David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

miércoles, 27 de febrero de 2008

Progressisme

Benvinguts a totes i a tots! Aquest espai ha sigut creat per a que la gent progressista ens coordinem i pugam lluitar contra eixos i eixes que no volem més que beneficiar-se de la política. La història ens dona la raò a nosaltres, als progressistes. Negar el progrès social és un error.



Sóc David Sánchez Salas, vaig nàixer en 1983 a València capital, però ha viscut sempre a Castelló. Primer a Ribesalbes i desprès a Onda. És en este poble on he escomençat la meua carrera política. Sóc llicenciat en humanitats i, a més a més, actualment estudie un curs de postgrau en igualtat, un doctorat en filosofia política i anglès.



Participa! Escriu les teues opinions i surt al carrer amb el cap ben alt, perque la gent socialista podem dir que hem dignificat la vida de moltes persones. Front al PP que es nega a reconèixer les noves modalitats de familia, front al PP que es nega a reconèixer la importància de la investigació en cel.lules mare, front al PP que es nega a admetre la diversitat cultural, front al PP que es nega a fer justicia amb les víctimes de la barbarie de la guerra civil provocada per la dreta i la dictadura franquista de dretes... apareix l´alegria de voldre un món millor, amb igualtat, amb ecologia i amb pau.

3 comentarios:

Mmm dijo...

Hola David!!!
Ací queda impregnada la meva firma,jeje.

Dir-te que eres una persona meravellosa, increible, molt intel·ligent i d'esquerres!!!!
Com ja t'he dit moltes voltes, qualsevol cosa que necessites ací me tens!!!

Un besot enorme i a lluitar per a seguir progessant en aquest país

Un besot enorme

Crisom

PROGRESSISME dijo...

Cristina moltes gràcies! En poc de temps la gent de joventuts esteu fent-me sentir moltes coses positives. En Onda no hi ha joventus però estic jo, jeje. Ja saveu que ací jo lluite per la nostra causa perque crec en tots i en totes vosaltres. Junts mai ens guanyaran. Saps, a l´article d´una Espanya progressista que vaig publicar m´han respos dient-me que la Guerra Civil no la va propocar la dreta. Hui he fet una resposta tal volta dura, però jo no pense deixar-me amedrantar. La història està amb nosaltres. La pròxima setmana lluitaré per a que es publique. La resposta ja està en primicia ací. Si voleu des de joventuts respondre us passaré l´article que ataca a UNA ESPANYA PROGRESSISTA i el publiquem aci a la premsa loca. Així ens donarà més legitimitat. Un bes Cristina. La gent com Samu, Esther, Joan o tú sou ja importants per a mí.

Anónimo dijo...

David ya sabes q puedes contar conmigo para lo q sea. Desde hace muchos años la politica t a entusiasmado y hoy por hoy lo estás consiguiendo, te felicito de todo corazón, sigue como siempre, no cambies nunca. Sigue luchando por un país y un mundo más justo. un abrazo, espero q salgamos elejidos,¡psoe al poder!