David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 1 de mayo de 2009

Fernando Díaz Cano ens visita: gràcies.

CANDIDATA A ELECCIONS EUROPEES, SECRETÀRIA GENERAL PLANA BAIXA, CANDIDAT A SECRETARI GENERAL I SECRETARI GENERAL ONDA:

Fernando Díaz Cano, Candidat a la Secretaria General de JSPV, ens visità el passat dilluns 27 d'abril a La Llosa. Les persones que formem part del projecte de Joves Socialistes ens aproparem per a escoltar-lo i sopar amb ell.

Sincerament, crec que el seu projecte ens porta aires de renovació i de treball sincer, coses necessàries en aquesta agrupació. Un programa amb marca de progrès que aposta molt per la igualtat, una de les dimensions més importants de la política socialista i que més dignitat aporta a les persones.

A més a més, l'ecologia i les llibertats públiques i individuals guanyen pes junt a les reivindicacions mediàtiques i potents de les violacions de la democràcia al Nostre País.

L'objectiu és molt senzill: un Jorge Alarte President de la Generalitat Valenciana al 2001. JSPV estarà al seu costat recolçant un canvi al País Valencia. Per això, estem junts i juntes pel canvi.

Gràcies Fernando Díaz Cano.

FOTO DE GRUP:

1 comentario:

PROGRESSISME dijo...

MARCOS Y DAVID, gràcies per acompanyar-me eixe dia al sopar. Us ho vaig dir a última hora però em savia mal anar jo sols fins allí. Esteu sempre en tot. SALUT.