David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

sábado, 20 de diciembre de 2008

ONDA I LA SEUA MAGNÍFICA OFERTA CULTURAL GRATUÏTA

Divendres, a l'Auditori Unió Musical Santa Cecília a les 22:30 hores, hem tingut la sort de gaudir d'un concert en directe del grup SUMAYAE "La veu de les dones, des dels orígens". Entrada gratuïta i un espai sublime i familiar. Les veus cantaven amb plena harmonia notes que ens recordaven a Àfrica i Amèrica, combinades amb flamenc i tocs dels Estats Units. Ha sigut un moment màgic que m' ha arrivat a fer plorar. Al final m'han signat les quatre artistes: Arantxa Domínguez, Celia Mur, Maria Romero i Susana Raya. Si les busqueu a la Internet podreu trobar el seu "space". És celestial poder escoltar eixes veus potents que canten en diverses llengües i a capella. Com sempre la presència dels socialistes i les socialistes fou abrumadora front a la inexistència dels populars. Ells sols van als actes on hi han mitjans de comunicació i poden tindre protagonisme. Això no és tindre amor pel seu poble sinò sols per sí mateixos. Demà pujaré dos vídeos que vam fer amb el mòbil, esper que s'aprecie bé so i imatge.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo també he anat. T'he vist cantar i ballar quan mos han tret a tots. És cert que tenim sort de que tots els caps de setmana tingam teatre, cine o actuacions gratis. No ho valorem com toca. ciao.

Anónimo dijo...

DEMÀ ESPERE EL TEU VIDEO

Anónimo dijo...

Estem esperant el vídeo perque no pogerem anar nosaltres. És cert que des de que llegim ací ens donem compter de que al poble es fan moltes coses de cultura. David jo si que podria votar-te.

JAVI.

PROGRESSISME dijo...

Gràcies per les vostres paraules que m'animen per a continuar lluitant. HUI HI HAURÀ UNA NOTÍCIA IMPORTANT. BESSETS.

Anónimo dijo...

UN 10 POR TU ELECCIÓN. FELICIDADES Y NO CAMBIES. HAZTE ESCUCHAR.

Anónimo dijo...

suerte esta tarde.

Anónimo dijo...

Per fí, el desig de molts onders serà una realitat. Açò és bo perquè el partit guanya, els ciutadans d'Onda guanyen i és reconegut tot el teu esforç. Ânim.
T.a.p.

Anónimo dijo...

David ho he vist per la tv i un 10 per Onda.