David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

martes, 12 de enero de 2010

Escleròsis Múltiple i desigualtat: Pspv-Onda

Des de la Secretaria de Moviments Socials del PSPV-Onda, àrea que tinc l'honor de gestionar al partit vam realitzar el 6 de novembre de 2009 un acte per a donar a conèixer l'enfermetat de l'escleròsis múltiple.

Aquest acte va comptar com sempre amb l'ajud de Joves Socialistes i amb el recolçament de l'ejecutiva provincial amb la presència de la benvolguda Rosa Marco.
Gràcies a l Assoc. d'Escleròsis Múltiple de Castelló per la seua resposta i al grup El Raval de Vila-Real per amenitzar l'acte. Però unes gràcies especials van per a la meua amiga Cristina Ortells per vindre a compartir la seua experiència personal amb el poble d'Onda.
DAVID SÁNCHEZ SALAS PRESIDINT LA TAULA DE L'ACTE:

D'aquesta manera reflectim una realitat social, la d'aquesta enfermetat, la fem més propera a la nostra vida i, així, evitem les temors a allò que no coneixem i les desigualtats entre les persones.
DAVID SÁNCHEZ SALAS A LA SEUA INTERVENCIÓ:

EL MOMENT MÉS EMOCIONANT AMB CRISTINA ORTELLS I DAVID SÁNCHEZ SALAS:

Música típica de la Plana gràcies al grup El Raval, imatgens especialitzades, experiències personals, unió en els moments difícils, emoció i progressisme es donaren la mà.
LOLA MATEU, MªJOSÉ FABREGAT I DAVID SÁNCHEZ SALAS: REGAL DE CERÀMICA.

Gràcies al poble d'Onda per respondre sempre a la nostra crida. SALUTACIONS.
PLE EN ASSITÈNCIA:

DEMÀ FICAREM ELS VIDEOS.

No hay comentarios: