David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

domingo, 28 de junio de 2009

Associació Riu Sec: un món més social.

El divendres per la nit JSPV i PSPV acompanyarem a l'Associació Riu Sec en la seua nit especial. Riu Sec és l'associació de persones amb problemes amb l'alcohol, i també de les seues families i amistats.

Un sopar al carrer de pai i porta, nombrosos postres el·laborats per les persones de l'associació i orquestra i ball al final. En un ambient festiu vam poder apreciar la gran qüalitat humana de totes les persones que formen part d'aquest entramat social.

Es tracta d'un món més social. Onda gràcies a la seua sensibilitat política que facilita l'associacionisme, pot pressumir de tindre una de les societats civils més ben articulades,crítiques i humanes de les Nostres Terres.

Gràcies a l'Associació Riu Sec per fer-nos sentir eixa nit tan apreciats.
DAVID SÁNCHEZ, CARMEN VERDIÀ I LOLA MATEU: amigues regidores i grans persones.

DAVID SÁNCHEZ, VICENTE GIL I CARMEN VERDIÀ: tinent d'alcalde i regidora.

ENRIQUE NAVARRO I MARI CARMEN AGUILELLA: alcalde d'Onda i tinenta d'alcalde.

4 comentarios:

PROGRESSISME dijo...

Molt bonic vore com encara hi ha joves que es preocupen per la política i la gent d'Onda. Vas a tot i esta pàgina personal és la teua confessora. Espere que els sentiments no et falten mai perque la política i eixos companys de vegades fan als polítics ser gent dura. David estic orgullòs de polítics com tú.

COMENTARIO RECIBIDO POR FACEBOOK Y PUBLICADO A DEMANDA DE LA PERSONA QUE LO ENVIA.

Onda 86 dijo...

Yo también me siento orgulloso de Onda, del alcalde que tenemos pero sobre todo de poder contar contigo porque gracias a tí sobrevivo en el ambiente social en el que me desenvuelvo, por ti vale la pena el progresismo, porque tu eres solidario, estas con todos aquellos que necesitan apoyo, porque tu eres transparente y no ocultas nada, porque tu eres especial y porque siempres tienes preparada esa sonrisa que tanto gusta y tanto bien hace al ser humano.
Un abrazo.

PROGRESSISME dijo...

Gràcies a la persona que pel FACEBOOK m ha fet arrivar el seu comentari que jo he publicat. Ojalà altre dia ho fages directament. Comprenc les teues raons.


ONDA 86. Mil gracias por todo lo que me dices. Me quedo sin palabras y eso es raro... imagina cómo me alegran tus palabras. BESOS.

A LAS BARRICADAS dijo...

hola David,el estar de viaje me impedio estar en esa fiesta,tengo un familiar en la asociacion,

saludos.