David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

jueves, 14 de mayo de 2009

Enrique Barón visita Castellón/Sotabalcons al Museu del Taulell

ENRIQUE BARÓN VISITA CASTELLÓN:

Ayer Onda estuvo con Enrique Barón, escuchando las sabias palabras del que fue ministro de Felipe González y Presidente del Parlamento Europeo.

Enrique Navarro, nuestro alcalde, Maruja Llopico, el Secretario General del PSPV-Onda Juan Miguel Salvador y yo, estuvimos apoyando al partido en este acto ideológico en el que también intervino Francesc Colomer, el Secretario General del PSPV de la província.

Enrique Barón defendió una salida de la crisis social y socialista, es decir, una salida de la crisis que estimule la creación de empleo a la vez que protege a las personas. Habló de la necesidad de cambiar el sistema productivo diciendo adiós a las políticas desregularizadoras y avariciosas para dar la bienvenida a la solidaridad y a la responsabilidad.

Apostó por la ecología y por la igualdad y dijo, que sólo creyendo en la dignidad de las personas, en un medio ambiente más saludable y en una economía menos especulativa se podría salir de la crisis reforzados como individuos.

ACTO REFLEJADO EN LA PRENSA:
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009051400_4_589307__Castello-Baron-ensalza-directiva-Reach


http://www.lasprovincias.es/valencia/20090514/castellon/eurodiputado-enrique-baron-atribuye-20090514.html



http://ecodiario.eleconomista.es/salud/noticias/1245084/05/09/CValenciana-Baron-destaca-la-Directiva-Reach-y-el-control-de-los-productos-quimicos-por-las-consecuencias-sobre-la-salud.html



http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=463267


SOTABALCONS AL MUSEU DEL TAULELL:

Hui al Museu del Taulell d'Onda s'ha inagurat una exposició molt especial. Les xiquetes i xiquets de sisé de primaria han participat en una completa activitat didàctica que consisteix en tres parts:

PRIMERA PART: visita al Centre Històric d'Onda per a conèixer els racons que amaguen les nostres arrels. A més a més l'alummnat ha de fixar-se en els Sotabalcons històrics (taulells que hi ha en la part inferior dels balcons).

SEGONA PART: activitat a l'aula del col·legi. L'alummant rep la visita del professorat de l'Escola Municipal de Ceràmica que els explica les tècniques per a fer un sotabalcó propi i, cada grup dissenya sobre paper un sotabalcó (colors, dibuix...)

TERCERA PART: visita guiada a les diverses exposicions del Museu del Taulell i, creació per grups del d'un Sotabalcons a l'Escola Municiapl de Ceràmica que es troba al mateix Museu. Pinten els tauells i els fiquen dins del forn.

Amb aquest material el Museu del Taulell prepara una exposició on es convida a la familia, al professorat, a amics i amigues, a les persones del poble en general, per gaudir d'aquestes obres d'art que la gent jove cra mentres apren noves capacitats com la de treballar en grup i conèixer el món de la ceràmica. Finalment es gaudeix d'un vi d'honor.

Onda aposta per la cultura i l'educació. Onda aposta per la seua història i tradició taulellera.

3 comentarios:

Juanjo Rubio dijo...

No recordaba yo a este señor... Me pilló muy niño supongo...

Saludos David!

PROGRESSISME dijo...

JUANJO mil gracias por seguir mi blog siempre. Escuchar a Enric Baró és tocar el cielo.

SALUDOS.

PROGRESSISME dijo...

JUANJO mil gracias por seguir mi blog siempre. Escuchar a Enric Baró és tocar el cielo.

SALUDOS.