David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

jueves, 10 de febrero de 2011

Iniciativa per Onda dissenya un pla de treball per afrontar les eleccions municipals i autonòmiques

La cúpula d'Iniciativa per Onda es va reunir, el dimarts 8 de febrer del 2011, per a assentar un calendari de treball que els permeta afrontar de forma seriosa i rigorosa la seua cita amb les eleccions municipals i autonòmiques en les que per primera vegada es presenten. En les eleccions municipals es presentaran com a INICIATIVA i en les autonòmiques es presentaran junt amb altres partits en la coalició COMPROMÍS.

L'important en aquesta reunió va ser la creació de cinc grans àrees internes que els permetran ser més efectius a l'hora de treballar per Onda.

Per un costat estarà l'àrea de presidència, administració i comunicació de de la que s'encarregarà un dels homes forts en l'ombra de l'agrupació, el veterà, David López Gil.

Per un altre costat cultura, esports i model de ciutat ho portarà la número dos, l'ecosocialista Elizabeth Pérez Feliz.

La tercera gran àrea serà la d'economia, treball i emancipació, de la que s'encarregarà Federico Aranda Castan.

La quarta àrea serà la de tradicions i festes que portarà Marcos Salas Albalat.

I finalment l'àrea de turisme, igualtat, solidaritat i medi ambient de què s'encarregarà el portaveu David Sánchez Salas.

En aquestes cinc grans àrees treballaran més persones internes i externes al partit formant grups de treball dinàmics que elaboraran propostes progressistes, d'esquerres, feministes i ecologistes per a Onda.

Segons ha confirmat el portaveu ecosocialista David Sánchez Salas, “Iniciativa per Onda es presentarà a les eleccions amb un grup de persones compromeses i amb unes propostes realament i realment d'esquerres, i per molt que la nostra presència pose nerviosos a molts altres partits, hem arribat per a quedar-nos i serà la gent del poble la que decidirà si ens mereixem o no estar en el futur equip de govern, perquè aqueix és el poder de la democràcia”.

La número dos Elizabeth Pérez Feliz va afegir “ que les persones que formem aquest partit i les llistes per a les eleccions no hem arribat al món de la política pel camí del “peloteo” i de l'estar en el moment adequat en el lloc adequat, sinó per compromís, valors i treball, i això la gent d'Onda sabrà valorar-ho perquè sap ben bé tot el que ha ocorregut en el passat en aquest poble”.

No hay comentarios: