David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 21 de enero de 2011

Iniciativa defensa a Ribesalbes que les festes de Sant Antoni siguen BIC

El candidat ecosocialista a les Corts Valencianes, David Sánchez Salas i, candidat a l'alcadia d'Onda, va visitar ahir una localitat important per a ell per raons familiars i de veïnatge, Ribesalbes, amb el motiu de la celebració de la festivitat de Sant Antoni. Salas es va acostar com tots els anys per a recolzar aquesta festivitat que en Ribesalbes té una gran tradició i és cada vegada més multitudinària.

El candidat ecosocialista va parlar amb la ciutadania de Ribesalbes, amics i amigues, per a saber quines són les seues necessitats i quines polítiques hem de dissenyar per a millorar la qualitat de vida de les persones d'aquest poble.
David Sánchez Salas va adquirir el seu rotllo, va menjar, va beure moscatell i va admirar la foguera en la Plaça de l'Església, a més d'intercanviar opinions amb la classe política local. Salas va afirmar que “des d'Iniciativa pel poble Valencià anem a seguir instant a la Conselleria de Cultura, governada ja massa anys pel Partit Popular, el partit més centralista i classista del panorama polític valencià, a que declare Bé d'Interès Cultural (BIC Immaterial) la festa del foc, els rotllos i els animals, Sant Antoni, en tot el territori valencià”. “Perquè d'aquesta forma”, va concloure Salas, “ ampliem l'oferta turística i cultural del nostre territori i ajudem a que els nostres pobles siguen coneguts en el món per una mica més que per Rita i les seus bolsos, per Fabra i la loteria i per Camps i els seus tratjes”.

A més de David Sánchez Salas va estar recolzant aquestes reivindicacions sobre la festivitat el número cinc d'Iniciativa Marcos Salas Albalat.

No hay comentarios: