David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

jueves, 11 de diciembre de 2008

LA NOVA CASA DE LA VILA A ONDA 2: fent història.

INAGURARIÓ DE LA CASA DE TOTES (imatge de el periodic.com):

TOT UN ÉXIT! El dia de la Nostra Constitució a Onda inagurarem la Casa de totes i tots. Espectacular l'assistència de gent i, sobre tot, espectacular la infraestructura. Un edifici modern, elegant, cosmopolita, ecològic, dinamitzador del centre del poble...Gràcies a una bona gestió i a l'esforç de totes les persones que viuen a Onda i inverteixen en ella, ara podem dir que el Nostre Poble torna a ser el primer en un aspecte més. L'Ajuntament està obert al poble i el poble podrà arrivar a d'ell des de sa casa amb les noves tecnologies. Aquest solar que és ja històric i ha vist passar tres Ajuntaments. Després de tres dies de Portes Obertes per a que la ciutadania visitara la Seua Casa, ara, ens dispossem a continuar treballant per a que el Nostre Poble continue tenim el millor.
MANOLO I JO A LA SALA DE COMISSIONS:

ANTIC AJUNTAMENT:

undefined

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Ha sigut una passada molt atractiu lédifici. Te vaig vore molt elegant ei.

Anónimo dijo...

Gràcies per les fotos perque ilustren la imtge del poble real i no la que dona els peperos. està de lujo. Que guapo anaves.

Anónimo dijo...

David sempre amb el teu somriure.

Anónimo dijo...

A mi sincerament no m agrada gens la nova edificació. Pensava en algo amb altres colors, amb altra decoració. No sé cóm però algo distint i menys totxo. Això sí. Tot el de ecologic i tot lo altre em pareix molt bé. Esteticament no m agrada. Si el puesto i les noves tecnologiesd. No tot es críticon com tú dius. A mi si que m agrades per a estar ja regidor i que se confie més en tú. Tens aires nous.

Santiago Vañó Candeal dijo...

Hala que chulo... Seguro que lo han construído en menos tiempo y con un menor coste que el de Benidorm. Hasta en eso tenemos que aprender de vosotros...
¡Suerte en la Asamblea y ánimo!

Anónimo dijo...

que pasada de ayuntamiento.david de trajes estas ui ui ui

Anónimo dijo...

que bonico es casi como tu. besos guapo