David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

miércoles, 20 de octubre de 2010

¿Empresa municipal de l'habitatge?

El Partit Socialista d'Onda per a guanyar les passades eleccions municipals va prometre la creació d'una empresa municipal de l'habitatge, la qual pretenia completar un programa de construcció d'habitatges en els solars municipals. I quan falten tan sols set mesos per a les eleccions, res de res de l'empresa municipal.
I el que ocurreix és que molta gent jove del poble, formada, treballadora i honesta veu com passen els dies i no poden independitzar-se veient-se obligats a viure en la casa familiar. Afirma el portaveu ecosocialista David Sánchez Salas que, "sense possiblitats d'independitzar-se, la joventut d'Onda i de la resta del país veu com no poden iniciar un projecte de vida propi per culpa de la bambolla immobiliària i també del pasotisme de l'equip de govern en aquesta matèria".
DAVID SÁNCHEZ SALAS I DAVID LÓPEZ GIL:

Des d'Iniciativa per Onda pensem que, amb eixes promeses electoralistes incumplides, "el Psoe local ha traficat amb les esperances de moltes persones que de forma digna volen adquirir un espai per a viure".
Onda ha sigut un poble en el que s'han fet moltes coses bones, ho reconeixem, és innegable, però amb tot el capital que en aquest poble s'ha mogut, podrien haber-se fet moltíssimes coses més. I és que els diners públics estàn per a prioritzar-los, i el dret a un hatitatge digne és un dret constitucional i, per tant, una prioritat.
Des d'Iniciativa d'Onda, proposarem que l'Ajuntament cedisca terrenys municipals per a la creació d'habitatges més econòmics per a les diferents tipologies de famílies ondenses. Ja que els terrenys són un dels factors que més eleven el preu final de les mateixes.
I d'altra banda, sol·licitem una major sensibilitat pels habitatges del centre històric. Perquè mentre molta gent no té on viure hi ha cases en el centre del poble en ruïnes. Perquè no es tracta de donar ajudes-almoines per a restaurar les façanes, sinó que ha de ser l'Ajuntament qui prenga la iniciativa, restaure i oferisca habitatges decents, respectuoses amb l'estètica històrica i, a bon preu.
Moltes gràcies.

3 comentarios:

el azote de samu dijo...

vaya , pue si que has salido mal parado del psoe , hasta hace dos dias el psoe todo lo hacia bien , ahora parece todo lo contrario.
Ainssssssssssss politicos

PROGRESSISME dijo...

Mi posición es la misma de siempre...lo que pasa es que antes no podía decirlo y ahora sí. Nos hemos emancipados... siempre dije que mi ideología no es la del PSOE sino la progresista.
Y creo que lo demuestro priorizando los cargos, mucho más suculentos en el PSOE que en Iniciativa.

el azote de samu dijo...

ese es el gran problema de los partidos politicos en españa ,o que anulan y eliminan las discrepancias internas o que los discrepantes no hablan no sea que les muevan la silla .
aunque supongo que no te gustará , esta es una de las cosas que deberiamos aprender de estados unidos donde ser de un mismo partido no implica tener que pensar o decir lo mismo sin riesgo a que te echen o te vayas por la puerta de atras.