David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 18 de febrero de 2011

LA NOSTRA NOVA WEB

LA NOSTRA NOVA WEB: ACÍ.
Carta oberta de David S. Salas per a presentar la pàgina web d'Iniciativa per Onda

“Iniciativa del Poble Valencià és el nou partit que des d'Octubre compta en el nostre poble com a Iniciativa per Onda. Una agrupació política diferent, fresca i jove que amb les seues propostes intenta apostar per la felicitat de tots els dies.
Una agrupació d'esquerres, progressista, feminista i ecologista que està desenvolupant en el nostre poble una agenda de progrés realista i sòlida. Una forma de fer política que pensa en les persones i no en els interessos.
Un grup de dones i homes que escolten a les persones, que lluiten contra allò establit, que no es creuen més importants per fer política i que no miren a la ciutadania amb prepotència. Un grup de persones que somien amb una forma de fer política diferent, més de tu a tu.
I com som un partit xicotet i humil, massa vegades tenim moltes complicacions per a que tot l'enorme treball que estem realitzant arribe als mitjans de comunicació, per a que vostès puguen informar-se de la nostra política en positiu. Per aquesta raó els convide a visitar nostra web on trobaran absolutament tot el que cada dia proposem per a millorar aquest lloc preciòs on vivim, Onda. L'adreça és: http://www.iniciativapv.org/onda/
Si vostès volen veure tot l'arxiu de notícies i propostes resumides acudisquen a l'apartat notícies: http://www.iniciativapv.org/onda/noticies
Desitgem que dediquen uns minuts a llegir-nos i a conèixer-nos i així entendran que som l'única opció realment progressista i ecologista d'Onda que es presenta a les eleccions munipals de maig.
Moltes gràcies, David.
Ser d'Iniciativa és ser ecosocialista.

Carta abierta de David S. Salas para presentar la página web de Iniciativa por Onda
“Iniciativa del Poble Valencià es el nuevo partido que desde Octubre cuenta en nuestro pueblo como Iniciativa por Onda. Una agrupación política distinta, fresca y joven que con sus propuestas intenta apostar por la felicidad de todos los días.
Una agrupación de izquierdas, progresista, feminista y ecologista que está desarrollando en nuestro pueblo una agenda de progreso realista y sólida. Una forma de hacer política que piensa en las personas y no en los intereses.
Un grupo de mujeres y hombres que escuchan a las personas, que luchan contra lo establecido, que no se creen más importantes por hacer política y que no miran a la ciudadanía con prepotencia. Un grupo de personas que sueñan con una forma de hacer política distinta, más de tú a tú.
Y como somos un partido pequeño y humilde, demasiadas veces tenemos muchas complicaciones para que todo el enorme trabajo que estamos realizando llegue a los medios de comunicación, para que ustedes puedan informarse de nuestra política en positivo. Por esta razón les invito a visitar nuestra web donde encontrarán absolutamente todo lo que cada día proponemos para mejorar este lugar tan hermoso donde vivimos, Onda. La dirección es: http://www.iniciativapv.org/onda/
Si ustedes quieren ver todo el archivo de noticias y propuestas resumidas acudan al apartado noticias: http://www.iniciativapv.org/onda/noticies
Deseamos que dediquen unos minutos a leernos y a conocernos y así entenderán que somos la única opción realmente progresista y ecologista de Onda.
Muchas gracias, David.”
Ser de Iniciativa es ser ecosocialista.

NUESTRA NUEVA WEB: AQUÍ.

No hay comentarios: