David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

jueves, 20 de diciembre de 2012

Iniciativa defensa als treballadors i treballadores ceràmics

Compromís per Onda (Iniciativa) ha presentat per registre d'entrada una moció que demana que l'Ajuntament inste a la Generalitat a que cumplisca les seues obligacions en matèria laboral: "legislar per a que les persones que treballen siguen contractats NO ESCLAUS". Aquesta moció l'entreguen per a que els tres partits en representació al consistori l'assumisquen i la defense al plenari.

Segons el portaveu d'Iniciativa-Compromís, David Sánchez Salas, "son les comunitats les que tenen competèncias en matèria laboral i la Generalitat despilfarra els diners públics en grans events i en tonteries i no en inversions productives que generen puestos de treball, i això es donar l'esquena a la gent relegant-la a l'esclavitut laboral".

Desde Iniciativa-Compromís recorden al PP que en aquestos moments governen a Onda, al País Valencià, a Espanya i a Europa i que no son capaços de remontar la situació perquè "era mentida que hi existien les baretes màgiques" i Salas afegeix que "la gent que ho està passant mal no menja ni paga les factures amb l'excusa falsa que fica el PP de que la culpa és de l'herència, perquè al País Valencià porten molts anys demostrant que son els pitjors gestors possibles, la gent necessita propostes com les que nosaltres fem i el PP i PSOE rebutjen al'Ajuntament i veten als mitjans de comunicació".

A més a més des d'Iniciativa-Compromís es critica que partits que històricament s'han considerat d'esquerres callen deixant a la seua sort als treballadors i treballadores. Tal i com recorda Salas, "és decepcionant com desde Iniciativa lluitem sense recursos i aconsseguim fer tant, mentres altres amb molts recursos acomodats en les seues cadires sols regalen a la gent SILENCIS davant les injusticies, i si no fem res per salvar el taulell la nostra economia es desplomarà".

No hay comentarios: