David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 30 de enero de 2009

Manifestació a Castelló de la Plana

Demà dia 31 de gener de 2009 a les 18 hores hi haurà a Castelló de la Plana una manifestació en contra dels que estàn aprofitant-se amb aquesta crisis mundial que estem patim.
Les condicions laborals no poden passar a ser més precaries i les conquestes de segles de lluita no poden oblidar-se. Molta gent a mort en la història per a que ara ens deixem animalitzar.
Fabra no volia consentir aquesta manifestació. La dreta comsempre es mostra arrogant i dictatorial.
Camps, que té les competències actives per a la creació de puestos de treball, no está fent res per a millorar la vida de les persones en esta època de crisis. El PP ha demostrat que no es competent per a gestionar aquesta crisis i que sols coneix les receptes antigues que ens han portat a aqueste situació.

RECORDA:Dissabte 31 de gener de 2009.Castelló de la Plana. La Farola. A les 18 hores.

DONA LA CARA!

3 comentarios:

Sat dijo...

Yo como no podía ser de otra manera iré a la manifestación. Los empresarios se estan aprovechando demasiado de esta crisis, despidiendo a gente que no les interesa poniendoles de escusa la famosa crisis. Esto ya es demasiado. Yo como el que más, estaré allí para protestar.

Anónimo dijo...

MANIFESTACIÓN POR EL EMPLEO Y LA PROTECCIÓN SOCIAL.
31 DE ENERO 2009 A LAS 18:00 HORAS CASTELLÓN PZA.DE LA INDEPENDENCIA(LA FAROLA) TODOS ESTAMOS AFECTADOS ¡ACUDE! UGT-MCA.
El comite de empresa de Azulev(revestimiento)estaremos.Saludos compañeros.

Anónimo dijo...

Que no tenen diners ja ho sabem des de l'era Zapalana (ahí segueixen els barracons i la falta de centres de salut) i és que els dirigents del PP han dilapidat les arques autonómiqiues.
A estes altures, les poblacions de la província de Castelló han presentat 341 projectes al Ministeri d'Administracions Públiques acollint-se al plà d'ajuda del GOVERN CENTRAL mentre en la província de Castelló els dirigents del PP encara estan mirant les musaranyes.
A Castelló Albert Fabra puja els impostos un 5'7% i a més a més incompleix la seva promesa signada davant notari de bonificar un 50% l'IBI als joves que adquirreixen la seva primera vivenda i als pensionistes amb rendes mínimes.
Per altre costat, Carles està en la festa de Fitur i per rematar està el Plan Camps que pareix que serà tan virtual com els diners que van rebre els afectats per l'incendi de l'Alcalatén o de la zona de la Serra d'Espadà. D'aquest plà sabem que es destinaran 60 milions per a aquest any i altres 60 per al 2010. A partir d'ahí les publicacions en el butlletins, els decrets, la informació als empresaris i als ciutadans és pura especulació. El que pareix que pretenen es rentabilitzar les seves polítiques de cara al 2011, any d'eleccions municipals i autonòmiques.

T.a.p.