David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 21 de enero de 2011

A Onda no som XIMPLES i sabem el que VOLEM

Es nota que s'acosten les eleccions municipals i autonòmiques de maig i que els partits polítics coneguts com a “majoritaris” comencen a preparar les seues maquinàries electorals. PSOE i PP mostren el seu poder i recursos i comencen a guanyar-se cada vot a costa de tot. Quan pensen al maig als dos grans partit se'ls fa la boca aigua. Ha arribat el moment que els qui durant 4 anys ens han ignorat isquen al carrer a donar palmadetes a l'esquena i a regalar orxata (PP) o clavells (PSOE) en el mercat. Però a Onda és especialment greu el cas del Partit Popular.

El PP d'Onda i el seu molt il·lustre alcaldable Salvador Aguilella creuen que van a guanyar amb majoria absoluta les següents eleccions davant un Partit Socialista gens progressista, esgotat, fatigat i que gira a la dreta. La resta de partits per a ells ni existim. Però el greu no és açò, són les seues propostes i actes.

Si vostès lligen en la premsa les últimes propostes del Partit Popular observaran que ara, la dreta d'aquest poble, resulta estar interessada a millorar el nostre medi ambient, la qualitat de vida de les persones depenents, la lluita per la igualtat de gènere i l'emancipació de la dona, el poder adquisitiu dels nostres més majors, l'accés a un habitatge digne, per la sanitat pública...anem, que si no sabérem de qui són totes aquestes propostes que el PP fa molta gent pensaríem que les ha realitzat algun partit d'esquerres. Però lluny de proposar, ara també el PP d'Onda ha omplert a aquest poble de cartells publicitaris en els quals mostren a un jove en cadira de rodes, a una dona i a una persona més major. Quant cinisme. Açò és pitjor que la famosa xiqueta de Rajoy.

Però la realitat és que el Partit Popular ens està cridant a la ciutadania ondera XIMPLE. El portaveu ecosocialista David Sánchez Salas preguntà al PP “cóm els anem a creureel que diuen si on vostès governen gens d'açò els importa: a Castelló s'han carregat el Parc Ribalta perquè els el trolebús ho travesse per la meitat, a Vila-real una persona en cadira de rodes no podria arribar d'una punta a una altra de la ciutat, en molts pobles on governen no existeixen les polítiques d'igualtat, la llei de la dependència està sent sabotejada per Camps, Canal 9 és una televisió a l'estil NO-DO franquista, vostès són els pares de la bambolla immobiliària que ens veta a la joventut independitzar-nos i emancipar-nos, Aznar ridiculitza el canvi climàtica en les seues conferències pel món, les persones homosexuals han patit un assetjament i enderrocament per les seues incendiàries declaracions públiques contra l'ampliació de drets i llibertats, a València Rita Barberá s'ha intentat carregar al Cabanyal entre altres barris històrics modernistes de la ciutat i, així podriem omplir fulles i fulles ficant exemples del que vostès fan on governen.

La gent d'Onda sap que existeix món més enllà del PSOE i del PP. La gent d'Onda està farta de més del mateix i, la gent d'Onda, és en la seua majoria gent humil, treballadora, molta d'ella immigrant provinent d'Andalusia, Aragó o Castella entre altres llocs, no és TONTA. Per açò la ciutadania ondera sabrà que al maig hi ha un partit compost per gent jove, implicada, modern, ecologista, valencianista, feminista i progressista que no els va a fallar. Un partit format per persones normals, amb habitatges normals, amb cotxes normals, amb preocupacions normals i, que en definitiva, l'única cosa que cerquen és una miqueta de felicitat per a tots els dies.

Ser d'Iniciativa és ser ecosocialista.
FOTO EN: http://www.iniciativapv.org/onda/noticia/33

No hay comentarios: