David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

domingo, 22 de junio de 2008

Una dreta que manipula als mitjans de comunicació

A continuació us fique uns videos de youtube que ens mostren les típiques postures que la dreta espanyola fa seues. Postures que hui en dia no es poden tolerar perque sols volen dur-nos cap a temps en els que ningú podia expressar la seua opinió si aquésta era diferent, si era progressista.


Altra cosa que no es pot permetre és la manipulació. Canal 9, una televisió pública, que paguem totes les valencianes i tots els valencians, sols es dedica a fer campanya a favor del PP. En el món que vivim si no apareixes en els mitjans de comunicació no existeixes i, el PP ha ordenat que s´ens invisibilitze a totes les forces d´esquerres per a que desaparegam. No és el mateix contar una notícia d´una forma que d´altra, el llenguatge, les paraules, no són innocents i, està clar que Canal 9 juga a desgastar als socialistes. Aquesta presentadora vol imitar a Iñaki Gabilondo, però no s´ha adonat de que Canal 4 és privat i Canal 9 públic. El primer que va fer Zapatero fou crear una televisió pública neutral dirigida per una personalitat elegida democràticament al Parlament.



Per últim, per al postre, podem gaudir del senyor Esteban Pons, dirigent valencià del PP, i la seua cultura per a dirigir les nostres vides. Hi han informes de científics que diuen que el valencià i el català són la mateixa llengua, cosa que es veu i es nota a primera vista, el que passa és que en Catalunya li diuen català i al País Valencià li dieuen valencià. Hi han paraules i sons que varien però això també passa si comparem el castellà d´Aragò i el de Lleó o Argentina, i no per aquesta raò diem que són llengues distintes. Els polítics del PP no escolten als experts. Un polític abans de prendre desicions ha d´atendre als técnics i savis de cada àrea de saber, cossa que no fa Pons. Però ells saven crear un missatje atractiu i patriòtic que els aporta vots de gent que es deixa dur per les emocions i no per la raò.

En les nostres mans està no permetre que aquestes postures excloients i, que aquestos polítics que parlem sense saver, no ens governen. No deixem que ens continuen enganyant i més amb eixe saver estar cínic que tenen. Que l´educació torne a ser un valor, siguem, com a mí m´agrada dir, ciutadans i ciutadanes i no súbdits.
Jo sóc socialista i també denfense els interessos dels valencians i les valencianes sense necessitat de crear sentiments anticatalanistes.

16 comentarios:

Anónimo dijo...

Quant gana el teu blog ara que fiques vídeos. És cert que el PP ha creat un sentiment anticatalà. Prou de manipulació.

Anónimo dijo...

Increible, en dos palabras, cada vez mejoras más en tus escritos y tu blog es más ameno. Tienes toda la razón. No canbies.

Anónimo dijo...

Vals molt avore si escomences a creuret tot el que la gent per anonim o donant la cara te diu. Si la gent entra i perd temps aci escrivinte es per algo no per ferte la pilota. Dones seguritat pero també ets molt humà

Anónimo dijo...

Hola David: Soy ondense pero hace muchos años que vivo fuera pero para mí Onda es el mejor pueblo de España, alardeo de tener el mejor alcalde y la mejor corporación municipal del país y sin exagerar. No hay más que ver cómo ha progresado Onda estando a la altura de cualquier capital de provincia, nada tenemos que envidiar a nadie.
¿Qué por qué he decidido hacer un comentario? Por casualidades que tiene la vida. Tú no te acordarás porque para tí será una anécdota más, pero en el mes de mayo fui a una boda y hasta que se hizo la hora de cenar fuimos a tomarnos unas copas a un bar y nos serviste tú. Mi madre se te quedó mirando y te dijo: "Yo creo que a tí te conozco", después de un ratito ya sabía quien eras y en ello quedó. Con el poquito rato que estuvisteis hablando, pensé que eras un chico "que vales", que transmites y eso que yo no te conocía pero creo que serías un buen sucesor de Enrique Navarro. Por casualidad conocí tu blog, ya que cuando entro en internet lo primero que busco siempre son noticias con respecto a Onda y en una de ellas me remitió a tí, y cual no sería mi sorpresa cuando descubrí que era el chico del bar y al leer tus comentarios he podido comprobar que no me equivoqué contigo.
Sigue adelante y "que el tiempo no te cambie". Saludos

Anónimo dijo...

Hola David. M´alegrà voret l´altre dia eres un amic molt bo i una persona inmillorable. Vals per a ser polític, eres un polític al 100% i vius per això. Si tot el món fora com tú este món seria molt millor. Un bes

Anónimo dijo...

No canvies mai per favor i sempre continua tenint eixa màgia que fa que la gent te vullga tant.Salutacions

Anónimo dijo...

És el primer blog d´un sociata que veig que parla correctament de la nostra terra. Amb gent com tú jo votaria més al PSPV i no al BLOC per tant de que no guanye més el PP. Amb la teua música, la primer de la NOSTRA CANÇÒ, conquista a la gent nacionalista.

Anónimo dijo...

Menudo currículum y que forma de escribir con educación pero dando fuerte al PP. Esto me gusta. sigue así.

Anónimo dijo...

Menudo currículum y que forma de escribir con educación pero dando fuerte al PP. Esto me gusta. sigue así.

Anónimo dijo...

No eres tant guapo com jo però reconec que dones la talla i molt ben donada. Ho dic per eixos que diuen que no tens imatge per a ser polític. Encara que jo pensava que en un polític això era el que menys importava perque entonces Rajoy...

Lara dijo...

Que vergüenza la adoctrinación política que se hace desde la televisión pública valenciana, me llena de rabia saber que esos mensajes (nada sutiles por cierto), favorecedores del partido popular y de la derecha en Valencia, son financiandos tanto por mi dinero como por el de todos los valencianos, es bochornoso y debiera ser delito.

Santiago Vañó Candeal dijo...

Molt bé, es d'agrair que encara hi haja gent que anomene a les coses pel seu nom i no intente fer veritats dogmàtiques. Vull expressar el meu recolçament als treballadors de Tele(Espe)Madrid que han fer una vaga de 24 hores sense serveis mínims i per un dia el PP no intoxicarà als madrilenys amb les seues mentires. Açí també estem farts, jo no veig cagar9 ni per casualitat.
David, estàs entre els links del meu blog, enelextrarradio.blogspot.com, esteu tambe invitats

PROGRESSISME dijo...

Lara moltes gràcies per entrar al blog que ja anava a ficar-te falta d´assistència. SÍ que és cert, és indignant que s´ens manipule des d´un mitjà públic que aariba tant a la ciutadania del País Valencià. Eixa televisió la paguem tots i totes però, cada 4 anys les gents valencianes legitimen al PP per a continuar fent-ho. Quan dic que és necessaria una ciutadania crítica i emancipada em referia a açò, a una ciutadania que no es deixe enganyar. Lara entre més voltes.

Anónimo dijo...

Qué opiniones fachas, fachar de mierda.No podemos permitir que esas opiniones nos ganen. VIVA LA IZQUIERDA

Satine dijo...

holassss
gràcies per enrecordar-te de mí, feia molt de temps, que pasava, però mai n'hi habia post nous, aixì que per aixó no deia res, però de debó que em pasava tots els dies a veure't, peró fa uns dies que ja ni em molestaba, pensaba que hi series de vacances...

muaks, espero que t'hagi agradat la meva visita a mérida amb el president de la junta d'Extremadura.

PROGRESSISME dijo...

GRÀCIES A TÚ WAPA. MUAKS