David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 21 de enero de 2011

Inciciativa por Onda ha solicitado permiso poder recoger firmas por las calles de nuestra localidad

Per una xarxa d'escoles infantils públiques i gratuïtes: signatura per a aconseguir-les


Iniciativa per Onda ha sol·licitat permís per registre d'entrada per a poder arreplegar signatures pels carrers de la nostra localitat. El que pretenem és tenir el màxim suport possible de la ciutadania ondera i dels pobles veïns per a traure avant la iniciativa legislativa popular per l'educació infantil de 0 a 3 anys.

El portaveu ecosocialista David Sánchez Salas ha afirmat que, “si la nostra proposta aconsegueix tenir suficient suport el que aconseguirem és:
1.Seguir les instruccions d'UNICEF i d'altres organismes internacionals respecte a l'atenció prioritària que han de tenir els xiquets i xiquetes en la primera infància.
2.Treballar en el camí de cobrir la demanda de places escolars des del sector públic en l'etapa educativa que actualment no alcança ni el 10% en aquestes edats.
3.Col·laborar en la conciliació de la vida laboral i familiar possibilitant que les dones ocupen en la societat del segle XXI el lloc que els correspon.
4.Invertir en educació és invertir en igualtat d'oportunitats perquè les persones, independentment de l'estrat social, econòmic, cultural, ètnic, lingüístic o de procedència dels xiquets i les xiquetes tinguen el mateix tracte.
5.Sociabilitzar a les xiquetes i xiquets en els seus primers anys d'edat amb la finalitat que tinguen una millor predisposició en l'escola, possibilitant així un millor rendiment escolar que en aquests moments, és dels pitjors d'Europa.
6.Aconseguir un major desenvolupament del nostre estatut d'autonomia, el qual té totes les competències en matèria educativa.
7.Aconseguir un mínim de 30000 places públiques de nova creació en la franja d'edat de 0 a 3 anys.
8.Realitzar un mapa escolar que incloga les places existents en les escoles infantils integrades en la xarxa de titularitat pública, en la iniciativa social i privada”.


Per aquesta raó, i una vegada rebut el permís que hem sol·licitat a l'Ajuntament, estarem el dijous i el divendres al matí en la Plaça Espanya i en l'entrada de el “Mercadona vell” en la Calle Monsenyor Fernando Ferris. I a més alguns locals comercials tenen fulles habilitades per a poder signar per a aquest fi, cunyades per la “Junta Electoral de la Comunitat Valenciana”.
Aconseguir que el Govern Valencià cree una xarxa pública d'escoles infantils (guarderies) perquè tothom tinga accés a l'educació està en mans de totes les persones que vivim en aquesta Comunitat. Cada dia demostrem ser un partit realment progressista.

No hay comentarios: