David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

miércoles, 5 de noviembre de 2008

BARACK OBAMA WINS THE PRESIDENTIAL ELECTION

President i vicepresident:



Obama ha trionfat. Hui és un dia per a l´esperança. No podem assegurar que tot ara anirà millor però al menys podem dir que el demà serà distint que l´ahir. Ara tal volta el primer país del món aposte per un model que no siga el capitalisme feroç que assasina a qui no és com ell vol, un capitalisme unit a un sutil patriarcat. Hui hem de creure més en un model que aposte pels Drets Humans, que siga sostenible i estable, que faça de l´ecologia i la igualtat els seus dos principals pilars. Hui el món està de festa perque al menys sabem que ha guanyat el més progressista dels dos candidats (encara que progressismes com el d´Espanya tant avançats són difícils de trobar).
Mapa d´Estats on Obama ha trionfat:

6 comentarios:

PROGRESSISME dijo...

Està clar que eres el millor candidat possible. Però també està clar que pocs progressismes en el món són tant avançats com el del PSOE que gaudim ara a Espanya. Sóm un espai de llibertat que node llibertinatje en qüestions com el matrimoni homoseuxal, com l´abort, el divorç express...

Anónimo dijo...

M'alegrat la victòria d'Obama però pense, que el millor de tot ha sigut que per fi Bush abandona la Casa Blanca, ja que ell ha demostrat com es definia "un tejano impetuoso y poco reflexivo" en l'any 2004, i així ha anat en tot alló que ens ha vingut com Irak i el derrumbament del sistema.
T.a.p.

Anónimo dijo...

Ola David soy López estoy encantado de que Obama aya ganado. No espero que arregle el mundo pero si que lo ponga patas arriba y la gente se de cuenta de errores que oy estan sin resolver. Por un gran hombre que dara muxo de q ablar y q lidere su pais con muxo progreso, por Obama el futuro de EEUU. A ti David sigue asi.

Anónimo dijo...

¿Por qué siempre tiene que haber alguna noticia que empañe otra buena? Titular del periódico de hoy: "LA POLICIA ABORTA UN MONTAJE PARA COACIONAR AL ABOGADO DE LA ACUSACIÓN A FABRA. Los farsantes se hicieron pasar por abogados y después se identificaron a los agentes como periodistas de Intereconomía."
Abuen entendedor, con pocas palabras bastan.
T.a.p.

Santiago Vañó Candeal dijo...

Barack Obama és la millor opció que podíen haver triar els nord-americans. A més tenim que recordar que McCain ja va perdre unes primaries davant de Bush (fill). Espere com a tots els racons del món, que Obama siga al menys tan bó president com aparenta. Temps al temps.
Al meu blog publique un article sobre el mateix tema (no sóc l'únic, és el tema estrela de la blogosfera).
Molta salut des de València!!!

Satine dijo...

quina alegría el resultat en EEUU, no m'ho podría creure, tan debò sigui per millorar i cambiar el món.

Per cert, vaig conèixer la setmana passada a David Santos, és més guapo en persona que en foto...petons David, i no sé si perdonar-te que no em vinguis a visitar....jeje, adèu