David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 3 de marzo de 2008

DEBAT PROGRESSISME VERSUS CONSERVADURISME

EL DEBAT HA FET PEDRE A LA DRETA. Despres de provocar una guerra civil, de dur-nos a una dictadura de quaranta anys, despres de dir NO a la educació universal, de dir NO a la seguritat social, de dir ara no al matrimoni homosexual, no a l´estat federal, no a la igualtat entre les persones, no a la investigació amb cel.lules mare per a curar enfermetats... No tenen vergonya? Haurien de callar. El Partit Socialista ha sigut el partit que més avanços en totes les àrees de la realitat ha aconsseguit per a tots i per a totes. El moviment es demostra caminant. El PP està en contra de les persones. Aquesta legislatura serà recordada com la legislatura de les llibertats individuals. En el futur serà equiparada a la II República. Històricament serà celebrada. Gràcies a Zapatero, a Carmen Chacón o a De la Vega, jo torne a creure en la política.VOTA PROGRESSISME, VOTA HUMANITAT. Zp a mí no m´has fallat. Per a mí és tan important com la cistella de la compra que diu Rajoy, la pau mundial, l´alliança de les civilitzacions, les diferències entre nacions i estats... quí pot negar la importància d´aquestos temes. SI TÚ NO VAS ELLOS VUELVEN.

9 comentarios:

Mmm dijo...

Hola David

Després de vore el debat vaig a dormir més tranquila que mai, pq guanyem segur no! segurissim!!!!

Estic entrant a tots els periòdics posibles i opinan en tots els foros, encara que ja ho tenim tot guanyat!!!

Fes el favor d'agregar-me al msn pq no se si he possat bé la teua direcció!!
Un besot!!!!!!!!!!

Samuel dijo...

Està tan clar que Zapatero ha guanyat el debat, com que Zapatero guanyarà el proper diumenge les eleccions generals.
Una persona que no te propostes i que es tant catastrofista no pot mai governar el nostre país.
Una persona que tan sols crítica i difama per dir que fa alguna cosa no es mereix governar.
Una persona que insulta i divideix no mai pot pregonar que creu en la unitat d'Espanya. Tal volta creu en la unitat dels tot poderosos rics que menjen i no deixen menjar a els demes.

Salut

El dijo...

Hi ha que pegar-li un bot al centralisme i al bipartidisme.

Hem d'apostar oer una veu valenciana a Madrid que defense els nostres interessos que faça el tran Gandia-Dénia i altres infraestructures necessàries.

Aquesta coalició defen el dret al matrimoni homosexual com a l'adopció és algo primordial i innegable
Aquesta coalició representa a les forces progressites valencianistes i integra al 50% d'EU.
I en Valencià la provincia de la teua comarca, hi ha un diputat en joc que serà per al Bloc o per al PP, aleshores el vot útil és el Bloc si votem PSOE estarem deixant que el PP guanye aquest diputat.
Bloc-Iniciativa-Verds !!! Stop bipartidisme, stop americanització política!

PROGRESSISME dijo...

El llaudador de l´horta gràcies per escriure al meu espai. Saps una cossa? Adore al BLOC per moltes raons que van des de allò racional (he estudiat filosofia i respecte totes les postures polítiques que hi siguen legals), emocional (per les meues amistats amb gent molt activa del BLOC i per una història d´amor que ja no hi és)... i per moltes més raons. Però si veem les últimes actuacions del BLOC a Castelló o a Torreblanca, aleshores em despague un poc. Els socialistes respetem la llibertat d´expressió com has pogut comprovar, he moderat el teu comentari hi és visible la teua opinió. Gràcies. Però he de dir-te que en un món globalitzat com el nostre, en els que els problemes són globals i les avantages també, la resposta no és la independència. Sóc nacionalista però no independentista. Respecte eixa opció, i per tant dessitje que també es respecte la meua. És cert que hi ha estudis que demostren la viabilitat econòmica d ´un futur Estat dels Païssos Catalans, però eixa no és una alternativa en un moment en el que tots els païssos tendeixen a unir-se enb estructures supraestatals (Europa, ONU, OPEP). El BLOC és necessari, sí, al igual que la diversitat de partits, però la independència no. El BLOC sempre diu que el Partit Socialista no és d´esquerres ni porgressiste i els nostres idees parlen per si mateix. És molt atractiu el comunisme i el socialisme però se sap de sobra que en la realitat el primer per exemple fracassa. Sobre el paper i com ha guía sí però no es poden aplicar. Per això la nostra política és capitalista, però redistribuïm la riquessa. Les nostres mesures socials són històriques: gràcies als socialistes hem pogut disfrutar de seguritat social, de matrimonis homosexuals, de llei de memòria històrica, de josnada laboral de 8 hores... el Psoe ha sigut el partit que més ha fet pel nostre Estat. En la meua enquesta es pot votar a més d´un, jo vaig votar per tots menys per un, ja saps quin és. Torna a escriure per favor que jo encantat de llegir-te. Però una cossa, el Psoe és hui la resposta, perque pensem com vosaltres en moltes coses però saps?, la realitat veta molts projectes. Qui no governa pot prometre moltes coses, això li passa al BLOC, però en realitat podria fer-ne tant? SALUTACIONS.

PROGRESSISME dijo...

INCREÍBLE! Hui els companysi les companyes de Castelló han organitzat una gran festa. Jordi Sevilla i Bernat Soria ens han visitat. Han acosseguit que una llàgrima isca dels meus ulls. Bernat resulta que té avantpassats a Onda! Han fet una parlaments genials. Molt emotius. Bernat sap com tocar la meua fibra sensible parlant de la dictadura i de la investigació amb cel.lules mare. Gràcies Joan i Sergi. Ja saveu que Onda cumpleix. Sergio apenes et conec però ets un encant.Ciao. Guanyarem

PROGRESSISME dijo...

Ara torne de L´Alcora. Ha sigut molt bonic tornar a vore a Pep Martí i a Jordi Sevilla. Però sobre tot és bonic per anar amb Rosarín i Manolo, us vull molt gràcies per tot. Lola també adore la teua companyia. I no puc oblidar-me dels meus companys de JSE. Juventuts al poder! Em feu sentir tant bé! He trobat una colla d´amics boníssima. M´agrada la relació tant bona que teniu tots en este mini grupet. Alqueries i L´Alcora més Castelló. Ara he de donar-vos les gràcies per acceptar a Onda. Samu, Lucia i David (Alcora) Joan (Castelló) i Cristina al quadrat i Esther (les tres d´Alqueries)...gràcies. Ha sigut per a mi important que em deixareu a Onda en perfectes condicions jeje. Donar la volta que heu donat per mi... fer-me partícip i fer-me sentir tant be. En aquest grup cap tot i el dia de demà serem els que, si Dèu vol i ens ho guanyem, els que governem als nostres pòbles. La nostra bona relació i la nostra cooperació i recolçament donarà fruits. M´agrada vore gent com vosaltres.Profitosa, interesada, implicada però també animada.MUAKS A TOTS I A TOTES.

Anónimo dijo...

Hello baby!!!
Ací tens per fi el meu comentari... que dir-te que no sapigues ja! eres genial, estas fatal del cap i eres una persona única!!jajajaja

Buscant sempre es troben les coses, ara ens has trobat a nosaltres, amb els mateixos pensaments que tu, amb les mateixes idees, i lo bones persones que som!! que més vols!!!!jajajaja

El món és més menut del que ens pensem i al final la gent q ens interesa ens acabem trobant d'una manera o altra.

No te queixaràs de lo bé q ens vam portar ahir en tu eh!!!jeje

Un beset enorme

PROGRESSISME dijo...

Saps que no em queixe.Tot el contrari! Estic més que agrait. MIL GRÀCIES. Ja saps que hui m´han donat festa per a disfrutar del final de campanya. D´ací un ratet ens veem.

Anónimo dijo...

La LLIBERTAT, EL PROGRESSIME, LA PAU, tot això i molt més ha guanyat hui a les urnes, pq zapatero s'ho mereix, pq els espanyols i les espanyoles ens ho mereixem.

ENHORABONA A TOTS!!!!