David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 5 de enero de 2009

NOU CASAL JOVE A ONDA I ONDA JOVE 2009

Onda ja té un Casal Jove modern, dinàmic i situat al costat de la Nostra Magnífica Ciutat Esportiva. Situat al costat del Pavelló Municipal i, visible des de carretera dirreció a Ribesalbes (enfront del ALDI). El Casal Jove d'Onda té una pista de seguritat vial, noves tecnologies i tot el necessari per a que la joventut ondense trobe a eixe edifici el seu local d'oci responsable i també, un espai d'educació en valors.
Enguany, Onda Jove 2009, la X Fira d´Oci per als joves, es trasllada al Pabelló Municipal i al nou Casal Jove, lliberant així l'espai del Polifuncinal Municipal Vila, el qual continuarà albergant les competicions esportives més importants de la província.
"Las zonas de peques, de maquillaje de fantasía y peluquería, la de juegos deportivos, globoflexia y la de aventura estarán en el polideportivo municipal, mientras que las áreas de escaléxtric, Mis Talleres, la ludoteca y la de multiactividad se realizan en el Casal Jove.En el escenario de este último el sábado, a las 20,15 horas, habrá un concierto de rock y también se realizan exhibiciones y clases de aeróbic," informa Juan Miguel Salvador, regidor d'esport i tinent alcalde d'ordenació del territori i medi ambient.
Onda és un poble social i solidari, és un poble ple d'atractius per a qui ens visita i per a qui viu ací. Estic orgullòs de viure en un poble en el que tot el món té el seu puesto i ningú sobra. Gràcies per confiar en nosaltres per a la gestió de les seues vides.


undefined

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Ei David, ja veig q el pacte PSOE-BLOC Onda va "viento en popa", m'alegre que hi haja un esforç extra cap a les politiques de juventut.

Sort i endavant

Anónimo dijo...

Estoy orgulloso de pertenecer a esta población, David es genial que estés en la ejecutiva del PSOE y en Juventudes y gracias por elegirme para estar a tu lado y poder hacer que proyectos como el Casal Jove se lleve a término. Juntos seremos fuertes y tú el mejor como secretario general de Juventudes. Somos una piña y nadie nos volcara como se dice por ahí. Ánimo y a luchar juntos por un mundo de progreso y mejor, cada día superándote y superándonos a nosotros mismos. ¡¡¡A por todas!!!

Anónimo dijo...

És fabulós que l'ajuntament d'Onda pense en els més menuts, en estes festes que són especialment per a que ells ho disfruten. Jo he anat dos dies a Ondajove amb el meu fill i un amic seu, ja que ací, en la població on visc, no s'ha organitzat res des de l'ajuntament (governat pel PP, no així quan ho era pel PSOE).L'organització ha sigut estupenda, superant-la a la de anys anteriors. El meu fill i el seu amic, han quedat tant encantats, que l'amiguet ha proposat als seus pares anar a viure a Onda que és molt més xula (en les seves paraules).
Gràcies a tot l'equip de govern i gràcies a tú, David, perquè un dels millors regals que jo haguera pogut tindre, és haver-te conegut i saber que existeixes. Sempre parles des del cor i la sinceritat i açò arriba a la gent i fa que confie en els polítics.
Una abraçada i gràcies per estar ahí.
T.a.p.

PROGRESSISME dijo...

Gràcies T.A.P. Vinc de festa amb els amics i amigues i la veritat que no estic espirat per a escriure. Sols dir-te que mil gràcies perque amb paraules com les teues, encara que despres alguns diguen que les escric jo per a donar-me autobombo, la política és d'allò més agradable. No imagines la força que em dones quan escrius als meus artícles i parles de la meua persona. Jo pense que una de les poques coses que ens queda a la humanitat és la sinceritat. El mateix es pot fer de forma ornamental i falsa o de forma sincera. Tal volta siga el mateix el resultat final però la magia de sentir-te bé quan dorms o de ser coherent és vital per a predispossar-nos per a tindre un món on la gent no tinga por a dir les coses que sent, com vam parlar per mail aquella vegada, perque no res té més valor que allò que es transmiteix des de la més pura sinceritat.

Anónimo dijo...

Així m'agrada que estigues per ahí de festuqui. Que eres jove redeu.

Anónimo dijo...

Es pot fer de tot. No dones mala imatge per anar de festa.

Anónimo dijo...

DAVID,AUNQUE NOS CONOCEMOS DE COINCIDIR EN ALGUN TALLER DE
IGUALDAD,SE QUE PRONTO NOS
CONOCEREMOS,¡HAY QUE HACER ALGO
MAS POR LA SOCIEDAD!

Víctor Alós dijo...

Ja veurem en qué queda el Casal Jove...
Per ara, i vist lo vist, te bona pinta, però preferisc esperar a vore el resultat final, d'ací a un any.
Un saludin

PROGRESSISME dijo...

A LAS BARRICADAS:
No sé quién eres aunque si dices que nos conocemos de algún taller de igualdad. Sí es así felicidades por perder parte de tu tiempo privado para mejorar como persona. La igualdad es necesaria. En directo presentate cuando puedas. Gracias por entrar a mi espacio de reflexión. No imaginas la alegría que da ver que la gente entra y comparte contigo su forma de ver el mundo. Gracias y Feliz 2009.

CÓNICAS DE SEPELACI:
Gràcies per ser racional i donar un temps prudencial per vore si funciona i no criticar d'entrada.
El que si que es pot dir és que el Casal Jove és fruit d'una bona gestió que permeteix tindre recursos per a dur-lo endavant i, fruit d'una correcta sensibilitat política que aposta per fer el Casal Jove i no una carrera de cotxes o de embarcacions. Tindre els recursos i la bona voluntad de voldre fer-ho ja estàn demostrades. El seu desenvolupament dependrà també de la voluntat política però també de la responsabilitat de la ciutadania.
Gràcies per entrar al meu blog de nou i encantat d'haver-te conegut el dia de l'Ajuntament. Feliç 2009!

Anónimo dijo...

HOLA DAVID,EL MUNDO NECESITA GENTE QUE SE PREOCUPE POR LOS PROBLEMAS REALES DE LAS PERSONAS,QUE LOS INTERESES PARTIDISTAS SE QUEDEN AL MARGEN,LA SOCIEDAD LA FORMAMOS TODAS\OS.
¡ESPERO QUE TU SEAS UNA DE ELLAS!!!

Anónimo dijo...

Hola David!!!
Soy una joven del pueblo, y me encanta ver que gracias a personas como tú tenemos voz y voto en las decisiones que nos atañen.
Una curiosidad: Qué función tiene actualmente el Casal Jove?