David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

domingo, 30 de noviembre de 2008

Pressupostos d'Onda : un món més social. (capítol 1)

El passat dilluns 24 es van aprovar al ple ordinari del mes de novembre els pressupostos per a l'any vinent. Quatre hores d'un ple dur i crispat de nou per un PP que no admiteix que les coses en aquest poble estàn fent-se bé. Si l'any passat el pressupost d'Onda va ser el més social del nostre entorn amb uns 994.000 euros, enguany la cifra augmenta un 78% situant-se en 1.777.000 euros. El PP que tant parla de les families i els problemes reals de les persones hauria d'aplicar-se allí on governa i, sobre tot, el PP-Onda haurà de saver que aquest any tota la inversió social no ha comptat amb el seu recolçament. El PP d'Onda ha intentat que no arriven les ajudes a les onderes i onders amb un sols objectiu, el de sempre: desgastar al govern socialista. I tot això s' ha fet sense pujar ni un cèntim els impostos un any més. Contra aquesta política al PP sols li queda mentir per intentar guanyar a la raò amb la mentida irracional. TENIM UN GRAN POBLE gràcies a totes les persones que en ell vivim i, juntes podrem superar aquesta crisis mundial millor preparats que cap poble de l'entorn.
EL CASTELL DEL NOSTRE MGANÍFIC POBLE DES DELS TARONGERS:

5 comentarios:

Anónimo dijo...

ÉS tant cert el que dius. Increible les dades que dones.Iencara el PP parlarà que ho feo mal. Tú expliques bé les coses i ees riguros.

Anónimo dijo...

No sabia lo que dices. Yo que siempre estoy indecisa ahora lo tengo claro. Gracias a ti voy a ir a votar porque cuando te veo por la calle eres un solete de simpátio y además todo el mundo sabe que muy inteligente. Se que a partir de ahora te voy seguir en este blog. Gracias por esta página.

Anónimo dijo...

QUE GUAPO ERES Y QUE LINDO. ME PARECE GENIAL EL BLOG Y TAMBIÉN QUE SEA BILINGUE.

Anónimo dijo...

Yo la verdad es que creo ent i y sé que vales para estar en el lugar que haga falta. Eres responsable y con buen fondo. Los prsupuestos contigo espero que sevendan mejor que hasta ahora los han vendido. Siendo buenos merecen más autobombo.

Anónimo dijo...

Què bo seria que les corporacions municipals pensaren tant en el benestar dels ciutadans com ho fa la de Onda. Una corporació que té com alcalde, Enrique Navarro, que sempre ha mirat pels interessos generals abans que pels particulars, que ha fet que Onda siga un referent per a la província, però també s'ha de tindre en compte la tasca desenvolupada per la resta de regidors, ja que sense un bon equip, no s'haurien aconseguit tots els objectius. Afegir que en eixe equip, faltes tú i espere que a les properes formes part d'ell ja que estàs fent que la gent torne a il.lusionar-se i pense que val la pena anar a votar i no passar per conseguir que tu formes part de la corporació municipal.
Una abraçada.
T.a.p.