David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

sábado, 18 de octubre de 2008

FIRA D´ONDA 2008: ONDA OBERTA A LA GENT.



FIRA D´ONDA 2008. Fa no res que vam tindre la Fira de San Miquel 2008, reflectida al meu blog, i ara Onda, torna a eixir al carrer. Onda oberta a la gent, Onda progressista. Cultura, esport, bous, música... tot per a que la nostra gent gaudisca despres d´un any d´esforç i sacrifici.

Des del meu blog us dessitje a totes: BONES FESTES!

FELICITATS PER ADELANTAT A LA COMISSIÓ, EN ESPECIAL AL SEU PRESIDENT, A ROSARÍN FABRA I A AMPARO RAMOS.

http://www.onda.es/portada/fira2008/Programa%20Fira%20Onda%2008.pdf (FES CÒPIA I PEGA I PODRÀS VISUALITZAR EL PROGRAMA DE FESTES EN AQUESTA ADREÇA: una forma d´ecologisme). http://www.onda.es/Galeria%20Fotografica.pdf (ACÍ PODRÀS VISUALITZAR LA GALERIA OFICIAL DE FOTOGRAFIES D´ONDA 2008).

6 comentarios:

Anónimo dijo...

ÉS molt bona idea la qe has tingut de ficar la direcció virtual per a poder mirar el programa des del pc. Gràcies per promocionar el poble.

Anónimo dijo...

David com tu diries de categoria. Està molt bé. Aquest blog cada volta m´agrada més. Continua sense canviar niuna coma.

David Castillo Mora dijo...

Querido David, espero que, pese al curre, hayas pasado una buena feria. Aunque no deje huella, visito cada una de tus entradas.

Muchos saludos desde Yecla

PROGRESSISME dijo...

David, muchas gracias por entrar a mi blog y por seguirlo. Como ya te he dicho muchas veces, la Región de Murcia y el País Valencià se necesitan para articular un proyecto común que quiera un mañana mejor y no unos bolsillos más ricos.

Anónimo dijo...

ONDA CIUTAT OBERTA: oberta a la cultura, a l'esport, a la gent. Quan arribes a Onda es nota que és una ciutat acollidora, que tots tenim cabuda, se sent el respet i que tots som ciutadans al mateix nivell.
Felicitats a l'equip de govern municipal per la tasca aconseguida ja que han fet d'Onda un referent, no només a nivell de la comunitat, sinò a nivell nacional.
Quan arribes a Onda i et quedes, la il.lusió ompli el cor de les persones i se n'adonen que viure millor es possible.
Gràcies David per donar-nos esta possibilitat per expresar el que sentim i fer arribar a la resta de la gent què és Onda.
Eres un encant. Ja t'ho he dit moltes voltes i t'ho torne a repetir, NO CANVIES i que el desànim no arribe mei al teu cor perquè no t'ho mereixes.
A reveure.
Carmen.

PROGRESSISME dijo...

Carmen és impossible dir en paraules tot el que em fas falta en aquest blog. De veres, no deixes de manifestar el que vullgues i d´ajudar al projecte progressista del nostre poble. Besos Carmen.

La gent hauria de comparar el que tenim a Onda amb el que tenim a la resta de pobles governats per la dreta. Fabra la vol al seu poder i això serà per algo. No hem savut vendre tot el que fem però fet està. GRÀCIES ALS I A LES VISITANTS.