David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

sábado, 16 de octubre de 2010

El Rei en Jaume I ha sigut segrestat pel Psoe

El portaveu d'Iniciativa per Onda visità l'estàtua del Rei en Jaume I realitzada per Albandea en 1998. Aquesta original obra d'art estava a la plaça de El Pla junt a l'Ajuntament, però amb les obres de la nova Casa de la Vila el Rei fou obligat a esperar durant anys en un escampat del Museu del Taulell on poc a poc ha anat deteriorant-se.
DAVID SÁNCHEZ SALAS junt al Rei en Jaume I:

Dos dies abans del 9 d'octubre, de la nostra diada nacional, el Rei ha sigut situat al vestíbul del Museu del Taulell per raons instrumentals. Aquest puesto permet que siga de nou visitable però, fica en evidència la falta de progressisme del Psoe local, el qual a Vila-Real es manifesta perque l'estàtua torne a la plaça de la Vila ( desplaçada pel PP) i, a Onda, el fique a les perifèries en un lloc on arquitectònicament no destaca ni otorga a aquest símbol tant important la seua rellevància.
"Tal vegada", afirma l'ecosocialista David Sánchez Salas, "siga un intent de buidar de contingut valencianista al nostre poble". Salas afegeix que "sols s'han enrecordat del Rei Jaume I dos dies abans de la diada nacional, demostrant que ells tot ho fan pels vots".
Des d'Iniciativa per Onda exigint que l'estàtua del Rei en Jaume I torne o a la plaça de la Vila o la plaça del Rei en Jaume I. Perque a més a més eixa estàtua va ser pagada amb diners públics i ha d'estar a un lloc on tota la ciutadania d'Onda la puga gaudir.
Moltes gràcies.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Creo que en Onda hay cosas más importantes que solucionar, a mi personalmente me importa un comino donde este ubicado el dichoso trozo de hormigón con el casco del Rey Jaume I forjado encima, si tan obra de arte es su sitio ideal es un museo, y ya esta en uno, problema solucionado.

PROGRESSISME dijo...

HOLA ANÓNIMO o ANÓNIMA y muchas gracias por entrar a participar en mi blog. Tu opinión es totalmente certera y tienes razón es una cosa...hay cosas más importantes está claro, y más en los momentos de crisis que estamos viviendo. Más bien yo diría, hay cosas más urgentes que no importantes. Pero creemos que lo urgente no debe desplazar a lo importante en Onda.

Tu opinión es totalmente respetable pero esta estatua, creémos desde iniciativa, fue encargada para ocupar un lugar (la plaça del Ayuntamiento) y al ser un símbolo importante de nuestra historia pensamos que debe de ser expuesta en la calle.

Estamos seguro de que se responde a intereses políticos e identitarios con su retirada.

Y su lugar podría ser un museu pero no el Museu del Azulejo.

Saludos y gracias.