David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 21 de enero de 2011

Iniciativa proposa la creació de nous passejos i critica el pèssim manteniment dels mateixos

Iniciativa proposa la creació de nous passejos i
critica el pèssim manteniment dels mateixos



Iniciativa per Onda critica que un dels passejos més emblemàtics del poble i més utilitzats per a fer esport, el Passeig del Cementeri, no tinga quasi bancs on poder-se asseure al passejar, ni fonts, ni papereres, la qual cosa origina que els qui cada dia passegem per ell trobem brutícia en abundància. Cada dia la gent que ens trobem en aquesta ruta ens demana que fem pública la mala situación del passeig.
És clar que la culpa de la brossa no és de l'equip de govern, però sí que ho és la falta de neteja i la falta de mobiliari urbà perquè la ciutadania tinga fàcil exercir la seua consciència cívica.

D'altra banda, el riu Soneja o Sec a l'altura del passeig torna a estar ple de brossa i fins i tot de carros vells retorçats i restes de fogueres. El propi pont recentment restaurat porta ja mesos amb les llums integrades en els murs arrancades d'arrel sense que siguen rehabilitades. I és que la seua eterna excusa, que la despesa corrent tan elevat de l'Ajuntament és per a tenir el poble lluent, sembla desplomar-se.


A més pensem que el famós corredor verd promès s'ha quedat en un camí d'arena sense cap tipus d'infraestructura ni mobiliari urbà, sense vegetació autòctona i plenament oblidat. Un altre projecte i una altra promesa que es queda sense realitzar completament. I és que sembla que esgotat, l'equip de govern s'ha convertit en un vull i no puc.
També el passeig que comunica Onda amb Artesa ha patit des de fa mesos lliscaments i corriments de terres que han provocat esquerdes en la calçada i la falta de baranes ens resulta perillosa.
Des d'Iniciativa per Onda si al maig comptem amb la seua confiança, i tal com diu el seu portaveu David Sánchez Salas,” durem a terme actuacions sobre el Passeig del Cementeri i d'Onda-Artesa per a millorar-los, a més de crear noves rutes que faciliten i fomenten un estil de vida sa. A més de noves rutes per a passejar i de la millora de les existents, ens comprometem a potenciar el corredor verd paral•lel al riu Soneja actualment abandonat i, com no, aquest mobiliari urbà serà ecològic: llum de baix consum, papereres especialment dissenyades per a separar els desaprofitaments per reciclar, vegetació autòctona que consumisca poca aigua...en definitiva, propostes concretes que milloren punts concrets del nostre poble i que ajuden a les persones a viure millor.”

No hay comentarios: