David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 27 de abril de 2009

Un interior roig i un exterior verd: JSPV en "El Salvador".

El Salvador, eixe parany tant mític del Nostre Poble i al mateix temps tant freqüentat, va ser l'escenari on Jovens Socialistes d'Onda es van estrenar desprès de la seua refundació i presetació pública.



A les 9:30 quedarem a la Plaça del Pla, baix la pantalla que el PP recolça o ataca quan li convè, depend de les circunstàncies. D'allí marxarem a peu o a cotxe al punt més emblemàtic d'Onda.

En un ambient festiu replegaren el que algunes persones sense consciència ecològica i civisme es deixen quan van a aquest lloc on la natura domina al urbanisme. Cantarem, parlarem de temes d'actualitat, menjarem... tot en un ambient de germanor. A més a més, deixarem bosses de fem i guants als qui anaren a passar el dia de diumenge a fer la paella.

D' aquesta forma, JSPV no sols contribueix a mantindre net El Salvador, sinò que, a més a més, ensenyà que passar un dia al camp amb els éssers benvolguts és divertit. Una antiga forma d'oci que s´ha de recuperar front a la deshumanització que moltes vegades provoca un excès de noves tecnologies.

Tal i com diguè Elena Diago, Secret. Medi Ambient de JSPV: "hem de pensar en els que vindràn el dia de demà a gaudir d'aquest parany, raò per la qual hem d'ensenyar a la societat a valorar i mantindre net el camp".

Perque, tal i com vaig dir al meu parlament als mitjans de comunicació que vinguerem molt amablement a cobrir el que fem, "el socialisme del segle XXI no pot donar l'esquena al medi ambient". També vaig afegir que "encara que tingam un interior roig i socialista, tot està envoltat per una capa de verd ecologisme". Per últim diguè que "l'acció de JSPV-Onda que tinc l'honor d'encapçalar sempre apostarà per la igualtat, la llibertat i la solidaritat i, en aquesta última podem incloure al ecologisme".

Elena felicitats per la teua tasca i, sobretot, gràcies a tot el món que vinguè a recolçar a JSPV (Pedro, Paco, Ángel, Juan Miguel...).

8 comentarios:

PROGRESSISME dijo...

Hola amics i amigues. Gràcies per llegir els nostres articles.

Elena volia felicitar-te per la teua valia. També a David López per la seua organització i, a la resta de persones que es sumaren a l'acte i ens ajudaren a que El Salvador continue conservant-se com fins ara.

A pessar dels contenidors i de la conservació de l'Ajuntament, molta gent continua sense estar consciènciada sobre la importància del sentit ecològic.

MIL GRÀCIES.

Anónimo dijo...

Donant exemple és com s'aconsegueixen seguidors. Ha sigut una activitat solidària i ho contribuït a millorar eixe paratge tan emblemàtic com és el Salvador d'Onda.
Enhorabona i continueu sent així de fantàstics els joves socialistes.
T.a.p.

Juanjo Rubio dijo...

Enhorabuena por el acto. Lamento no haber podido asistir, por motivos que ya conoces.

Un saludo.

Pedro dijo...

Hola David,como dije ayer hay que tomar medidas,la gente que use la naturaleza y no sea respetuosa sencillamente sobra,vosotros os esperabais encontrar ¨papeles,latas,botellas,etc¨pero que alli hubiesen(un microondas,una paella oxidada,una rueda de coche,etc)no das credito que este tipo de cosas esten en un lugar tan emblematico.

¡¡porque medio ambiente solo hay uno!!hay que mojarse.

abrazos.

Amigo de t.a.p. dijo...

Hola, para no tener que decirte cada vez que te haga un comentario que soy esa persona que tanto quiere a t.a.p. y que me recomendó tu blog, me identificare asi, pues ya sabes que tienes un nuevo seguidor de tu blog (aunque no se si t.a.p. sabra quien soy ya que habla fantasticamente bien de ti y somos mmuch@s l@s que aqui te conocemos). Quería felicitaros por la esplendida iniciativa que habeis tenido y porque asi ayudais a concienciar a la ciudadania de lo importante que es mantener nuestro entorno y que esta en manos de todos, el que el día de mañana podamos seguir disfrutando de todos esos lugares tan maravillosos que nos rodean.
Un abrazo.

PROGRESSISME dijo...

Sólo pueso decir que mil gracias a todo el mundo que cada día sigue mi blog.

Gracias, gracias sinceras a quienes estuvistéis allí en primera persona y a quienes estáis cerca animándonos en los momentos difíciles de la política.

Os adoro.

Gracias a mis niñas y niños de JSPV.

Vengo de una reunión agotado y en 3 horas parto hacia Madrid. OS QUIERO.

PROGRESSISME dijo...

Sólo pueso decir que mil gracias a todo el mundo que cada día sigue mi blog.

Gracias, gracias sinceras a quienes estuvistéis allí en primera persona y a quienes estáis cerca animándonos en los momentos difíciles de la política.

Os adoro.

Gracias a mis niñas y niños de JSPV.

Vengo de una reunión agotado y en 3 horas parto hacia Madrid. OS QUIERO.

PACO PEÑA dijo...

David te dige que estaria alli aunque solo fuera para limpiar y asi lo hice,siento no poder haber estado mas tiempo pero ya sabes que estamos realizando un proyecto y nuestro tiempo es oro(tu lo sabes mejor que nadie)pero fue un acto precioso,JSO trabaja,y trabaja con mucha fuerza,es un placer estar con vosotros,un abrazo a todos/as.Salud y República.

Paco Peña Martínez.