David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

martes, 5 de octubre de 2010

Campanyes separatistes del Partit Popular

El Partit Popular, el partit del centralisme més absolut, el de la defensa del "espanyol", el del patriotisme i la bandera, al País Valencià es puja al tren de la hipocresia i la gracieta defensant una llengua de laboratori que estàn intervenin políticament.
Massa anys de governs conservador en aquesta terra estàn tenin greus conseqüències. Per aquesta raò des d'aquest blog intentarem ficar llum on hi ha foscor. La llengua està sent una de les més afectares per les "BARBERITATS" del Partit Popular. El PP valencià està més preocupat d'intentar diferenciar el valencià del català que està arrivan a destroçar una llengua tant important com la nostra.
Ni Camps ni Rita es preocupen per ella, ni Camps ni Rita la saben parlar, ni Camps ni Rita son filòlegs, però ells sols pensen en treure vots fàcils fomentant la confrontació entre Catalunya i les terres valencianes.
Ací no es tracta de subordinació ni de menyspreus, ací es tracta del que diuen les persones expertes i la raò.
La televisió pública catalana a un dels seus programes ho expressa de forma còmica i genial. A Canal 9 mai podrem vore açò mentres governe la dreta manipuladora.
I es que junts, amb els matisos a l'hora de parlar, amb els diferents mots, amb les cosmovisions peculiars... guanyem tots i totes. CATALÀ = VALENCIÀ, VALENCIÀ = CATALÀ.

No hay comentarios: