David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 10 de marzo de 2008

ESPANYA ÉS PROGRESSISTA

Ahir va ser personalment un dia molt dur. Estava malalt i em va tocar ser president de la taula d´Onda on tradicionalment guanya sempre la dreta i damunt on més problemes tenim. Normalment estic allí d´interventor però enguany no volia patir i vaig canviar-me de col.legi, però el sorteig de presidents i vocals hem va tornar a situar allí. Amb febre, amb dolor de gola, amb la boca resaca i el nas entaponat vaig aguantat molt dèbil i vaig enfrontar-me a veus de la dreta que volien fer el que fòra per guanyar. El dia d´abans vaig treballar i vaig dormir soles 4 hores al acavar a les 3 de la matinada al bar. Conforme vaig deixar les dades al jutjat vaig anar a la seu, apenes ja quedava ningú perque el meu col.legi sempre és dels últims. Sabiem que haviem guanyat però també saviem que a Onda ens havien superat per 1000 vots i al País Valencià es van rearfirmar. El nostre candidat Pep Martí no anirà al Senat. Una pena. Una victoria no completa. Esta terra continua deixant-se enganyar per uns manipuladors que atempten contra els interessos de les persones. Jo hui estic agotat, la campanya ha sigut molt dura ja que nosaltres continuen treballant i estudiant durant estes setmanes.A tot això sumem la política i les energíes es mermen. Però ESPANYA CONTINUA SENT PROGRESSISTA i tot el Món ho sap, en tots els racons. Les persones continuaràn veent com les nostres llibertats individuals i els nostres drets creixent. Crearem un món en el que tots i totes cabem, un món més ecològic i amb la pau com a protagonista. Continuarem treballant per a que mai més unes eleccions es voten amb sang. Ara vaig a un ple que tenim en el qual el PP ens atacarà dient que té més vots que nosaltres, però la resposta és clara, més vots si, però tant Rajoy com tú esteu en l´oposició. Desprès farem un soparet i una reflexió local. Gràcies a totes i a tots per lluitar per a que el progressisme s´imposse. Ens feem falta al menys quatre anys més per a assegurar les conquestes guanyares i per a que ja mai més puguen ser llevades. A guanyat el diàleg front la crispació. Soles em sap mal perque el bipartidisme no m´agrada molt, i grups com Esquerra Unida o el Bloc ací a Valencià han vist com estan a punt de desaparèixer. Companyes i companys d´esquerra, continueu lluitant el PSPV-PSOE està amb vosaltres. Gràcies a les Juventuts d´Alqueries, Alcora i a Joan i Sergio. Gràcies al meu grup municipal i gràcies a tot el món que em recolça per a que mai em desanime. ESPANYA ÉS SOLCIALISTA.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Al final he entrado en tu blog y con la ayuda de nuestro compi Joan estoy pensando en hacer uno, aunque soy un negado para las nuevas tecnologías.
Animo y no decaigas sigue dando caña, hace falta gente que desinteresadamente se implique con todos los medios de que disponga a su alcance para deshacernos de esta lacra que es el PP y para ello tenemos que estar más unidos que nunca entre todos podremos con ellos.
Animo
Sergio

PROGRESSISME dijo...

Sergio moltes gràcies pel teu comentari. Ets uns dels meus favorits ja ho saps... em caus molt be, però molt. El teu escrit m´anima. Tranquil que jo no em desanime a llarg termini, però això no lleva que en alguns moments no estiga al màxim. Un fort abraç i continua escrivint-me i donant-me ànims jeje. Ja em diras l´adreça del teu blog i t´afegiré a la meua llista de blogs amics.

Castellón Opina dijo...

Buenos días,

Permite que entre a tu blog para solicitarte ayuda en la difusión de esta búsqueda en tu cuaderno de bitácora, al igual que reenviando las imágenes con el texto que aparecen en mi blog entre tus contactos de la libreta direcciones del correo€.

En mi blog CASTELLÓN OPINA (http://castellonopina.blogspot.com) encontrares una explicación simplificada de los acontecimientos.


BUSCAMOS A UNOS/AS TESTIGOS/AS PRESENCIALES DE MI DETENCIÓN UN DIA 5 DE FEBRERO DE 2003, en el edificio Fuente la Reyna núm. 67 de la calle Enmedio de Castellón

Y el chico, es muy

David Castillo Mora dijo...

Hola compañero!!

Después de una saturada campaña tenía pendiente un ratillo personal para navegar con tranquilidad y ver espacios nuevos.

Mi sentimiento es muy parecido al tuyo. Un sabor agridulce total. Victoria de ZP, pero siento que mi esfuerzo no ha servido para contribuir como a mi me gustaría. En Yecla, el Psoe sube, pero el PP lo hace en mayor medida, aumentando ventaja. Y en la Región de Murcia, para que hablar.

Ya con más de una semana de análisis y desintoxicación electoral, siento que nuestro papel es muy importante y que tenemos que seguir con todas nuestras fuerzas día a día para conseguir políticas progresistas en nuestra tierra.

Bueno amigo, un placer dar contigo, seguimos blogueando!! Un abrazo

Albert Miret Ballester dijo...

Estimat amic i company David. El bipartidisme efectivament ès perjudicial per tota democràcia i això ens n'hem d'adonar tant els qui estem dia a dia implicats a cadàscun dels projectes, com la ciutadania.
El PP puja tot i posar al Senat gent que està pressumptament implicada en la corrupció urbanística però no nomès culpem a la gent, hem de ser autocrítics i seguir explicant-li a la gent quin ès el nostre model de país i d'estat.
No cal dir que este bon amic ès per damunt de tot això, un amic que tot i estar a una força distinta a la que servidor representa, ès un gran amic i millor persona.
Salutacions David d'este qui t'aprécia i et desitja el millor.

Lara dijo...

Es genial tu Blog David! Estas trabajando mucho por el partido, seguro que estan encantados contigo, sigue asi y el progreso llegará lejos, gracias a personas como tu!

Anónimo dijo...

david , tio eso de que quien os vota es el bueno , y quien vota al pp es un manipulado es una soberana tonteria , te creia mas inteligente tio , quiza un poco de autocritica te hubiera honrado , pero ya veo que seguis ganandao por vuestros meritos y perdiendo porque el resto son unos manipuladores , que buenos sois tio , si es que osis perfectos coño so se como es la gente tan tonta que no obteneis el 100% de los votos

PROGRESSISME dijo...

HOLA! No sé si em conèixes perque dius que m´esperaves molt més inteligent. Tot és repetable, al menys tú no m´has insultat com soleu fer normalment, així que gràcies per eixa part. Per a escomençar has de saver que si el blog fòra d´un del PP i el comentari anònim un del Psoe no s´haguera publicat segurament. Apostem com sempre per l´opinió lliure. Saps? Jo sóc el primer als meus articles a la premsa local, a les pàgines de la blogesfera progresista i ací, que diu que tot el que hem fet és millorable ik que hi han errors (llig i voràs), però també és cert que, per exemple, Zapatero és l´únic president que ha demanat perdó avant l´opinió pública. Mira jo no dic que qui no ens vota es fava, jo respecte i adore a qualsevol força de progrès, com poden ser BLOC (en alguns moments) o EU, però no als que voten a forces conservadores. He estudiat molta història i si per eixes forces haguera sigut ni ara podriem escriure ací perque internet no s´haguera inventat (haguera sigut cremat en la foguera el creador), ni existiria llibertat de premsa, ni els partit d´esquerres (vetats i exiliats), ni tú ni jo podriem votar segurament( no hi havia sufragi universal, això si es votava, perque el normal seria una monarquia absoluta o una dictadura)... mira, si per vosaltres fora no hi hauria cura per a moltes enfermetats perque negueu la investigació amb cel.lules mare, si per vosaltres fora, anònim, no sabriem llegir ni escriure perque no volieu educació universal gratuita per a tots... la història ens dòna la raò... hi ha coses que no es poden tolerar i que mai es podràn oblidar. No es tracta de bons o roins, es tracta dels que lluitem per un món més just i modern, i els que lluiteu per un món més clasista i feudal. I és així, no hi ha més ciència. Ahh! inteligent em considere i saps perqué, perque soles jo sé les hores que passe al dia estudiant i els títols que amb molt d´esforç he aconsseguit, estudiant i treballant sempre, combinant tot que encara té més mèrit. I si, no és ser prepotent, es prendre conciència ara, perque abans no em donava compter, del que jo he pogut fer. Seria d´agrair que la pròxima volta t´identificares com sempre jo faig. És tracte de donar la cara i de responsabilitzar-se de les coses que u diu. Gràcies per participar al foro i torna quan vullgues a fer-ho. Un plaer...ahh i mira els videos, són ilustratius.
P.D. Jo admire a forces com el BLOC o EU i admire quan distintes veus es fiquen d´acord al congrès per a treure endavant una llei, arrivant a acords... cosa que la dreta no sap fer com demostre el PP.