David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

sábado, 3 de enero de 2009

GRÀCIES PER LA VOSTRA CONFIANÇA

Ahir vaig vore a la televisió la publicació de les enquestes d'intenció de vot. El Psoe torna a adelantar al PP desprès d'un temps estant darrere en la intenció de vot. La gent en aquest país està demostrant ser molt racional. Quan tot el món veu que la crisis és internacional i conseqüència de les polítiques ultraliberals de la dreta, quan tot el món veu que el govern socialista no abandona a ningú encara que no tinga treball, quan la gent veu que aquest govern mira pels més dèbils i per les més desfavorides, quan la gent veu que no abandonem el progrès en mesures com l'abortament, la llibertat sexual o la no discriminació, quan la gent veu que l'opocisió del PP no propossa sinò que destrueix, quan la gent veu que Espanya era l'únic país que partia des d' un superhàbit gràcies als quatre anys d'estalvi, quan la gent veu que tot és fa amb raons i amb el cor a la mà, aleshores la gent es dona compter de la manipulació de la dreta, la qual veu en cada parat més i en cada parada més, un vot per a arrivar al poder i tornar a la seua política de mà dura, guerra i decrets. Gràcies per la vostra confiança en el progrès.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Yo creo que gente como tu dais pretigio al partido.

Anónimo dijo...

Hola David, pues ja ens hem conegut en persona i de casualitat, veus? Ara a vore si un altre dia tenim mes temps i fem un soparet tots junts. Estarie be ajuntarse les dos Joventuts, Onda i Alcora, no només les directives, sinó també tots els integrats que pugueren (i els que ja no som tan jovens, jeje)
En fi, que m'alegre de haverte conegut, i lo dit, que espere poder xarrar mes estona i en mes temps un altre dia, i saluts desde L'Alcora

PROGRESSISME dijo...

HOLA FALCO! Moltíssimes gràcies. No esperava trobar-me a ningú conegut allí. Vam anar de La Salera a L'Alcora a sopar perque allí hi havia molta gent coneguda i jo tenia uns d'eixos dies en els que necessitava desestressar-me de masters i política i, necessitava estar trancant un poc la compostura i no pensar en matiços, ni política ni en res en definitiva. Normalment sóc més seriòs. JEJEJE. Que m' ha pillat un poc descol·locat perdona si no he sigut molt obert. Però en realitat he eixit del local molt orgullòs d'haver-te conegut. Clar que farem un sopar les dos agrupacions, no sols perque som veïnes, sinò perque Samu i jo som amics personal i l'estime en locura al meu amic, a més a més, els nostres grups municipals també són molt afins. Cada vegada L'Alcora m'agrada més. Salutacions i encantat de tot cor. Espere que ho hages notat. Gràcies per les teues paraueles. Intentaré no fallar-te.