David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

miércoles, 3 de junio de 2009

Carmen Romero a Castelló. Juan María Calles i la poesia.

Hui Carmen Romero ha recolzat a Castelló. Una de les principals candidates a Europa ens ha explicat el projecte socialista d'Europa. L'Europa del progrès i la protecció social, l'Europa que creu en l'àmbit públic, en l'ampliació dels drets de les persones,l' Europa del diàleg, la pau i l'ecologia.


Carmen Romero ha estat acompanyada per la nostra secretària provincial d'igualtat, Maria José, la nostra secretaria d'organització del PSPV, Elena Martí i, per la magnífica diputada Clara Tirado.


Elena Martí ens va saver emocionar amb les seues paraules amb la seua defensa de la igualtat i, Clara Tirado va saver arrivar al públic amb el seu saver estar i les seues paraules. Tenim la sort de militar en un partit amb tantes persones preparades i progressistes.

Desprès d'aquest acte d'igualtat vam anar a la presentació del llibre de Juan María Calles. El nostre company es va emocionar i jo amb ell al recordar a les persones que han patit el silenci i la impossició. Poesia i política es donen la mà.


Ha tornat a ser un plaer vore a totes les persones a les que tant admire com, per exemple, Clara Tirado, Alexis, Isabel Escudero, Anto Garcia Valls... gràcies.


P.D. Que em perdonem els de Moncofar però no vaig poder assistir al miting per falta de temps. No arrive a més.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Saludos David,

Desde luego tu blog es una verdadera agenda de campaña,
ya solo restan 2 días para que se cierre el telón, y empiece el perido de reflexión, por otro lado tan conveniente, después de tanto movimiento.

bueno, nada, gracias por tus palabra y por tu presencia en tantos, y tantos actos, nosotros estaremos hoy en Valencia y en la Vall, y acabaremos mañana en Castellón.

luego, habrá que quedar para celebrar los resultados

Alexis

Amigo de T.a.p. dijo...

Hola David: Vull començar donant-te les gràcies perquè vaig confiar amb tu i tu m'has respost.
He vist a t.a.p. i hem estat parlant de tú per a variar i m'ha comentat la pregunta que vas fer i com de bé ho vas fer.
Com pots acudir a tot?
Només volia reconèixer la feina que fas i que m'agradaria que fora reconeguda pels teus companys i que hi haurà molta gent, que si va a votar, ho farà gràcies a tú.

PROGRESSISME dijo...

ALEXIS siempre es un placer leer tus comentarios que me, para mí, son admirables.

Gracias a vosotros dos por prestar parte de vuestro tiempo a un blog tan humilde como el mío. Gracias por cada saludo y por cada beso, por cada detalle, por cada mirada que me hace sentirme en un AQUÍ Y AHORA feliz y completo.

Sólo deseo sumar mi perspectiva la proyecto socialista, mis emociones, mis carnes de gallina y mis ojos húmedos que saben admirar las palabras bien articuladas, la magia del lenguaje.

MIL GRÀCIES.

P.D. Yo esta mañana me he escapado del trabajo (ayer recuperé las horas) para asisitir a hoy al mercado a hacer campaña y repartir claveles.

Esta tarde estoy invitado en Sagunto, en la Vall, en Onda y en l'Alcora... ya veremos como me organizo para poder llegar a todo.

PROGRESSISME dijo...

AMIGO DE T.A.P.

Gracias a ti. Yo intento no fallar jamás a nadie. Las palabras son poder y tú me diste parte de poder sobre tu vida. Confiaste en mí y eso es lo que más valor tiene. Gracias.

Gracias por creer en mí, en mis capacidad. Que la valore gente como vosotros es importante para mí.

SALUDOS.