David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 2 de marzo de 2009

Jóvens Socialistes d'Onda: presentació pública magnífica.

Com a Secretari General de JSPV-Onda estic orgullòs de la Presentació del dissabte passat. Una Cassola plena de persones amb ulls rojos d'emoció, la música socialista, el Nostre Alcalde Enrique Navarro...

No hi ha paraules. Normalment les tinc però no hui. Gràcies als mitjans de comunicació per cobrir la noticia. Gràcies als companys i companyes de tot el País Valencià que s'aproparen a recolçar-nos. Gràcies al Partit Socialista. Gràcies a Rosa Marcos i a Beatriz Gil de l'ejecutiva provincial. Gràcies a la ciutadania d'Onda. Gràcies al Grup Municipal. Gràcies a totes i a tots.

Amb gent com vosaltres em vaig sentit segur i vaig creure més que mai en el socialisme.
Carmen Gabaldón i Pedro Martínez gràcies per estar al meu costat com sempre. Rosarín Fabra i Manolo Martínez, gràcies per creure en mí aquestos tres anys que porte en la vida política.

Gràcies a la meua familia i a la gent de Ribesalbes que vingué a fer força. Gràcies
al Grup Municipal de L'Alcora. Gràcies Joan perque conec a tots gràcies a tú. Gràcies a Samuel Falomir per tot, a Cristina Ortells i a Esther Fonfría per creure en mí i a Ruth Sanz pel seu parlament magnífic i el temps que em va dedicar en la taula al sopar.

Gràcies a la gent major del partit per haver lluitat en temps difícil per a que ara jo puga cridar amb orgull i sense que perille la meua vida, que sóc socialista. Però sobretot, gràcies als meus avís.











--











--










--









--










--

19 comentarios:

Juanjo Rubio dijo...

Fue una gran noche sin duda!

Me sumo a tus agradecimientos para toda la gente que nos apoyó y reitero mis felicitaciones por tu discurso.

Lo pasamos bien.
Saludos.

Ruth dijo...

Hola David!!!!

Va ser un plaer per a mi poder estar en la vostra presentació pública en vaig sentir com a casa.

Ens veiem prompte.

Besets.

Ruth

Anónimo dijo...

Va ser un acte magnífic molt bé organitzat.
El parlament d'Enrique genial com no podia ser d'un altra manera amb un missatge clar per als joves socialistes que tú i jo ja ho hem parlat i espere que tots l'hauran captat.
Juan Miguel no em va arribar, espere que espabile si vol arribar a la ciutadania.
Ruth també em va agradar molt però sobre tot, TÚ vas ser el millor amb diferència. Un discurs ben estructurat i donant a conèixer (per si algú encara no s'havia percatat) de tots els logros conseguits amb un govern d'esquerres.
Espere que els que tinguen responsabilitats polítiques a l'hora de prendre decissions, quan s'elaboren les llistes per a les properes municipals, et posen en els primers llocs ja que si es cert que hi han alguns que no van a repetir i davant la crisi, ¡què difícil ho tindran! I només posant en la llista persones com tu que saben arribar als ciutadans es podran mantindre els ressultats.
Espere que prime la sensatesa política davant els interessos personals i d'amiguisme.
T.a.p.

PROGRESSISME dijo...

Juanjo gracias por decirme que mi discurso te gusto. A mí me importan muchísimo tus palabras porque sé que son sinceras. De veras que vales mucho y Sonia Reverte nos ha unido. Gracias. Espero que Raquel esté mejor.

Ruth te sentiste como en casa porque en Onda ya tienes casa. JSPV-Onda os necesita para seguir. Aquella noche en el messenger todos y todas me ayudó a seguir sonriendo.

T.A.P. Gracias por venir a verme al Museu esta mañana. Ha sido emocionante poderte abrazar y besar. Tenerte aquí de nuevo ya sin presión. Gracias por venir a la presentación de todo corazón. Sé todo lo que dejaste de lado por venir a verme. Te adoro. Pero sobre todo gracias por el libro que me regalaste y por entregarme el colgante que llevabas puesto. Me ha llegado al alma. Me he quedado bloquado: te digo que me gusta te lo quitas y me lo das. Lo más importate para mí es que es algo que tú lo has llevado y tiene parte de tu experiencia vital.

Hoy quería estudiar pero me fuí con mi tia y mi madre a tomarme un café. Las invité como agradecimiento y después le he comprado a mi madre un detalle (una pulsera para las madres de KEOS). Acabo de llegar pero me voy ya al Grupo Municipal que tenemos reunión.

T.A.P. Te quiero mucho y junto a Rosarín Fabra eres mi gran apoyo. Besos.

Jaume d'Urgell dijo...

Certament, hi ha moltes maneres de «fer partit», però un acte lúdic ben organitzat, sense dubte n'es una de les millors. Celebro que arreu del Món (i no només aquí, a la Villa y corte ón visc) hi hagi gent de bon cap i millor cor.

Endavant, gent de progrés!

Anónimo dijo...

Bueno David, que dir-te? ENHORABONA per constituïr l'agrupació de Joves Socialistes d'Onda, perque hi ha que ser molt valent. ENHORABONA per haver pel treball fet per a aconseguir una presentació tan ben organitzada (com m'han fet arribar que va estar). ENHORABONA per saber transmetre emoció, cinceritat, força i ganes de lluitar als ciutadans. ENHORABONA per tot perque se que vals molt.

Només demanar-te disculpes perque no vaig poder estar present, però ja saps que de Manchester a Onda... no es va en bus jeje.

Però també ve el més dur, treballar per a aconseguir els objectius. Ara tens una ferramenta molt forta amb la que podeu arribar a aconseguir moltes coses, l'agrupació. Una agrupació política te molt de pes, i heu d'utilitzar-lo de manera de manera coherent i per supost per a aconseguir els objectius que son importants pels ciutadans. A més a mes, saps que formar part d'una grupació de Joves Socialistes significa també formar part de la familia de Joves Socialistes del Pais Valencià i de Joves Socialistes d'Espanya, perque Joves Socialistes és una, i tots ens recolzem en tots. Mai estareu a soles.

Jo estic segur que amb un Secretari General com tu podeu arribar a aconseguir que els ciutadans d'Onda estiguen orgullosos de que governe el Partit Socialista.

Un abraç molt fort.

PROGRESSISME dijo...

JAUME D'URGELL és un plaer vore que has entrat al meu blog i m'animes a seguir endavant. De tot vor gràcies.

JAUME MAS. Que dir-te que no sapigues. Ja trobava a faltar les teues paraules al meu blog. Sincerament et dic que eres una de les persones més importants per a mí a Joves Socialistes. Sé que no vas poder vindre però sé també que has estat vetlant per la meua agrupació i per mí a l'ombra. Besos forts i que sapigues que et vull molt. MUAKS.

Anónimo dijo...

DAVID CARIÑET,LO MIO NO SON LOS BLOGS AUNQUE ME GUSTARIA,ASI QUE NO SE SI TE LLEGARA ESTE MENSAJE,PERO SI TE LLEGA SOLO DECIRTE QUE ADELANTE TODOS LOS QUE SOMOS UN POQUITO MAS MAYORES TENEMOS PLENA CONFIANZA EN TI,ESTUVISTE MUY BIEN.TE QUIERO UN MONTON,CUANDO RECIBO ALGUN MENSAJITO TUYO,ME SUBES SIEMPRE EL ANIMO.CHAO(besitos samu).espero que adivineis quien soy.ja,ja,ja.

PROGRESSISME dijo...

BEA sé que eres tú. Sales muy guapa en la foto. Ya tenemos varias juntos y es un orgullo ver como vino tanta gente de Alcora. Os quiero y sobre todo a ti. Vales mucho.

Anónimo dijo...

Felicidades te deseo lo mejor, y ciertamente siento una gran siento una gran envidia ya que yo no he sabido ilusionar a gente joven para poder crear juventudes, y lo peor es la situación de ahora que veremos como termina ya que la ejecutiva esta devaluada a nivel publico por las filtraciones de numero uno del BLOC en la prensa sobre los trabajos del nuevo Secretario general para el Ayuntamiento a dedo. Bueno tu mensaje me ha levantado el animo. gracias y repito felicitaciones.

PROGRESSISME dijo...

Mil gracias Rosa por entrar a mi blog a visitarme de nuevo. Un besazo y te aprecio mucho. De corazón. Gracias.

Secretaría LGTB dijo...

Estimat David:

No sé si dir-te tota la veritat. No per res roí, sino perquè pot ser que, després, tingues el EGO pels núbols... jajajjajaja

Xapò!!!! No cal dir més.

Una besaeta molt forta.

Anónimo dijo...

Bon dia David! entrat al meu msn y com no ahi te tenie a tu, !Entra al meu blog! y asi esta Pepe y Pepa, jajaja q al final me enfadaré! estas obsesionat en elles, q lo q has ficat de el apoyo de Ribesalbes, di q si home asi mos tindras al Rey la Vicentica y a la infiltrada sempre apoyante! xq no fa falta dirte q tu vals molt, y q esperem q arribes Alcalde d Onda, jajaja! Pero els bous els dises ahi quetos, eeeeh! ahi mos tindras a la familia Martínez aponyante, xq si tens q esperar a la marquesa del meu poble! Ara si q si ya sabem q isa esta ahi x estar!
Esq el disabte va ser una nit perfecta sense el perfecte! jajaja, q el teu discurs y el de Ruth me van encantar.
Bueno asi acabe, saps q me tens pa tot, q no cambies mai, q seguisques com vas y q Onda espere un alcalde com tú!
Un beset!!

PROGRESSISME dijo...

GRISELA mil gracias por tus palabras y por ser tan buena amiga. MUAKS.


EVA ojalá me lo creyera un poco más para no tener inseguridades. Que tengo muchas aunque no lo parezca. No hay palabras para agradecerte lo feliz que me hace vuestra presencia. Ya de lo dije a Marcos por el facebook. Besos. Gracias sinceras.

Sat dijo...

David como siempre genial tu discurso y genial tu presencia ante el público, que era mucho, y se que después de las valerianas que te tomaste aún estabas algo nervioso. Un 10 para un Secretario General de lo más guay. Felicidades por pasar una noche tan divertida a tí y a toda la gente que estuvo en la cena y en Metrópolis. Gracias Juanjo, Victor, Marcos, Elena, Pedro y Marce por ser como sois. David un abrazo muy fuerte.

Anónimo dijo...

Moltes felicitats personals David! La gent jove que ens dediquem a la política, heu fem amb la convinció de les idees i la força que ens atorga la nostra juventut. Espero que tinguis una gran trajectòria política a Onda o al País Valencià i que segueixis amb tanta il·lusió amb fer les coses ben fetes!
Una abraçada des de Barcelona!
ÒSCAR

Mmm dijo...

Hola David, la meva sincera enhorabona a tu i a tots! Va ser tot genial!!
Quan pugam hem de xarrar!!
Ens veem pronte
una abraçadaaaaa

PROGRESSISME dijo...

OSCAR gràcies per escriure des de Catalunya. M'alegre de coneixer-te.

CRISTINA mil gràcies per tot i ja em diràs de que hem de parlar que sempre em deixes amb la intriga. Besos forts. Te vull molt.

Anónimo dijo...

Lamento no haver pogut acudir, era Carnestoltes a Morella. Per el que veig, la cosa va estar prou animada.
Es tota una alegria veure com les joventuts del partit s'organitzen a llocs com Onda on ens fa falta donar tot el recolzament a un govern municipal i d'esquerres que encara té molt de recorregut i projecte per a aportar a la ciutadania, i la gent jove tindrà molt que dir i molt que treballar al costat de gent com Enrique, Juan Miguel o Mari Carmen, als que envio una calurosa salutació.
Enhorabona. Per l'acte, per les joventuts i pel Blog.
Salutacions des de Morella.