David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

domingo, 14 de septiembre de 2008

Elecció de delegades i delegats a Onda.

Ahir a les 17 hores les militants i els militants del PSPV d´Onda ens reunirem en la nostra agrupació de l´Avinguda País Valencià. L´objectiu era elegir als nostres dos representants que a Onda li pertoquen per a dur la veu de la nostra localitat al Congrès Nacional del PSPV, el qual tinrà lloc a València l´últim cap de setmana del mes de Setembre. Part de l´executiva del PSPV local presentà una candidatura que es medí en força a la candidatura del Grup Municipal. Amb un 70% dels vots guanyarem els membres de la Plataforma Municipalista. Enrique Navarro de primer i Mari Carmen Aguilella de segona com a titulars del socialisme ondense. En reserva es queden David Sánchez Salas i Rosarín Fabra. Amb aquestos quatre noms el municipalisme dona un pas endavant en el poble referent del socialisme castellonenc. La llista lermista amb un 30 % dels vots no ha pogut ficar cap nom en la representativitat d´Onda. Aquells que volen que el demà siga igual que el ahir han vist com la democracia els ha dit NO. Hem de lluitar per a que el nostre partit tinga força en el nostre País, per a que siga una alternativa a una dreta fosca. Ja no podem tolerar l´acomodament en una cadira de persones que ja han perdut la creença en el socialisme. Onda lluitarà per una renovació i per un socialisme actiu que vullga transformar la nostra societat.

5 comentarios:

PROGRESSISME dijo...

Mi anónima preferida: espero que me escribas pronto. Sólo te diré que cada noche pienso en que te mejores. Un besazo.

Samuel dijo...

David, al igual que tu estic content que la llista encapçalada per Enrique Navarro fora la guanyadora en les votacions. Sens dubte el municipalisme a de ser l’eix fonamental de la pròxima direcció del PSPV, sinó pobles com L’Alcora i Onda o passarem malament.
En L’Alcora tan sols tenim un delegat i per tant i de manera unànime varem escollir el passat divendres a Javier Peris. Jo estic en l’organització del Congres així que si finalment vas estic d’allò mes segur que heu passarem igual o mes be que en Madrid.

Anónimo dijo...

Samuel David està sempre parlant de tú se nota que t´aprecia moltíssim i confia en tú. No el falles. El PSPV està agarrant força.

Anónimo dijo...

HABÉIS VISTO LO ÚLTIMO DE FABRA?

Anónimo dijo...

DAVID AMB TÚ ESTAREM BEN REPRESENTATS.SÓC UN VOTENT SOCIALISTA DE 36 ANYS QUE AMB TÚ VEU EL SALVAMENT DE LA CONTINUITAT D´ENRIQUE. HI HAN ESPERANCES ENCARA.