David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

viernes, 7 de marzo de 2008

LA DEMOCRÀCIA TRIUFARÀ

Hui és un dia trist!Volia que la última entrada fòra la del debat però no ha pogut ser. ETA ha tornat a assessinar.Hui sóm tèstigs però demà tal volta pugam ser nosaltres les víctimes de l´horror. Açò és una cossa que ens afecta a totes i a tots. Estava veent a Esperanza Aguirre i m´ha donat repugnància. Encara s´ha atrevit a emprar el terrorisme amb fins electorals hui. Els que trencaren el pacto foren ells emprant el terrorisme electoralment. Eixe pacte el propossarem nosaltres estàn en l´oposició i diu que el govern dirigeix la política antiterrorista i que l´oposició el recolça. Ells, el PP, si que va negociar i va cedir front ETA. Van parlar de que no hi havia d´haver una part que guanyava i altra que perdia. Ara nosaltres dialoguem però amb el permís, per primera volta en la història, del Congrès. Isaias Carrasco gràcies per haver lluitat amb nosaltres, per haver donat la cara. Tot ha quedat suspès. Ara ja soles queda pronunciar-se en les URNES. Que no hem cedit és evident, que Espanya no s´ha trencat, que la familía no s´acava... MOLTES GRÀCIES.

ENCARA NO ESTÀ CONFIRMAT QUE SIGA ETA ACAVEN DE DIR A LES NOTÍCIES. ENCARA QUE HI HA MOLTS INDICIS DE QUE HA SIGUT ELLA.

15 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola company,

Avui no n'hi han colors polítics ni ànims de fer campanya. Pero això mateix, hem de votar amb més força que mai. La nostra arma és la democràcia i les nostres bales, els vots.

Anónimo dijo...

Sols espere que en un dia com avui el més important no siga el color dels partits, sino el color de la pau, de la unitat i de la condemna. Preguem a tots els demócrates que s'uneixquen y omplin les urnes el proper 9 de març. Perquè la nostra arma es la democràcia i les nostres perquè la nostra arma és la democràcia i les nostres bales, els vots.

PROGRESSISME dijo...

Gràcies Pedro per entar al meu blog...un abraç

Secretaría LGTB dijo...

Sense cap dubte, hui condemnem aquest assasinat.

Sense cap dubte, hui estem de dol tots els demócrates.

Sense cap dubte, hui no n'hi ha paraules que mermen el dolor i la impotència que patís la seua familia, els seus companys i el seu poble.

Hui més que mai, tots estem en contra del terrorisme, en contra de ETA.

PROGRESSISME dijo...

Gràcies Eva Maria Calonge per visitar el meu blog i escriure. M´ha fet il.lusió. Estem en contacte. La democràcia triunfarà, el progressisme triunfarà. Un abraç

Anónimo dijo...

querido pedro ;
no voy a discutir sobre treguas , procesos y otras fanfarrias un dia como hoy , os he dado mi pesame como socialista que era la victima en otro blog y lo hago tambien en este , solo un pero , si tanto te desagrada la actitud de la sra esperanza aguirre , no lo critiques haciendo lo mismo que ella en tu blog , porque aunque sea tuyo , simplemente has hecho lo que le criticabas ; lamentar la muerte de un concejal y de paso , como el pisuerga pasa por valladolid , atizarle al pp , mal hecho , hechos son amores y no buenas razones .
alcora

PROGRESSISME dijo...

El primer que vull dir-te és que sóc David no Pedro. El segon és que si jo fòra com Espe Aguirre no haguera donat pas al teu cpmentari, tal i com ells fan en canal 9 o altres mitjans. El tercer és que jo no he fet el mateix que ella. Jo comente una actitud d´ella i ella fa una utilització del terrorisme de forma partidista, veus la diferència? Ella passa una desgràcia com la que passa i té la barra d´emprar-lo políticament dient que ells no van negociar amb ETA i no van cedir, dient que el seu procès va ser transparent... jo li dic que sóm l´únic partit que ha demanat permís al Congrès, de forma democràtica, sóm els únics que cada mes donem raons de la nostra gestió al Congrès... Ells i nosaltres no sóm el mateix ni fem el mateix. Ells que diuen que si guanyen arrivaran a grans consens amb nosaltres han deixat pedre quatre anys de buscar punts de trobada. O soles hi ha consens quan nosaltres acatem el que diuen? Mira, diumenge la gent anirà a votar el que uns i unes representem i el que els altres representen, i són coses ben diferents. Jo estic tot el dia trist per la mort del meu company, per la mort d´un demòcrata, d´una persona...trist perque pense en la seua familia. Hui no eixiré. Hem quedaré estudiant el meu doctorat, no tinc ganes d´anar a cap puesto. Però no és el mateix criticar unes actuacions puntuals que emprar directament la tragèdia per a guanyar vots com durant quatre anys ho han fet. Els socialistes i les socialistes estem molt ferits amb ells, farts d´àtacs a nivell personal i d´ànonims a les nostres cases i, soles quan treballes com ho fem et fan mal certs comentaris. Creem en la modernització del nostre Estat. M´agrada més fer comentaris donant la cara, tots i totes no podem dir el mateix. Gràcies pel teu dol, t´ho agraïsc.

Anónimo dijo...

mi querido david ( perdon ) se me fue el santo al cielo ) me sorprende que mi respuesta haya dado para tanto , del tema de canal 9 si quieres hablamos otro dia , de la tregua tb y de esperanza aguirre tambien ( no la he oido estaba comiendo y tenia mucha prisa y la verdad prefiero escuchar a mi mujer , que a la espe , cosas del curro ) ,te he hecho el comentario porque pienso que hoy este hombre se merecia toda la atencion de tu articulo , para atizar a la espe ( aunque se lo merezca , que no lo pongo en duda )y sus actos siempre estaras a tiempo , si has preferido aprovechar la ocasion para atizarla , lo respeto , pero no lo comparto , ese articulo solo debia o mas bien merecía tener un objeto ; rendir homenaje a "Isaías Carrasco" , lo siento en el alma , yo lo veo asi ,
si lo de dar la cara va por mi , lo siento , me gusta dar la cara ademas no me escondo , pero es que estoy harto de que me llamen facha por el mero hecho ya no de pertenecer a un partido , que no pertenezco a ninguno , ni ganas ,sino por el hecho de votar por lo general , que no siempre , a un determinado partido o al menos coincidir en gran parte de sus tesis , de todos modos , no te preocupes , simplemente te aclaro mi anterior comentario y me voy por donde he venido .
antes , permiteme felicitarte , he echado una mirada y te agradezco que cuides las formas , si escribi en tu blog fue porque no me senti maltratado , vapuleado o menospreciado por votar al pp , es uno de los pocos estimulos que hoy dia creo que quedan para seguir creyendo que la politica sirve para unir , y no para desunir !!!! animo !!!.
ha sido un placer
alcora

PROGRESSISME dijo...

Alcorí, jo no mai ataca gratuitament. Pel que dius, i es nota, ets votan del PP. Jo sóc partidari de la llibertat d´expressió i de la pluralitat, però no d´un partit que resta dignitat a les persones. No puc compartir el vostre model de societat perque és excloient. Ningú ataca al vostre mòdel, soles demanem que no permitiu a altres persones crear mòdels alternatius. Cóm podeu negar el matrimoni homosexual? Cóm podeu dur al Constitucional la llei d´igualtat? (per cert ens han donat la raò a nosaltres) O Cóm podeu negar la investigació amb cel.lules mare per a curar enfermetats? Soles estes tres raons ja són suficient per a mi i crec, que per a qualsevol persona "de bé", com diu Rajoy, per a no votar al PP. Dieu que voleu que el matrimoni entre dos homes es diga d´altra forma, i jo que de filosofia del llenguatge sé un rato llarg, he de dir-te que els conceptes tenen connotacions, i si es diu d´altra forma es manté la discriminació. A més a més els conceptes evolucionen. Al món clàssic en el concepte de ciutadà no entraven les dònes ni els esclaus, i ara entra tot el mòn. Els concepte de matrimoni ha d´ampliar-se també, i això no implica la fi de la familia. Investigar amb cel.lules mare per a donar esperaça a persones malaltes... és humanitat això... per favor... entre en raons... tots els partits ens han recilçat i sense majoria absoluta hem tret totes les lleis, això implica trasparència i diàleg. No volieu divors i ara us divorcieu, no volieu sanitat pública ni educació pública i mira... les societat avançcen i el progressisme triomfa. De totes formes gràcies per mantindre la compostura i l´educació i escriu sempre que vullgues ací perque dòna pluralitat a la meua pàgina.
P.D. Quan guanyarem vam apostar per una televisió pública neutral, feu el mateix a canal 9.

Anónimo dijo...

querido david ;
tengo que salir , pero prometo contestarte con una condicion ( aparte de que lo he escrito ¿ en que se me nota que he votado al pp (que no afiliadoal pp)?tengo curiosidad jaj , solo una cosa antes de irme ,no te equivoques , la compostura y la educacion no tienen nada que ver con ser de un partido u otro , eso va mas ligado a la persona como ser individual ,
si encuentro un rato te contesto mañana
bona nit

alcora

PROGRESSISME dijo...

HOLA! sense cap dubte que això va en les persones i no en les ideologies, pero les segones influeixen en les primeres. Eixes coses jo les note, el que ets del PP. Suposse que és pels meus estudis i per la meua forma de ser. Em fixe en el llenguatge molt. Les paraules ens parlen més enllà del que diuen fàcticament. Però anem al que anem... hi ha realitats que no es poden negar. La llei de matrimoni homosexual per exemple permeteix a les persones que amen a gent del mateix sexe casar-se, no implica que ens obligue a tots a casar-nos amb persones del mateix sexe a pessar d´ésser heterosexuals. Hem ampliat els drets sense perjudicar el que històricament hi havia. A més a més, heu de saver que la familia a la que anomeneu com tradicional no ho és. Abans de la familia cristiana hi havia altres tipologies més antigues que ella va fer desaprèixer. Per exemple, al món classic els jovens s´inciaven amb homes majors en les relacions. L´homosexualitat hi estava ben vista. En definitiva, no es pot negar que la història dona la raò al prgoressisme. Gràcies per la teua resposta però no has donat raons del que et preguntava.M´agradaria que donares la cara o digueres la teua edat o algo...un abraç fort.

Anónimo dijo...

Bon DIA David , como te dije lo dejaba para hoy , ya sabes primero la obligación . . . y dada la hora que era tan solo pude preguntarte si tenia escrito en la frente si votaba al PP , mas que nada porque mi vecina es concejal del PSOE y cuando nos cruzamos me sonríe de forma sospechosa , no quisiera pensar que es porque en mi frente llevo escrito “ voto al PP” jajaj , era broma .
Por cierto, si digo blanco quiero decir blanco, no gris, ni rosa ni morado, que mis palabras no te digan nada tácticamente.
Antes que nada quiero que te quites la idea de que lo que voy a defender son las tesis del pp , sino las mías , yo con el pp tengo una relación cada 2 o 4 años que consiste en que depende del momento y de cómo creo que lo han hecho ( a mi forma de ver ) , les voto , o no les voto según crea conveniente por lo que cuando atacas las tesis del pp , normalmente , no me siento aludido y en ningún caso obligado a defenderlo porque del mismo modo que discrepo de tus palabras , también suelo discrepar de las de miembros del PP .
Creo que en España , solo hay un partido que resta dignidad a las personas , y no es ni el PP , ni el PSOE , ni siquiera ERC que tanto dista de mis ideas políticas , al contrario , ERC es un partido muy coherente con sus ideas , y a pesar de que no las comparto , las acepto y hasta les halago el hecho de ir siempre de cara , sin esconderse ( tengo grandes amigos independentistas con los cuales comparto intensos momentos de debate y que cariñosamente me llaman “ español") , ni IU a pesar de apoyar en Euskadi a un partido ¿ legal? ¿Ilegal? ¿ semi ilegal? Vosotros sabréis porque vosotros lo metisteis ahí , ni el PNV , a pesar que utilice los impuestos de todos para financiar colectivos de presos , sino aquel que ayer se negó a condenar el terrorismo y que esta en los ayuntamientos del País vasco todos sabemos gracias a quien , creo que es ANV quien resta dignidad a las personas , no resta dignidad , simplemente la mata , como ayer , el resto simplemente no compartimos las mismas ideas , creo que la diferencia es bastante grande .
Aunque no lo creas , yo también soy partidario de la libertad de expresión , a pesar de votar al pp , y puedes no compartir un modelo de sociedad , pero creo , que antes de tachar de excluyente a alguien , deberías revisar tu casa , creo que el PSOE ha llegado a firmar un pacto por el cual excluya al pp e intentaba arrinconarlo políticamente , incluso antes de que el PSOE llegara al gobierno en el 2004 , el tinell ¿ te suena ¿ supongo que vuestra firma allí esta por algo , a pesar de que el señor zapatero en el debate televisado simplemente dijera que no sabia nada de eso , no se que es peor , que lo negara , o que lo desconociera , o que simplemente no supiera que decir , jamás hasta ese pacto , nadie se había propuesto “excluir “ a una fuerza legal y democrática , el PSOE , lo hizo .
Decir que el pp niega esos tres puntos en dos líneas , me parece bastante simple y cómodo , no se cual es tu trabajo , pero espero de corazón que un DIA no seas victima de esa ley , creo que para un cargo la persona mas capacitada , es la que debe ocupar un puesto , independientemente que sea hombre o mujer lo contrario es discriminación por razón de sexo , con eso creo que dejo clara mi postura y creo que esa era la del PP, ojo ( he dicho creo) .
respecto al matrimonio homosexual , personalmente , es que me da igual como se llamen , me da igual que se casen o se descasen ,no me preocupa en absoluto , si es bueno para los homosexuales , adelante lo único que eche de menos es que en un asunto tan burdo como la denominación no fueran capaces de ponerse de acuerdo , una pena , no creo que la denominación influya en el conjunto de derechos que el pp si apoyaba , ( quizás el único punto que me inquieta ( no digo que este radicalmente en contra)es la adopción de hijos , pero supongo que es un tema demasiado largo para simplificarlo tanto) , si tan poco importante es la denominación ¿porque el PSOE no pudo ceder en una cuestión meramente formal ? yo creo que simplemente era por meter cizaña con la iglesia católica o crear polémica , cosa que merece todos mis respetos si el PSOE cree que es bueno para su electorado .
Respecto a las células madre , te pido disculpas , no estoy puesto en el tema , y no quiero hablar de algo que no entiendo , una cosa si se , hinchar curriculums no es una buena practica , me gustaría saber que hubiera pasado si en lugar del señor Soria , quien hubiera hinchado su currículo hubiera sido Maria san Gil , le hubierais dicho todo menos guapa
Si , EL PSOE sacado muchas leyes adelante ,lo cual no tiene porque decir que haya habido transparencia , son dos cosas distintas , me explico ¿sacasteis el estatuto catalán con transparencia ¿ ummmmm pregúntaselo a ERC , porque es sabido que se negocio en el ultimo momento a escondidas con CIU en moncloa sin que vuestros socio de ERC se enteraran , como tu dices , las palabras evolucionan con el tiempo , pero estoy por ver todavía como en el DRAE define como ejemplo de transparencia , el negociar el estatut con mas a escondidas de ERC , tus socios , eso estaría mas bien en la palabra “ traición “ .
Espero, que si gana las elecciones el PSOE, lo haga por mayoría absoluta, mejor eso que estar vendido ¿cual fue el precio que pago el gobierno para que se votara en contra de la reacusación de magdalena Álvarez? ¿Un ave a Galicia? ¿Una autopista? No lo recuerdo, pero si recuerdo haber leído que estuvieron “dialogando a cambio de que votaban no” hasta altas horas de la madrugada para evitar esa recusación.
Si exiges coherencia política , da ejemplo , pregunta en albocasser por jordi Sevilla , pero no digas que eres su amigo , no lo quieren ni en pintura y podrías salir malparado , incluso por los que eran miembros del PSOE , que por cierto , dimitieron todos , (eso , si es coherencia política y no lo de Alfonso Guerra de machacar el estatus de Cataluña en todos los micrófonos en los que hablaba y luego votar “si” en el congreso ),
Jordi Sevilla dijo en la campaña del 2004 “construirán la prisión por encima de mi cadáver si ganamos la elecciones “, creo que la inauguran pronto no? y no caigas en su error de decir que se tuvo que construir porque el PP las había licitado como dijo el señor Sevilla , se construyo , porque el ministro alonso quiso ( cosa que me parece bien ) , se pararon las del trasvase que ya estaban ejecutándose , se podrían haber detenido las de la prisión que no habían empezado y no se hizo , luego jordi Sevilla le echo la culpa al pp , el PSOE comarcal si tuvo coherencia y dimitió , por cierto , ¿jordi Sevilla no ha ido esta campaña a albocaser no ¿ .
Espero que muy pronto , que el estado no subvencione a la iglesia , ni un céntimo , por mi ni un céntimo a la iglesia , ni a los sindicatos, ni a los partidos políticos , creo que todos estos entes deberían autofinanciarse , eso si , supongo que si el PSOE no lo ha hecho es porque no le conviene , ni siquiera secar a la iglesia económicamente , quizás sea porque el estado es el primer interesado en que la iglesia siga manteniendo sus servicios sociales , por los cuales no veo mal que ayude a la iglesia , si las mezquitas se comprometen a realizar la misma labor , que se vean retribuidas también por ello , por eso , creo que es una exageración que digas que el pp no quiere sanidad publica , o enseñanza publica , no se en tu pueblo , que no se cual es , pero en Alcora , si solo dispusiéramos de enseñanza primaria publica , tendríamos la mitad de centros de los que hoy disponemos , además , lo siento , pero no me vale , dime un solo ministro del PSOE que lleve a sus hijos a un centro publico de enseñanza , o que no vaya a una clínica privada cuando necesite asistencia sanitaria , solo uno , yo te contestare , quien puede huye de la seguridad social , es lamentable , pero es así .
Respecto a canal 9 , veras , no la suelo ver , bueno si , el fútbol cuando televisan al Castellón fuera de casa jaj , en serio ,para resumir . Canal 9 te guste o no , y lo digo porque he hablado del tema con gente de esas comunidades autónomas , es a valencia , lo que tv3 a Cataluña , ETB al país vasco , canal sur a Andalucía o tele Madrid en Madrid etc. etc. No digo con ello que me guste , pero es lo que hay , y aquí en valencia nos hartaremos de ver a camps en el telediario , como en Andalucía a chaves , es lamentable pero es lo que hay .
En fin espero que bueno , no pretenda convencer de nada a nadie , no es mi intención , esta , solo era expresar mi punto de vista aunque solo sea de manera esquemática .
Agradezco tu invitación y si da lugar un DIA te doy mi correo y charlamos más tranquilamente
Un abrazo
Alcora

PROGRESSISME dijo...

Nano, jo m´enrotlle però tú encara més. Saps? Dius que el Pose podria haver cedit amb el nom... per què? I perque no ha cedit el PP... és que el PP soles signa quan tots i totes entrem al que diu. Ja te dit que el nom importa i molt.Respecte a l´adopció, amb el teu plantetjament ja demostres a quí votes. Per què? Ara t´ho dic. Si d´un parella heterosexual naixen fills i filles heterosexuals i homosexuals, o es conformen al llarg del seu procès de sociabilització, doncs, d´una parella d´homosexuals pot passar els mateix. A més a més, en cas de que sempre d´un parella d´homosexuals nasqueren infants homosexuals, el teu plantejament implica, perque sempre les paraules impliquen algo, que per atú l´homosexualitat és negativa.
El que dius de l´estatut, això el que mostra és que el Psoe és més centrista que el PP, perque sóm capaços de governar amb tots i totes, i despres el PP ens critica per anar molt lluny i EU i els nacionalistes ens critiquen per quedar-nos curts. Reflexiona això! Mira... el que dius d´ANV, jo condemne que no ataquen la violència. Però en un Estat de Dret no es poden il.legalitzar partits perque tenim conviccions morals. Els partits s´il.legalitzaen amb proves, i la justicia és independent del govern. Quan es van tindre proves s´il.legalitzaren. El que no es pot fer és silenciar les veus polítiques que no ens agraden, com Franco va fer durant quaranta anys. Ah!! Per cert? El PP encara no ha condemnat el franquisme, que va ser una dictadura assassina. Durant la guerra val que es mate però durant el franquisme? La realitat és més complexa del que us pareix a vosaltres. Hi ha realitats difícils d´entendre, partits difícil de veure com a legals... però la sol.lució no es caure en un estat autoritari. La seguritat no és por, no són molts policies al carrer, la seguritat implica més agents com l´educació o la cultura. Per la força no s´arregla res, o sinò mira la guerra d´Iraq, ara estan pitjor que abans i damunt el preu del petròli molt més car, supera els 100 euros.Escolta... sé que votes al PP com has dit i sé que ho fas amb convicció, sense maldat... però un partit que nega drets a certs col.lectius i que durant tota la història els ha negat, com per exemple la educació universal o la sanitat pública, o el divorç, o ... quàntes coses? El conservadurisme és estàtic i les societat estàtiques moren amb el temps, encara que eixa postura siga més còmoda. El progressisme ens ajuda ha canviar les coses, a no romandre com a l´Edat de Pedra. No sòu la resposta i el PP si que nega la diginitat al dir al construir un món en el que hi ha persones de primera i persones de segona classe.Que hem pogut fer les cosses millor? Sí. Però tambér es cert que en el Senat ens heu vetat totes les lleis... sense tindre majoria hem governat i això és innegable que implica diàleg. A més a més... no t´avergonyisques de votar PP quan et cruces amb la regidora del Psoe. Saps? Quan votes a un partit la teua relació amb ell no pot ser la de cada 2 o 4 anys com dius. La democràcia és una forma de vida i requereix ciutadans actius, interlocutors, no soles anar a votar cada 2 o 4 anys. Això és ser apàtic. Si dones el teu vot al PP demà estaràs recolçant la congelació de la igualtat, dels matrimonis homosexuals, de la investigació amb cel.lules mare per a curar enfermetats, donaràs la raò a la llista del PP de Castelló que pareix una llista de "Pressumptes Implicats", donaràs la raò a les mentides de lá igua (perque a mi l´aigua no m´ha falta i als meus avis a Conca si, que tenen 5 hores al dia de restricció), donaràs la raò a la guerra, negaràs a les nacions, negaràs que el català i el valencià són el mateix tal i com dieuen els experts... seràc complice. Quan vullgues estem en contacte... Jo trevalle amb arguments... Jo demà sóc president de taula electoral, jo demà votaré ZP i socialista, i ho faré com fa quatre anys, amb els ulls húmits de saver que jo vote a un partit que progressa, que ens carga de drets a les persones... la última volta vaig anar a votar amb 52 punts al pit i dos dies desprès d´una operació.El vot ens iguala front a eixos que mai han vullgut el Sufragi Universal ni han vullgut altes participacions. Gràcies Alcorí, però... jo me quede amb el progressime.

Anónimo dijo...

Hola David, soy SAT,me dirijo a todos aquellos que quieran la paz como tú y como yo, que vamos a luchar contra el terrorismo y que no nos rendiremos.Como dice la canción ¡A por ellos! Nadie nos va a frenar,Isaias Carrasco lucho con su esfuerzo a mejorar este pais como zapatero y seguiremos defendiendo la vida y luchar por ella ante un terrorismo presente. ¡Isaias estamos contigo! David como dices en tu escrito LA DEMOCRÁCIA TRIUNFARA

Oriol Puig dijo...

Moltes gràcies pel suport.

Seguiré el teu blog amb atenció.

Una abraçada des de Manresa!