David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

miércoles, 26 de noviembre de 2008

PLE DE NOVEMBRE: 4 hores de mentides i d'atacs

GRUP MUNICIPAL POPULAR I PART DL GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA. LES CARES HO DIUEN TOT:

El dilluns 24 vam celebrar el Ple Municipal del mes de novembre. A les 19:30 hores a La Cassola, com sempre, el nostre equip de govern dona compters clars sobre els temes importants per al nostre poble. Quatre hores de ple degut a la crispació política del PP i al seu intent de desgast de grup municipal socialista.
1.CONTRACTE D' URBANISME. Volem externalitzar el manteniment de tot allò que tinga avore amb l´urbanisme. Sols així podrem donar resposta eficaç a les demandes d´una poble cada vegadas més gran. Una ciutat ben conservada és una ciutat moderna i preparada. Una plantilla fixa hi ha dies que no té faena i hi ha dies que no pot donar abast en les reparacions diu Enrique Navarro. El PP va votar en contra mentres que la resa de grups van recolçar la proposta.
2.APARCAMENT SUBTERRANI DEL RAVAL DE SANT JOSEP. El PP ens ataca de retrasos i el PSPV respon que no voliem que l´obra del nou i magnífic Ajuntament se solapara amb l´obra de l'aparcament per a no colpasar el centre urbà, ja que El Pla (Ajuntament) i el Raval (aparcament) són places unides i amb molta afluència de tràfic. Juan Miguel Salvador, tinent alcalde d' ubanisme diu que en la nostra gestió tot està dins de la legalitat a pessar del que el PP insinúa.
3.TAXA DEL FEM. Proposta del PP en la que demana la reirada del rebut del fem, ja que diu que ací tenim la planta de tractaments i que en altres pobles no es cobra.. El PSPV li respon que quan la dreta governava Onda el fem es cremava a l´entrada del poble, cosa molt contraproduent per a la salut, i va ser el Partit Socialista el que es va preocupar de que es tractara com marca la llei els residus i el fem. Ximo guilella, tinent alcalde d' economia afirma que en altres pobles governats pel PP les taxes del fem van amagades dins del IBI. Són foscos en la seua gestió i amaguen els impostos de cara a la ciutadania. Ximo Aguilella diu que quan l´aire bufa de ponent l´olor pudenta que en Onda es percibeix ve del verteder de Tales, dirigit pel PP de la Diputació. Si refuir els siple 39 euros per hogar, que paguem a Onda per les taxes del fem, és l´aposta social del PP aleshores ens pareix que no són alternativa per a gestionar en moments de crisis internacional.El PSPV preferix que els impostos siguen clars i no estiguen amagats.
4.COL.LEGIS. El PP intenta tirar-nos les culpes dels retrassos en la construcció dels col.legis quan les competències les té la Generalitat. La Conselleria entre pas i pas deixa passar anys per a guanyar temps (mentres baralle no perd). Sempre estàn fican trabes als terrenys que els oferim a pessar de ser els millors de tota la provincia. Per exemple, el solar oferit per a la Construcció del número 4 és exactament igual al solar on es va constuir la Secció delegada del I.E.S i, en una es va construir i altra no. Tots els edifis que en Onda han sigut remodelats o fets en l'àmbit educatiu els ha pagat el Nostre Ajuntament avançant els diners a la Generalitat. Quan no avancem res mira el que passa, res, perque no es construeixen. Per altra part, al col.legi Pius XII, la Conselleria ha fet tot el possible per a que les obres no es compatiblitzaren al gran terreny del que dispossa el col.legi, raò per la qual van ha forçar les aules prefabricades. Degut a axiò l´Ajuntament ha hagut d´acondicionar un solar just al costat de l´actual (60000 euros) i, pagar religiosament l'alquiler tots els mesos (5000 euros). Alquiler que paguem totes les onderes i tots els onders. A pessar del que diu el PP, allí mai hem tingut solars així que no és culpable la falta de previsió a l´hora de vendre solars. Que demostren sobre plànol ón estàn els solars que hem venut. També atacaren a nivell personal a Rosarín Fabra, regidora d'educació, donan a entendre que era una espàcie de florer (suposse que com els que ells tenen al seu costat que encara no han parlat ni saven quan han d'alçar la mà).
5.PRESSUOSTOS. Espanya 2000 s'absté, BLOC, AMI, PSPV voten a favor i, com sempre, el PP es queda solitari votant en contra. Sempre són ells els que fiquen pals a la roda del nostra avanç. Aquestos pressupostos encara són més socials que els de l' any passat. Els pressupostos més socials de la província. Demà faré un article especial defensant-los.
El PP ja no sap que fer per enganyar a la gent. Les seues paraules les repeteixen per a vore si algo de veritat queda. Frases com (en castellà clar): el actual alcalde (porta 24 anys), el dinero se os escurre por las manos, la gente normal no tiene casas (ni tampoco BMV), son unos mentirosos, su gobierno es oscuro, sóis los campeones en retrasos, el tripartito, vosotros sóis más viejas que nosotros.... Diré al PP que per molt que les diguen que demostren que nosaltres no cumplim la llei on toca i no mediàticament. El PP ha tornat ha desmotrar que no és alternativa de govern i, sobretot, ha demostrar ser el defenssor dels interessos de la Conselleria i de Fabra, no mai d' Onda. Persones que fan una política atacant a nivell personal i que sempre amenatzen en dur-nos als tribunals per a que, encara que sigam inocents, ens fagen una foto i igualar-nos a Fabra. Ja ho diu el refrany: “ si no puedes igualarte tírales mierda y que ellos se iguales a ti”.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Lo he visto por la televisión. Rubén Ibañez parecía que estaba loco. Venga a chillar y adecirle a Lidón vieja. Se piensa que él va estar así siempre. Además os han puesto un mote a todos y a ti también David, ya te lo diré. Aunque no es un insulto. Insulto es ser un dictador como él.

Anónimo dijo...

Visc a La Vall d'Uixó, governada pel PP i la taxa que es paga pel fem, el mes passat me la van descomptar del c/c, està al voltant dels 63 €. En el diari mediteráneo, avui venia que en Ribesalbes és de 60, també governat pel PP.

T.a.p.

Anónimo dijo...

Estem pagant menys que la resta e pobles pero de forma clara i no amagada. Seràn mentirosos. PP = mentida.

Anónimo dijo...

DAVIDDDD GRACIAS POR ESTE BLOG OJALÁ PRONTO TENGAS CARGOS ACORDES CON LO QUE VALES.

Anónimo dijo...

Vi por la televisión el pleno y me gustó, me gustan los plenos con bulla. Me gusta tu blog.

Anónimo dijo...

Si los tontos volaran el cielo no se veria de tantos peperos que habria obtruyendo la luz. Los del PP me gustaria verlos al cargo del pueblo , seguro q nos engañaban con su politica de enmascarar las cosas como son los impuestos de la basura que ocultarian en otros impuestos y despues nos dirian que no se paga el impuesto. En Onda es una de los pueblos q menos se paga en el impuesto de la basura. Como esto muchas cosas oscuras haria el PP bajo su mandato eso si llegan a mandar algun dia. Las cosas claras y el chocolate espeso que es lo que ace el PSOE las cosas claritas sin tapujos ni incubrimientos de nada. Aprender a no poner verde a vuestro adversario q al fin y al cabo es el que os esta sacando el pueblo para adelante el PSOE, APRENDER A CONFIAR PP. Soy López.