David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 19 de enero de 2009

Tres dies per a celebrar Sant Antoni

Onda és un gran poble i ho demostrem cada dia. Sant Anotni ací es celebrà durant tres dies plens d'actes destinats per a tots els públics. L'oferta cultural i festiva es donaven de la mà.

El divendres assitirem al cinema gratuït a La Cassola. A la nostra benvolguda Artesa es repartien rotllos i es beneien els animals.

El dissabte de matí hi haguè l'actuació al Pla de "Escura els plats". Alegraren el matí als nostres xiquets i a les nostres xiquetes.

UN POBLE AL CARRER:


Per la vesprada arribava el torn del Tosalet. La gent anà a replegar el seu rotllo i la festa inundava els carrers.

Ja en la nit tenia lloc l'encessa de la foguera i el repartiment de bunyols, rotllets de vent i moscatel al centre del poble. Fosc artificials i música ens doaven un moment màgic.

RAVAL DE SANT JOSEP:


Diumente arribà el torn de la benedicció dels animals i l'entrega del rotllo.

Onda és una ciutat oberta a les celebracions i convida a la seua ciutadania a eixir al carrer i gaudir de moments especials en les seues vides. Sempre hi ha algo ha fer en aquest poble. Onda és un gran poble per a viure.

JOVENTUT SOCIALISTA AMB ONDA:

2 comentarios:

Sat dijo...

Es un placer estar en todas las fiestas de Onda y como no, en este día no podía faltar unirme a la celebración de San Antonio. Onda es genial haciendo festejos y estoy orgulloso de vivir en un pueblo tan comprometido con el progreso.

Anónimo dijo...

Yo no estuve en la hoguera,y lo de los santos...pues como que no va con migo,eso si como mi ciudad para realizar festejos,ninguna,ese dia me quede de Rodriguez en casa y aprobeche para salir con los colegas de fiesta,que una vez al año no hace daño.

Paco Peña Martínez.