TAP GRÀCIES per estar sempre al meu costat.MUAKS.

Tot anirà be.

Anónimo dijo...

Estic molt cabrejada. Que be que estan alguns en els seus sillons i esta nit ho han demostrat.
Ho sent perque el PSOE perdra molts vots.
T'en recordes del contacte que tinc amb Lopez Aguilar? Ara no se si es moment de prendre decissions perque ja dic que estic molt enfadada pero quan no es fa justicia em sent tan enganyada.
Veig que alguns, davant el temor de la teua popularitat, pensen que vols protagonisme quan la unica cosa que has fet ha sigut treballar pel partit i renovar les il.lusions de persones que ja no creien en els politics pero en tu si. Que poc valen eixes persones pero m'encarregare de que la gent sapia la veritat i perdran vots i m'alegrare.
Al final la trama (que ara esta tan de moda) contra tu i organitzada (no vull malpensar) pareix que esta guanyant terreny pero espere que la "sensatez" siga mes rapida.
Una abraçada i tota la felicitat del mon per a tu.
T.a.p.

Sat dijo...

Ya sabes que yo estoy siempre para lo que quieras. Mi ayuda en tiempos dificiles siempre estará. Sigue como eres y no permitas que nadie te pisotee o lo intente, ya sabes.
Un abrazo muy fuerte.