David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

martes, 7 de julio de 2009

COALICIÓ VALENCIANA VA A LA DERIVA

COALICIÓ VALENCIANA va a la deriva. Aquesta nova agrupació que s'obri pas a Onda està demostrant tndre un missatge molt a la dreta.

En campanya electoral es van dedicar a tapar tots els cartells que el PSOE va ficar en aquest poble. A més a més el seu lema era un cant a l'abstenció, és a dir, que ningú vote i d'aquesta forma que triomfe la dictadura i les impossicions. Mentres l'esquerra lluitava per elevar la participació i per reviure a la democràcia, altres forces volien fer-la morir.

Fa unes setmanes van escriure un article en ARRELS on van atacar les ajudes socials que es reparteixen a les persones que, en època de crisis ho estan passan malament. Atacaven el fet de que el Nostre Ajuntament ajude a les persones. Segurament no van escoltar la roda de premsa que des del PSPV vam emetre per a aclarir les mentides que estaven dient-se i per a contrarrestar els missatges fàcils i excloïents.



I ara la última ha sigut empaperar tot el poble amb escrits amb un marcat sentit anticalanista, d'enfrentament entre els pobles, de crispació i d'atac a l'Aplec de la Plana que l'Ajuntament ha portat a aquest poble. Un Aplec que va supossar entreteniment, turisme i promoció del poble, i benefici per als comerç locals i una empenta a la nostra economia.

Cada vegada hi han més veus de dreta que volen fer-nos retrocedir cap al passat, tornar a donar vigències a velles formes de desigualtats i dolor i, cada vegada el conservadurisme es torna més agressiu. Però a aquestes veus voldria dir-los que no intenten reescriure la història del passat proper, que no intenten fer la tasca que que la filologia té determinada (dir si valencià o català son el mateix), i que tinguen responsabilitat política si volen algún dia arrivar a governar aquest poble. I voldria recordar a les persones que en democracia, el nostre vot val mateix que el d'ells, que el de les persones que volen oprimir-nos. I està en les nostres mans evitar-ho.

PER UN MÓN PROGRESSISTA, que mire al futur i que no crispe ni enfronte als territoris entre ells. GRÀCIES.

UN MISSATGE SENSE FONAMENT:


SENSE PERMÍS, SENSE NORMES, EMPAPERAN TOT EL POBLE:

6 comentarios:

Juanjo Rubio dijo...

Pues si se van a la derecha, mal van...

PROGRESSISME dijo...

Juanjo eso creo yo. Juegan a los mensajes fáciles que siempre hemos destestado en la izquierda. La realidad tiene matices y esos mensajes los omiten.

NO ENS FAREU CATALANS és el lema de este partido en su sección joven.

SALUDOS JUANJO. Eres genial me has demostrado muchos estos días.

Anónimo dijo...

¿Que se van a la derecha? Es que yo creo que siempre han estado en la derecha.
T.a.p.

PROGRESSISME dijo...

Se van más a la derecha que nunca... a una derecha extrema que se radicaliza y acaba haciendo un daño mayor a las personas. Tras su mensaje fácil y de felicidad instantánea, se esconde la oscuridad de la exclusión, el dolor y la mentira.

T.A.P. Besos.

No sé tú pero, yo extraño a Onda 86.

Anónimo dijo...

Ya era hora de la implantación de Coalicio Valenciana en Onda. Por lo menos mi voto lo tienen. Amunt Coalicio.

PROGRESSISME dijo...

Me alegra que la formación política que más se acerca a tu pensamiento tenga un espacio democrática en Onda. Ahora te sentirás más representado y te animarás a participar más en la vida pública de este pueblo. Me alegro.

Pero la actitud de Coalición Valenciana con los carteles ni es legal ni ética. Deberán, como fuerza democrática que son, empezar a respetar al resto de voces de los partidos políticos y, deberán respetar los espacios de campaña y la legalidad referente a la pega de carteles. Si no es así, su mensaje perderá toda su fuerza.

En un pueblo con dos televisiones y un semanario no es necesario pegar carteles por las paredes del pueblo, la cual cosa, te repito es ilegal.

GRACIAS y felicidades. Cuantas más voces democráticas más pluralidad y más democracia.