David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 14 de agosto de 2009

Cinema gratuït a Onda

HUI, divendres 14 d'agost, a les 22:30 hores en la Sala Cassola, la ciutadania d'Onda podrà gaudir de cinema gratuït. Com cada setmana Onda pensa en les persones i ofereix alternatives d'oci per a les nits dels divendres.
ONDA DES DEL CASTELL:

La pel·lícula de hui es nomena "Siete mesas de billar francés", i podeu vore la sinòpsis ACÍ.
La setmana que ve serà el torn de "Un americano en París" i, la sinòpsis es pot llegir ACÍ.
CINEMA MÓNACO:

I tornem a demostrar que no sols tenim uns compters amb superàvit i unes bones infraestructures sinò que, a més a més, oferim a la gent d'Onda servicis gratuïts que milloren la seua qüalitat de vida i que fomenten el comerç local (ja que la gent a l'eixida del cinema es queda a Onda a gaudir d'una nit de divendres).
Junts i amb confiança eixirem d'aquesta situació complicada.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Es la primera vez que escribo en este blog. Lo sigo mucho eso sí. Se nota que quieres a este pueblo y que te fascina la gente. Besos.

PROGRESSISME dijo...

Muchísimas gracias. Escucha, pues sigue entrando y cuando quieras te animas a decirme quién eres. Un saludo fuerte y gracias de nuevo.

La verdad es que cada día adoro más este pueblo y sus gentes. Me encanta ver las vistas desde el castillo de todo el pueblo o desde Nueva Onda. Es una pasada.

SALUDOS.

Anónimo dijo...

Gràcies per la informació però és que la ciudadania d'Onda em dona enveja per tot allò que disfruta gràcies al bon alcalde que tenen des de 1987 i la resta de regidors i regidores que l'han acompanyat aquestos anys.
Desafortunadament on jo residisc governa el PP i si volem tindre activitats d'oci:
Primer: T'ho has de pagar tú
I segon: Segurament te n'hauràs d'anar fora, per tant, la despesa s'incrementa.
Enhorabona per l'alcalde que teniu perquè no hi han molts que es preocupen pels seus ciutadans i ciutadanes com ell ho fa.
T.a.p.

PROGRESSISME dijo...

Tens tota la raò TAP. MUAKS m'ha encantat parlar amb tú carinyet aquest matí.