David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

domingo, 28 de septiembre de 2008

11 Congrés Nacional del PSPV-PSOE: tercer dia.

TOT HA EIXIT PERFECTE! Els municipalistes i Onda hem eixit reforçats d´aquest congrés. Oscar Tena serà el President del PSPV i Juan María Calles i Consuelo Sanz(alcaldessa de Les Alqueries), formaràn part de l´Ejecutiva Nacional. Tots amics nostres. El benvolgut Javier Peris (alcalde de L´Alcora)serà part del Comité Nacional. El nostre alcalde, l´admirat a tot el socialisme valencià, Enrique Navarro Andreu serà el nostre representant al Comité Federal (Estatal) i, per últim, Pep Martí (alcalde de Suera i amic), serà membre del Cominté d´Ètica i Garanties. Aquestos són alguns dels noms que fan al socialisme d´Onda més fort.
Noves cares, nous projectes i, sobre tot, innovació i progrés. Jorge Alarte confiem en tú. Inste a la responsabilitat dels i de les que han perdut en aquest procès democràtic, els inste a que no ens ataquen en premsa i a que tinguen actuacions pròpies entre persones amb els mateixos ideals. Sóm totes part del mateix partit, un partit que de forma madura ha decidit entre la continuació o la renovació. La democràcia ha decidit i, les persones que apostaren pel continuisme i que per primera vegada perden el control del partit, han de saver entendre que el nostre enemic polític és la dreta i tota la seua política ultra i neoconservadora basada en un capitalisme que tot ho fa pedre. Les qüestions internes en les assamblees democràtiques i no en la premsa. La dreta i la societat ens observa i, per tant, hem de saver comportar-nos.
Algunes fotos del tercer dia són:

undefined
JORGE ALARTE.

undefined
PRESIDENT ZAPATERO.

undefined
OSCAR TENA (PRESIDENT DEL PSPV) I DAVID SÁNCHEZ SALAS.

undefined
JAVIER PERIS (ALCALDE DE L´ALCORA) I OSCAR TENA (ALCALDE DE VILLAFRANCA I PRESIDENT DEL PSPV).

undefined
OSCAR TENA (PRESIDENT DEL PSPV), MARUJA LLOPICO I DAVID SÁNCHEZ SALAS.

undefined
JUAN MARIA CALLES (MEMBRE DE L´EJECUTIVA DE PAÍS) I DAVID SÁNCHEZ SALAS.

undefined
OSCAR TENA I DAVID SÁNCHEZ SALAS.

undefined
CLARA TIRADO (MEMBRE EJECUTIVA DE PAÍS) I DAVID SÁNCHEZ SALAS.

13 comentarios:

PROGRESSISME dijo...

Francesc Colomer vull dir-te públicament que pense que vals molt. Ojalà haguerem viatjat al mateix tren. Saluts.

Anónimo dijo...

david les fotos son estupendes. m´alegre de que tenadones de la importancia de les fotos avui en dia en la política. sempre content i positiu. fa falta mes gent com tu a la politica, gent humanista i no advocasts que tamé.

Anónimo dijo...

Hola David, soc Ernest Blanch, regidor de Morella, ens vam coneixer al congrés del PSPV-PSOE.
Només unes línies per a felicitar-te per aquest bloc tan interessant, en el qual entro prou sovint.
També per compartir part de la teua alegria per l'elecció del nou secretari general, encara que jo, no es cap secret, també viajava en el mateix tren que Francesc Colomer, encara emocionat per la gran intensitat i continugt del discurs de Ximo. No va poder ser.
Segur que a partir d'ara trovarem espais de convergencia per tal de treballar en este nou projecte de socialisme que s'enceta ara i en el que tots, dic tots perque ara ja estem tots en aquest tren, tenim que treballar per desplaçar a la dreta autoritària i conservadora que ens toca patir.
Una abraçada.

PROGRESSISME dijo...

Hola Ernest! Sincerament, m´ha fet una gran il.lusió que m´escrigues. Al principi quan t´en vas presentat em vas pareixer un xic molt majo de veres. Més tard Pedro em situà de qui eres. Jo a Pedro el vull molt. També és cert que Carlos em va parlar molt bé de tú, de forma que em va acavar de condicionar. M´ALEGRA MOLT LA TEUA RESPONSABILITAT. Jo com ja he dit adore a Colomer moltíssim, al igual que a Carlos i Pedro de Vilafranca, i això el que vol dir és que tots i totes estem a un mateix partit, un partit amb una gran història i amb uns ideals humanitzadors. I quan dic que estime a esta gent no és per quedar bé. Adore als meus companys i a les meues companyes, adore a la gent que lluite en aquesta terra contra la foscor de la dreta. Adore les mirades, els abraços, el contacte amb eixes persones que són socialistes. Estem totes i tots al mateix tren, al de Jorge Alarte, i si haguera guanyat Ximo Puig estariem al de Ximo. La democràcia ha parlat. Tant els que hem recolçat a Alarte des del principi com els que no, hauràn de treballar per triomfar en les urnes i derrotar a gent com Fabra o Camps. Recorde el dia que em presentarem a Ximo Puig, em va pareixer molt simpàtic i atent amb un xic com jo que acavava d´entrar en política. Jo no era ningú i ell es va mostrar molt amable. Espere que li vaja bé com a alcalde de Morella. Quan vaig al vostre poble es nota que està governat per bona gent. Sort.

P.D: Ernest, com jo primer llig els sms abans de publicar-los, enviam algun mail o forma de contacte així podrem parlar. Continua entrant. Ací en Onda hi ha un xic, jejeje, que ja veus quina predisposició té per a lluitar, ja saps la preparació que tinc i, sobre tot, ja saps que sóc transparent. Espere la teua forma de contacte. De veres que m´alegrà moltísim el teu escrit ací. Tinc ganes de parlar més amb tú i de voret. 1 bes fort i 1 abraç.

PROGRESSISME dijo...

El que ha dit ho he dit amb tota la meua sinceritat Ernerst. Ja estem en contacte.

Anónimo dijo...

David no t adones que sols et volen per a figurar i per a que parega que es un partit jove. Ningú et vol al partit i si no al temps despres de més de 2 anys treballant com un burro que tens? que eres?que pasa amb tu? eres militant de base i ja no. tranquil. tu vals moltísim pero això serà la teua ruina . si te coneixen dins i fora sera el teu final.sort en la reparticio dels puestos. al final no tindras res relevant.

Anónimo dijo...

HOLA DAVID! Sinceramente crec que l´anònim anterior té raò. Per desgracia no es confia en tú. Queda bé que estigues, eres guapo, inteligent i carinyòs, eres un xic molt majo però, sols se te té per a fer bonic. Mira el temps que dediques al partit i mira els puestos que tens importants. CAP. CAP.CAP.CAP.CAP.BESOS FORTS DAVID. Viu més la teua vida i passa de totes estes coses perque et destroçaràn en tots els fronts. Amb la igualtat no el valoren a un.

Anónimo dijo...

M'agradaria saber quina és la raó de fons dels dos anònims anteriors donat que les persones que et valoren de veritat, que saben el que vals, mai no farien cap comentari d'aquest tipus perquè sabem que aconseguir els objectius i metes que una persona es proposa, que arribar allà on ens agradaria a molta gent que tú arribes, porta el seu temps de preparació i no és fàcil, saber que la pressa no es bona companyera i que tot esforç té la seva recompensa (encara que sone a tòpic però es així. Una amiga meva va començar prou més jove que tú i ara està de diputada a Madrid després de quasi 20 anys de treball i esofrços)
Ànim i no deixes que estos comentaris t'afecten.
"TU VALES MUCHO"

Ja saps qui soc?

PROGRESSISME dijo...

HOLA! Claro que sé quién eres guapísima! Si no fora per tú no sé que fariem. Fa falta gens que ens anime encara que eixos comentaris no em fan gens de mal. Si els publique és perque no insulten i perque sóc democràtic. Si apareix un insult ja no els publique. Bessets forts i no pares d´entrar ací i de creure en mí, perque a cada minut de la meua vida em comporte deforma que la gent que ém recolce no es despague amb mí. Perque a cada minut pense en el PROGRESSISME.

PROGRESSISME dijo...

HOLA! Claro que sé quién eres guapísima! Si no fora per tú no sé que fariem. Fa falta gens que ens anime encara que eixos comentaris no em fan gens de mal. Si els publique és perque no insulten i perque sóc democràtic. Si apareix un insult ja no els publique. Bessets forts i no pares d´entrar ací i de creure en mí, perque a cada minut de la meua vida em comporte deforma que la gent que ém recolce no es despague amb mí. Perque a cada minut pense en el PROGRESSISME.

Anónimo dijo...

tas mas flaco, je je.
Espero que todo haya ido bien en el congreso

Carlos Fernández Bielsa dijo...

Hola David,

En primer lugar agradecerte las continuas visitas a mi blog y al mismo tiempo, pedirte disculpas, el ultimo mensage lo borre sin darme cuenta.

Ahora toca trabajar mucho y bien para conseguir acabar con la derecha radical y reaccionaria. somos un gran partido, fuerte y con un proyecto solvente y creible. Ahora tenemos que salir a la calle, mirar a los ciudadanos a los ojos y pedirles cambio para ganar en libertad, para ganar en democracia y sobretodo para construir una comunidad mejor.

Un abrazo.

Carlos

PROGRESSISME dijo...

Gràcies Carlos pel teu missatje. De veres que tal vegada siga uns dels escrits que més il.lusió m´ha fet en molt de temps. Sincerament, m´alivia el teu escrit perque tú ja saps quan t´admire des d´aquells dies en els que em conquistares en l´UJI en aquelles eleccions, amb la teua força i saver estar. Estem al mateix tren i això m´agrada molt. Vaig a ficar-te als meus contactes preferents per a que lá informació es coordine millor. JORGE ALARTE PER SEMPRE MAI.