David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

miércoles, 2 de marzo de 2011

Coalició Iniciativa-Verds

Iniciativa per Onda ha confirmat als mitjans de comunicació que es presentarà a les següents eleccions municipals en coalició amb Els Verds, els quals han volgut sumar-se al projecte ecosocialista d'Iniciativa a Onda. D'aquesta forma pretenen ser una coalició política forta que es presenta com una alternativa real i d'esquerres a les polítiques conservadores del PP i del PSOE.
La Coalició Iniciativa-Els Verds aspira a ser en aquests moments la tercera força política a Onda després del PP i del PSOE, segons moltes enquestes publicades, gràcies al treball que des d'Iniciativa per Onda es porta realitzant des del passat Octubre de 2010.
DAVID SÁNCHEZ SALAS A LA MANIFESTACIÓ TANCAMENT TV3:

En pocs dies es presentarà definitivament la llista amb els 21 noms que representaràn a Iniciativa-Els Verds en les següents eleccions municipals. El que és segur i no canvia en aquestes llistes, amb la incorporació de Els Verds, és que el candidat a l'alcaldia serà el jove David Sánchez Salas, “per la seua gran capacitat de treball, la seua gran formació acadèmica i el seu gran pes polític” afirmen des de la nova Coalició.
Segons David S. Salas “és molt important aquest acord perquè d'aquesta forma dos dels tres partits que en les eleccions autonòmiques conformen la Coalició Compromís s'uneixen a nivell municipal a Onda amb aquest pacte”. A la qual cosa va afegir que “amb la suma de la força política de Els Verds, el nostre projecte polític es fa més fort pese a qui pese i malgrat la censura del PSOE, convertint-nos en la força d'esquerres i ecologista més important d'Onda, una força moderna i realment progressista”.

2 comentarios:

PAKO PUNK dijo...

Buena elección, me gustan "els verds" hace años cuando votaba a IU estaban en coalición con ellos. Suerte!!!

PROGRESSISME dijo...

Muchas gracias Paco me alegra mucho tu comentario