David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 18 de marzo de 2013

Compromís per Onda demana una rebaixa de l'IBI

Compromís per Onda demana una rebaixa de l'IBI (Bloc+Iniciativa)

Des de Compromís per Onda sol·licitem a l'equip de govern popular que es preocupe pels problemes reals de la gent i que desenvolupe polítiques per a ajudar a les persones del poble i no per a vendre grans titulars que després es queden en un" vull i no puc". Per açò cada setmana proposem alternatives per a millorar la vida de la gent i per a alleujar les economies familiars que estan pagant amb les seues butxaques una crisi que no han creat.


Des de Compromís per Onda sol·licitem a l'equip de govern que revise l'Impost de Béns Immobles conegut com a IBI per a rebaixar-ho adaptant-ho a la situació real de les economies familiars i dels preus d'un mercat immobiliari i del sòl que, després de l'esclat de la bombolla immobiliària espanyola, s'han desplomat. Una bombolla immobiliària creada pel PP en els "gloriosos" anys d'Aznar i permesa pel PSOE de Zapatero que paguem ara la majoria per l'avarícia d'uns pocs que volien fer-se rics ràpid a costa de qualsevol cosa. L'última actualització del cadastre i de la resta d'indicadors que influeixen en el que ens cobren d'IBI a la ciutadania d'Onda es va fer quan les xifres econòmiques eren millors i quan els preus dels pisos i del sòl eren extremadament alts, per tant quan l'alcalde trau pit i ens ven que no apujarà l'IBI com si fóra un acte de beneficència per al poble, el que està fent és recaptar més del que hauria de recaptar a costa de les famílies. Per açò des de Compromís proposem a l'equip de govern que siga valent i que revise tots els paràmetres econòmics, actualitzant-los d'acord amb la situació actual de crisi i d'esclat de la bombolla immobiliària, per a rebaixar l'IBI i fraccionar el seu pagament a les famílies que estan ja massa asfixiades per les polítiques liberals del PP, les d'ajusteu-vos tots el cinturó menys jo. Perquè si quan Salvador Aguilella estava en l'oposició criticava l'alta pressió fiscal d'Onda ara hauria de ser coherent i baixar-la aprofitant que té una majoria absoluta que li permet fer-ho sense consultar amb ningú.

Amb una taxa d'atur disparada a Onda i amb moltes famílies a la vora de l'exclusió, amb uns governs autonòmic i central del PP que estan desmantellant l'estat del benestar amb l'excusa de la crisi i, amb un país menjat per la presumpta i no tan presumpta corrupcció, l'equip de govern està desbordat i només sap vendre fum en els mitjans de comunicació, alguns dels quals han sigut creats, siga dit de pas, amb l'única finalitat de servir de NO-DO a l'alcalde popular però, pagat amb els diners públics. I mentrestant, la resta de partits de l'oposició són SILENCI.

COMPROMÍS PER ONDA (Bloc+Iniciativa).

No hay comentarios: