David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

miércoles, 25 de junio de 2008

Onda oberta a l´esport


PART DE LA FONT DE DINS D´ONDA. LA TRANQUILITAT DE LA HISTÒRIA.

Onda oberta a l´esport. Possiblement la nostra localitat siga la més dinàmica de tota la pronvincia en tots els sentits. Un exemple es l´esportiu. A Onda tenim, i podem dir-ho amb la boca ben oberta i orgullosos i orgulloses, les millors infraestructures esportives de tota la província. Parlaria de cinc tipologies d´espais:
PRIMERA. ESPAIS ESPORTIUS ALS BARRIS PERIFÈIRCS I LA COSSA. Infraestructures per a apropar a les persones que viuen als barris més externs l´esport.Un espai de reunió del veïnat. La cossa és un camp de fútbol amb gespa artificial on juguen els equips filials.
SEGONA. ESPAIS D´ESPORTS ALS PARCS I LES AVINGUDES PER A PERSONES ADULTES. Aparells d´exercicis per a les persones adultes, seniors, en avingudes com la Serra Espadà. Aquestos s´ampliaràn a altres zones. Donar un passeig i de pas poder fer uns suaus exercicis pera millorar la qualitat de vida de les persones adultes.
TERCERA. ESPAIS DISPERSOS. Zones habilitades per a la práctica d´esports de tota mena d´esportsc com els que duen a terme els aficionats als coloms. Tot el poble s´obri per a rebre curses de bicicletes o motos com a altre exemple.
QUARTA. PAVELLÓ POLIESPORTIU VILA D´ONDA. És l´orgull de la ciutadania ondense. Un gran edifici polifuncional que es complementa amb una zona esportiva exterior, una zona d´encontre amb bancs i vegetació, un gran aparcament gratuït i, un parc infantil.
CINQUENA. LA MAGNÍFICA CIUTAT ESPORTIVA. Un espai obert i verd en el qual podem trobar infraestructures de primera categoria per a un poble de primera divissió. El notre Camp de fútbol, un poliespotiu cobert i un descobert, pistes de frontennis, un recinte de piscines descobertes i un de piscines cobertes que inclouen un gimnàs públic completíssim, un velòdrom,un multiusos o plaça de bous que serà cobert en breus, un camp olimpic amb gespa artificial i del qual estàn construint-se els vestuaris i les grades, una pista de seguritat vial i, un casal jove esportiu. Algú dona més? La resposta és NO.

El PP hauria despertar del seu llarg somni i donar-se una volta per aquest magnific poble abans de criticar al govern local i, abans de donar una imatge negativa del nostre benvolgut poble en tota la província. S´alegren quan algo va malament i quan la gent d´Onda, que ha demostrat ser tant treballadora, ho passa mal, sí, i s´alegren perque així ells es presenten com a salvadors, com a persones que sol.luciones els problemes. Primer que miren el que fan els ajuntaments del seu color, que vagen avore les infraestructures de Vila-Real, de Borriana o d´Almassora, o és més, les de Castelló. Estic orgullòs de que la gent d´Onda haja demostrat ser tant intel.ligent durant 24 anys. Tenim un teixit social potent. A Onda es pot pràcticar gratuitament una gran varietat d´esports, es pot gaudir de competicions nacionals i internacionals quasi tots els caps de setmana, es pot practicar esport amb la familia cada dia. Onda és un gran poble per a viure perque els seus habitants i les seues habitants han demostrat estar sempre a la altura i tindre capacitat de resposta quan les coses s´han ficat negres.

Acavem de celebrar la quinzena de l´esport i Esport TOTAL, sols dir que Onda estava invadida de gent que ha vingut de tota Espanya per competir i per a gaudir de l´esport, plenant així els bars, els locals i les tender. A Onda creem riquessa. A més les persones que vivim en Onda hem pogut tindre, com sempre, un cap de setmana ple d´actes dels que gaudir.

Quan aprecie aquesta xarxa social esportiva, la qual es suma a la cultural o comercial, aleshores, em senc orgullòs de formar part d´aquest projecte que es diu ONDA.



undefined
ONDA EN FESTA: UNA IMATGE PER A VORE EN DIRECTE.

9 comentarios:

PROGRESSISME dijo...

ESTE ANONIMO ME LO ENVIARON DOS ARTÍCULOS MÁS HACIA ABAJO PERO ME GUSTÓ TANTO QUE LO HE COPIADO Y PEGADO PARA QUE LA GENTE OBSERVE EL ORGULLO DE ESTE ONDENSE POR EL EQUIPO DE GOBIERNO.
Hola David: Soy ondense pero hace muchos años que vivo fuera pero para mí Onda es el mejor pueblo de España, alardeo de tener el mejor alcalde y la mejor corporación municipal del país y sin exagerar. No hay más que ver cómo ha progresado Onda estando a la altura de cualquier capital de provincia, nada tenemos que envidiar a nadie.
¿Qué por qué he decidido hacer un comentario? Por casualidades que tiene la vida. Tú no te acordarás porque para tí será una anécdota más, pero en el mes de mayo fui a una boda y hasta que se hizo la hora de cenar fuimos a tomarnos unas copas a un bar y nos serviste tú. Mi madre se te quedó mirando y te dijo: "Yo creo que a tí te conozco", después de un ratito ya sabía quien eras y en ello quedó. Con el poquito rato que estuvisteis hablando, pensé que eras un chico "que vales", que transmites y eso que yo no te conocía pero creo que serías un buen sucesor de Enrique Navarro. Por casualidad conocí tu blog, ya que cuando entro en internet lo primero que busco siempre son noticias con respecto a Onda y en una de ellas me remitió a tí, y cual no sería mi sorpresa cuando descubrí que era el chico del bar y al leer tus comentarios he podido comprobar que no me equivoqué contigo.
Sigue adelante y "que el tiempo no te cambie". Saludos

Anónimo dijo...

Mare de Deu quin poble teniu, és cer que se nota que Onda té un partit d´esquerres al poder. David tú pareix que vals molt, m´agrada com escrius i com sents la política i xiquet, tens molts estudis. seguis aixina!

Anónimo dijo...

en dues palabres IN-CREIBLE. Estic orgullosa del nostre alcarlde i dels regidors. David el següent eres tú

Anónimo dijo...

David m´han comentat que entres a treballar al Museu del Taulell, ací als pobles tot es sap. Espere que no siga altre enxufe dels socialistes, unanyapa més a la que ja ens tenen acostumats.Espere que sapigues explicar-te. I no dic que em parega mal que estigues enxufat pero la gent...

Anónimo dijo...

Hola David! Cóm estàs? Dir sols que és la primera volta que escrig ací. La gent tindrie que coneixerte per a parlar, saber com parles del nostre poble, com lo vius. La foto del comentari és una bona imatge d´Onda. Per cer l´anonim de dalt hauria de saber els estudis que tens i el teu potencial perque no parlaria més. SORT A MADRIT.

Anónimo dijo...

Mira si l´han enxufat ell se hua currat. De qué aneu els faxes feixistes? David val per a estar de president si vullguera.

Anónimo dijo...

David passa de les xorrades els amics te coneixem i sabem com eres, una persona magnífica, treballadora y molt estudiosa. Ojalà els tios foren la meitat de bones persones que tú. Se nota que estudies noves masculinitats.

Lara dijo...

No creo que David, al igual que cualquier persona, tenga que dar explicaciones a nadie sobre cómo ha conseguido un puesto de trabajo.
Y eso de los enchufes de las izquierdas... que hay de los enchufes de las derechas?

PROGRESSISME dijo...

No voy a dar ninguna explicación sobre mi trabajo. Sólo decir que cuando se tiene un currículum potente y se va al paro a apuntarse, con suerte, te llaman de varios sitios. Uno de ellos ha sido el Museo del Azulejo donde estoy muy feliz trabajando, Si yo me formaba principalemente en filosofía, ahora, también me subo más que nunca a la historia y a la tecnología cerámica, ampliando aún más mis miras intelectuales. El director del Museu es magnífico, Vicent Estall, al igual que lo son mis 3 compañeros. Gracias por tratarme tan bien.
Respecto al partido decir que yo siempre he trabajado gratis y jamás he pedido ningún trabajo a cambio. He estado trabajando desde en hornos de azulejeras hasta esmaltadoras, y los últimos 3 años en el bar con más gente de Onda, y en el partido llevo más de 2 años, por tanto, aquí no hay cosas raras. Miren, me he licenciado como segundo de mi promoción, soy el 1 en mi master y, el doctorado lo voy llevando hacia adelante. No hay más. Y seguramente cuando acabe el doctorado y mis otros master vuelva a encontrar nuevos trabajos. No hay más, siempre se comentarà que estoy enchufado la cual cosa a mí no me afecta para nada. Las críticas vacías y sin fundamento ni me rozan el pelo.
Ojalà la gente valorara a Enrique y a Lidón como se merecen, porque a pesar de los años mantienen la ilusión y asisten a cada acto. Son envidiables y me siento orgulloso de estar sentado a su lado en días como ayer por la noche en la FONT DE DINS en el magnífico concierto que organizamos, porque ONDA apuesta por la cultura.