David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 19 de diciembre de 2008

ONDA INVERTEIX MÉS QUE VALÈNCIA: front a la crisis mesures realistes.

A pesar del que el PP diu, el Nostre Govern si que està lluitant contra la Crisis Mundial. Mentres la dreta critica i no propossa alternatives, el PSOE des del Govern entregarà als Ajuntaments capital de forma directa. Diners palpables i no fum com fa la Conselleria Valenciana que és la que té les competències en matèria de treball. Cada ciutadana i ciutadà que visca a Espanya rebrà els mateixos diners del Govern Central. Visquen a Catalunya, al País Valencià, a Madrid o a Andalusia, siguen de dretes o d'esquerres, siguen dones o homes... Aquesta inversió està destinada a promocionar la creació de nous puestos de treball en la construcció gràcies a la inversió pública. Millorarem les nostres infraestructures, l'accesibilitat dels nostres carrers, rehabilitació, reposició de mobiliari, nous colectors...cada poble invertirà en allò que més necessite. A Onda ens correspondràn 4'2 milions d'euros. Aquesta quantitat es suma a la ja forta inversió que teniem prevista en els nostres pressupostos, 6 milions, fent un total de 10 milions d'euros que milloraràn el pròxim any, encara més, la nostra ciutat. Alcaldes del PP es queixen de que són pocs diners. València rebrà del Govern Central 140 milions d'euros i Rita Barberà diu que no es prou. Saveu quan anava a invertir ella? Sols 76 milions. Zapatero li dona el doble del que ella anava a invertir però té la poca vergonya de dir que és poc. A proporció Onda inverteix més en millorar les nostres vides que València capital, molt més. Eixa és la diferència entre un partit i altre.
MUSEU DEL TAULELL, UN MUSEU PRÒPI D'UNA CAPITAL EUROPEA I QUE ESTÀ AL NOSTRE POBLE:

undefined
UN POBLE AMB MOLTA HISTÒRIA:

undefined
UN POBLE QUE INVERTEIX PER A SER EL MILLOR:

undefined
FOTOS EXTRAIDES DE LA PÀGINA WWW.ONDA.ES

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Joder no sabía estos datos. La gorda de la Rita le dan doble de lo que ella va a gastar y dice que es poco. Cada dura. En fin que no cambies.

Anónimo dijo...

Eres tal y como tú dices " de categoría". Tienes que creertelo mucho más porque no todos son capaces de crear un blog así y mantenerlo con escritos de tanta profundidad. Saludos David.
Felicidades por tu nombramiento.

Anónimo dijo...

ONDA MÁS QUE VALENCIA Y EL PP SE QUEJA. SERÁN TONTOS. DALES CAÑA AHORA QUE ESTÁS EN LA EJECUTIVA.

Anónimo dijo...

Gràcies a la política del Psoe, els ajuntaments podran paliar els efectes de la crisi mitjançant la inversió obtinguda des del govern central. També és veritat que la corporació municipal en el govern ha d'estar disposada a invertir estos recursos que, repetisc, s'han rebut des del govern espanyol. Però, sempre apareix algun, hi han alguns ajuntaments, com per exemple, el de la población on jo visc, la cororació de la qual és del PP, que, o bé no volen fer res, o be no saben fer. Els regidors socialistes, en data 3 de desembre (de registre d'entrada) van demanar a l'alcaldessa, una reunió per consensuar les inversions (igual que s'ha fet en altres poblacions governades pel PP com Castelló) i a hores d'ara encara s'està esperant una resposta (és que hauríeu de conèixer-la).
BE per el govern del poble d'Onda, que a més dels diners que s'han rebut des de Madrid, augmenta en més del doble, la quantitat de diners per a inversions i així poder influir en la disminució de parats al poble.
Què bon alcalde, què bona corporació i quina demostració de saber administrar els recursos. Açò fa vore quin equip de persones tan qualificades i ben preparades, que saben administrar i que són sensibles als problemes de la gent i prenen aquelles mesures que són bones per a tots independentment del color polític.
Felicite a tot el poble per la sort que tenen de tindre esta corporació i el seu encert al donar-li el seu vot en les eleccions.
T.a.p.

Anónimo dijo...

Onda té sort de tindre a gent com la que té i de tindret a tú. No canvies la política. besos

Anónimo dijo...

ME GUSTA QUE VUELVAS A HABLAR DE POLÍTICA Y QUE VUELVAS A METER CAÑA. SUERTE

Anónimo dijo...

David jo no sé d' on treus eixos datos però jo em fie de tú. Cóm van els estudis? Jo no sé cóm pots fer tantes coses. A Onda tenim sort de poder confiar el nostre vot a un jove com tú. Cuidat i ens veem.