David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

sábado, 27 de septiembre de 2008

11 Congrés Nacional del PSPV-PSOE: primer dia

Hui ha sigut el primer dia del Congrés Nacional del PSPV al Palau de Congresos de València. Francesc Romeu s´ha unit a Ximo Puig, de forma que l´única opció de canvi que queda és Jorge Alarte. La foscor d´un passat que es resisteix a deixar espai a la llum del socialisme intentarà, com ja he dit, que el demà siga igual que l´ahir. Necessitem articular una veu socialista, en clau valenciana, forta per a derrotat a la dreta.

A més a més, a Onda celebrem aquest cap de setmana la Fira de Sant Miguel. Els dies 25, 26, 27 i 28 de setembre Onda torna a obrir-se al món. Hui el 1er Concurs Morfològic-Funcional de pura raça espanyola (PRE) i exposició i venda de cavalls de pura raça espanyola a l´Espai Multiusos. Més tard hem inagurat la VII Fira de Sant Miguel a la magnífica Font de Dins, tot animat amb el grup Folklòric d´Onda i els Dolçainer de Tales. Per la nit el grup Arteatre ens animà amb un cercavila fabulòs. Tot es ramatarà amb un Festival Garockfeta amb La Gossa Sorda i Obrint Pas al Pavelló Vila d´Onda.

Aquesta és la vida d´un polític que s´inicia. A part de treballar i estudiar quan arriben els caps de setmana tenim dies com el de hui. Quan algunes veus diuen que el socialisme no fa res ni es deixen la vida treballan, jo els dic que miren el meu blog.

Demà, o millor dit, en unes hores, tornarem al Congrés i tornarem a estar amb la gent del poble en la Fira de Sant Miguel. Ací tenimm les fotos:

undefined
LES VISTES DEL CONGRÉS

undefined
ESCENARI PRINCIPAL.

undefined
HOMENATGE A MAX AUB.

undefined
EN ELS CORREDORS.

undefined
FONT DE DINS ABANS DE LA INAGURACIÓ DE LA FIRA.

undefined
ENRIQUE NAVARRO I LA DIRECTORA TERRITORIAL D´AGRICULTURA I COMERÇ.

undefined
ROSARÍN FABRA (REGIDORA D´EDUCACIÓ I FESTES) I JUAN MIGUEL SALVADOR (TINENT ALCALDE D´URBANISME I MEDI AMBIENT I REGIDOR D´ESPORTS).

undefined
EL NOSTRE MAGNÍFIC ALCALDE ADMIRAN ELS VALLS REGIONALS A LA FONT DE DINS.

undefined
MARI CARMEN AGUILELLA (TINENTA D´ALDALCE DE PERSONAL I MODERNITZACIÓ), XIMO AGUILELLA (TINENT D´ALCALDE DE ECONOMIA I SERVEIS I MANTENIMENT DE CIUTAT) I DAVID SÁNCHEZ SALAS, DOCTORANDO EL IGUALTAT.

undefined
MARUJA, CARMEN, MARI CARMEN I DAVID.

undefined
ELS ANIMALS A LA FIRA, UN MÓN MÉS FELIÇ.

undefined
CARRER DE SANT MIQUEL PLE D´ESTANDS AMB COMERÇOS D´ONDA.

undefined
UN POBLE AL CARRER, UNA SOCIETAT CIVIL FORTA.

undefined
ARTESANIA I "PARAETES".

3 comentarios:

Anónimo dijo...

A través de Internet he conocido la noticia de que Jorge Alarte ha obtenido la mayoría en el congreso. Una nueva etapa se abre, más cercana a los ciudadanos y que conseguirá que aquellos que la apatía les había vencido, vuelvan a ilusionarse y movilizarse. Felicidades a todos por vuestro buen hacer y felicidades Jorge.
Saludos. Carmen.

Anónimo dijo...

hola! david incrible les fotos espere que mes tard fiques les de hui.

Anónimo dijo...

como siempre estamos a la altura de todo con navarro y tb contigo