David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 12 de enero de 2009

Ante la crisis mundial: PLAN E

Nuestro Presidente, el Señor José Luís Rodríguez Zapatero ha presentado en Internet el Plan Español para el Estímulo de la Economía y el Empleo.

Su principal objetivo es la creación de empleo para caminar hacia la recuperación de la economía española.

El PSOE da la cara en los momentos buenos pero también en los malos. La crisis mundial ha golpeado a España y, aunque para problemas globales soluciones globales, nuestro gobierno hace todo lo que está en sus manos para no abandonar a su suerte a las familias, a toda clase de familias.

El sálvese quién pueda se lo dejamos a Aguirre y al PP.

La página es: http://www.plane.gob.es/

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Valcarcel i Camps s'han tornat a reunir per a representar una escena a la que ja estem acostumats: La culpa de tot es de Zapatero. Com ho diuen a duo, pareix que tenen més credibilitat. Molt especialment crida l'atempció la manera en que ambdos culpen de la crisi económica a la incapacitat del govern per reaccionar, a les seves mesures polítiques. Pareix com si la cosa no anara amb ells, com si foren meros expectadors de la situació sense més marge de maniobra que mirar i culpar als demés. Però ¿quin pes tenen les comunitats autònomes en el desenvolupament de la nostra economia? ¿Quines son les seves competències i el seu pes en les decisions económiques?
Les competències actives i d'intermediación en l'ocupació està en mans de les Comunitats Autònomes. Van ser transferides pel govern de José María Aznar. Les pasives estàn en mans de l'estat. L'INEM no exercis tarees d'intermediació, les seves competències es limiten a les polítiques passives, les actives són competència de les comunitats autònomes, Per cobrar el paro s'ha d'acudir a l'INEM per buscar feina a l'agencia autonómica.
El pes econòmic de les comunitats és molt major en gast públic, inversions públiques, recepció de fons comunitaris i compteències com sanitat, educació, urbanisme, seguretat... mentre que l'estat soporta les càrregues (com el deute públic i la seguritat Social). Jo em pregunte , si Valcàrcel i Camps segueixen culpant de la crisi al govern central (amb un pes menor) a uqè esperen ells per dimitir ara que lideren la destrucció d'ocupació en l'últim any?
Les competéncies urbanístiques i d'orednació del territori estan en les seves mans. Han rebut la major cuantia de fons comunitaris.Còm han gestionat tots eixos diners? Quí té més responsabilitat: qui maneja el 20% de les despeses públiques o qui disposa de més del 50%?

T.a.p.

PROGRESSISME dijo...

TAP et trovaba a faltar.
Com molt bé dius, com és de costum, les competències acties en la creació de treball les tenen les autonomies. Inem i Servef.
La qÜestió ací es llançar les culpes de tot a Zapatero. Si neva i es colapsa Madrid és culpa nostra, a pesar de que alcade i presidenta de comunitat són del PP i sols eixa zon ava patir els majors colapsos.
Si hi ha sequia la culpa es de ZP.
DE TOT.
I per extensió la culpa és del socialisme. Quina poca vergonya.

La majoria de les competències les tenen les autonomies i qüestions com educació, sanitat o treball depenen d'elles.
Al País Valencià liderem la destrucció d'aturament i la desprotecció social. De quí és la culpa? Segurament de Zapatero.

GRÀCIES PER TORNAR A ENTRAR.