David Sánchez Salas

David Sánchez Salas
Escrito por David Sánchez Salas

lunes, 7 de julio de 2008

37 CONGRESO FEDERAL DEL PSOE. ESCRIBIR LA HISTORIA.


undefined
Formar parte de la historia
Este fin de semana se ha celebrado en Madrid el 37 Congreso Federal del PSOE. Representando a nuestra comarca fueron el alcalde de Suera Pepe Martí, como delegado, y David Sánchez Salas como observador.

Ha sido una experiencia que me ha hecho crecer como persona y como político. Jamás hubiera imaginado poder asistir a un Congreso Federal de mi partido representando a las gentes de mi pueblo, al socialismo ondense. Más de 100 años de trayectoria nos avalan. Estoy orgulloso de formar parte de la historia del partido y de haber llevado el nombre de Onda a Madrid, de haber paseado nuestro emblema corporativo en mi ping y mi camiseta. He transmitido lo magnífico que es vivir en esta localidad que no debe tener complejos cuando se compara con grandes ciudades, he puesto en valor nuestro patrimonio histórico y recursos naturales, nuestra apuesta por la cultura, pero sobre todo, he hablado de sus gentes abiertas y respetuosas que con tanto esfuerzo han llevado a Onda a ser una ciudad dinámica y cosmopolita.
Es falso que no hayamos escuchado a la ciudadanía porque tanto delegados como observadores somos personas que sufrimos los mismos problemas que el resto de españoles y españolas. Es falso que no se haya mencionado la palabra crisis. Y es falso que nos hayamos radicalizado en la izquierda porque siempre hemos sido un partido con marca de progreso.

undefined
El PSOE apostará por seguir fomentando la igualdad entre las personas, la dignidad de las mujeres y la libertad sexual, además de creer en la diversidad lingüística, la solidaridad, el pacifismo y la ecología. Se caminará hacia la no imposición de una creencia, hacia el laicismo, se construirán nuevos modelos de masculinidad, se reflexionará sobre cuestiones como el aborto o la eutanasia y, se apostará por una sociedad plural donde nadie sufra la opresión de la intransigencia. Somos conscientes de que se nos criticará, pero la historia al final nos da la razón. Siempre los conservadores se han opuesto a los avances sociales que permitían a las personas ser felices, pero con el tiempo los que criticaban se beneficiaban también de esos avances. Un ejemplo de lo que digo es el divorcio o el matrimonio civil al que se oponían y del que se benefician en la actualidad. El PP dice que no nos preocupamos de los problemas reales de las personas, lo que me hace entender que para ellos la investigación con células madre para curar enfermedades no es importante, la igualdad entre las personas tampoco y, mucho menos lo es el cambio climático o el pacifismo. Si todo esto para ellos no es importante me comparezco de la poca sensibilidad que tienen, tal y como demuestran alegrándose de las dificultades económicas mundiales que parecemos. Hay gente que sólo piensa en arañar un puñado de votos.
En estos tres días nos hemos dado a conocer aún más, nos hemos fotografiado y hemos hablado de nuestras necesidades y exigencias. Nuestra voz es fuerte. Recuerdo con emoción mi conversación con Bibiana Aido, la ministra de igualdad o, con Leire Pajín, la nueva Secretaria de Organización del PSOE, con las que tengo muy buena relación. Mucho trabajo pero también mucha alegría al ver como, a pesar de mi juventud, tanto en Onda como en Valencia y Madrid se me valora. Gracias al Grupo Municipal por su apoyo diario y gracias a mi agrupación, el PSPV- PSOE de Onda, por haber confiado en mí.
PUBLICADO EN PRENSA LOCAL EL DÍA 8 DE JULIO DE 2008


undefined

65 comentarios:

Anónimo dijo...

Bien David, veo que vas haciendo camino y que te estás formando para poder trabajar por tu ciudad, te espera un gran futuro ya que dispones de una mente abierta y de un gran talante, que estás abierto al diálogo y que eres capaz de percibir los problemas de la gente lo cual dice mucho a tu favor. ¿Te importa que le de tu dirección a los jóvenes socialistas de la agrupación en la que ahora estoy? Creo que les iría bien transmitirles tu alegría, tu ilusión y tu confianza en el ser humano. Saludos. Carmen.

PROGRESSISME dijo...

Carmen no sé quién eres, ¿te conozco? Claro que no me importa ponerme en contacto con esa agrupación. Mira yo los mensajes los leo antes de publicarlos así que pueden escribirme aquí como has hecho tú, la primera frase que escriban ESTO NO LO PUBLIQUES y que me den un movil o un correo electrónico. Prometo ponerme en contacto inmediatamente. Continua entrando en mi blog, para mí es un placer. Ahora escribiré otro artículo. GRACIAS POR LO QUE DICES DE MÍ. UN beso.

Lara dijo...

Ey David! Veo que has estado con los grandes del partido! Ya me contarás todas las novedades del Congreso, ya sabes que valoro mucho tu opinión.
Sigue asi y llegarás alto!

Samuel dijo...

David sens dubte aquest congrés farà historia, no sols per ell mateixa sinó també en les nostres vides. Estic segur que les nostres ponències polítiques seran aplicades pel govern d'Espanya. No me cap dubte que Zapatero farà el que la ciutadania vol, que no es mes que el que em aprovat en aquest congrés.

Carlos José Martínez dijo...

Yo me quedé con las ganas de ir, pero los exámenes aprientan... Te envidio sanamente, compañero ;)

Satine dijo...

Estàs molt guapo, i sonrient, espero que aquest sonrieu-re no s'apagui mail, petonetsss....enhorabona

Anónimo dijo...

Este ya es el artículo definitivo para demostrar al pueblo de Onda que tú eres el candidato perfecta. Sólo avisarte de que todo el pueblo se ha sorprendido con esta foto. Sabes manejarte con la información, sabes soltarla cuando toca para impactar. Lo has conseguido. No se te ocurra cambiar.

Anónimo dijo...

IM-PRESIONANTE!!! Cuántas fotos con cuántas personalidades. Aún tandrías que publicar más porque a la gente le ha encantado. Así demuestras lo que vales. Un abrazo.

Anónimo dijo...

Hola David! Felicitats per les fotos qui poguera tindre-les. M´agrada molt la teua actitut i la teua formació. A més a més eres treballador i iaò et fa més vàlid. Ja hauries de ser regidor per a demostrar que vals.

Anónimo dijo...

A ti que tanto te gusta la filosofía te voy a decir lo que tú siempre dices de Zapatero. Dices que a Europa sólo le queda Zapatero, pues yo a ti te digo que a Onda sólo le quedas tú, eres la esperanza del socialismo en Onda.

Anónimo dijo...

A ti que tanto te gusta la filosofía te voy a decir lo que tú siempre dices de Zapatero. Dices que a Europa sólo le queda Zapatero, pues yo a ti te digo que a Onda sólo le quedas tú, eres la esperanza del socialismo en Onda.

Anónimo dijo...

Qué guapo sales en las fotografías!Ún chico como tú debe tener a todo el mundo que desee. Tener sexo con quien quiera. Felicidades porque guapo, potente, dulce e inteligente, todos no pueden decirlo.

Anónimo dijo...

No te desanimes porque tienes una sonrisa perfecta. Tienes esa ilusión que se contagia. Felicidades por tu viaje. Saludos y lucha por entrar ya a gobernar. Es cierto que sólo nos quedas tú como espernza de cambio.

Anónimo dijo...

No cambies nunca por favor. Sigue en el PSOE

Anónimo dijo...

Has demostrat tot el que vals i que eres capaç de fer tot el que te proposses.M´alegre per tú.

Anónimo dijo...

Me alegr mucho ver a jóvenes implicados un política y preparados. No cambies nunca y lucha por entrar ya en el ayuntamiento que te lo mereces. Los que aquí escriben llevan razón, debes ser concejal ya para presentarte como creible.

Anónimo dijo...

David conociendote estarás un mes flipando del gusto de saber que tienes aquí estas fotos con tu opartido. Un beso

Anónimo dijo...

No has podido ir al "council" del Partido Socialista a nivel Europeo, el PES.0rg pero claro, no se puede estar en dos sitios al mismo tiempo.
El "otro" también te hubiera gustado especialemtne cuando ponían a Carmen Chacón, preñadísima ella, recibiendo novedades de un militar madurito, como diapositiva de fondo en muchas ponencias. je ej.
Te lo digo porque se que eres un fan de ella.
De todas maneras contamos contigo en diciembre en Madrid. Para la gran presentación del Manifesto 2009 o programa electoral del Partido Socialista Europeo para las elecciones de 2009. Se espera la visita del Presi, y de toda o casi toda la ejecutiva estatal. Espero que esta vez no tengas otros compromisos previos. je je.

Anónimo dijo...

por cierto me ha dicho un compañero que eres mas conocido que la tortilla de patatas. Se encontró con una gente de Castellón en el metro de Viena y al nombrarles que tenía que haber venido al Congreso Europeo David de Onda, resulta que te conocían. Lástima que no hubiese sido yo y les hubiera pedido los nombres para que lo supieras, pero en fin, eran parece ser que buena gente y muy divertidos según me dijeron.

Anónimo dijo...

Esto tendría que estar más animado eso es porque no sabéis lo que mi amigo David sacrifica por dar la cara.

Anónimo dijo...

HOLA no cónocía tu blog y me ha encantado. La verdad es que vales eso es indiscutible. No cambies, que no te cabien, porque el pp lo intentará y también muchos compañeros tuyos. Sigue ilusionando.

Anónimo dijo...

Hola David: Me ha encantado todo lo publicado, todas las fotos de Madrid y en especial la que tienes con López Aguilar, me ha traído recuerdos de mi época de estudiante en Valencia. La casualidad quiso que tuviéramos un amigo en común. López Aguilar estudiaba en la universidad de Granada, estaba en el mismo colegio que un amigo mío de Málaga y la verdad que se lo montaban muy bien aunque ya se veía que llegaría lejos, la verdad creo que tiene el mismo carisma que Zapatero (por no decir más). A mi me encanta. Besos y hasta pronto. Carmen.

PROGRESSISME dijo...

HOLA CARMEN! ¿Eres de Onda? Bueno que me ha encantado que vengas a escribir a mi blog. Sigue haciéndolo por favor. Un besazo

Edu Castañeda dijo...

A mí la que me ha molado es la foto con Patxi, cómo no. Si tú inspiras cambio en Onda, aquí, en Euskadi, es Patxi. Saludos.

PROGRESSISME dijo...

Edu gracias por tu comentario. Mira Patxi Lopez fue el más amable de todos y todas junto a la Ministra de Igualdad que también sale en las fotos. Estuve atento, amablae y humano, una de esas personas que valora cada minuto, que valora los pequeños detalles. Sigue entrando en mi blog, el tuyo es fantástico, me gusto el video que explica nuestro sistema económico. Un saludo y ánimo, estamos con el cambio en el País Vasvo.

PROGRESSISME dijo...

Gracias a todas las personas que entran aquí y que me apoyan. De veras me emociona ver como mucha gente pierde parte de su tiempo para animarme a mí y para valorar mi opinión. Sóis especiales todas. Un abrazo y un beso.

Albert Miret Ballester dijo...

Bè David, veig que seguixes formant-e i això ès bò sobretot pel teu enriquiment polític i personal.
Ja ficats, m'agradaria que ens explicares si ès possible quins arguments han estat per haver aprobat la directiva europea de les 65 hores i si s'ha dit alguna cosa al congrès al respecte.
Vorem que passarà al congrès dels socialistes valencians.
Des d'acì recolze la proposta de Maragall, la que versa sobre tornar a tenir un grup parlamentari propi al congrès com abans del colp d'Estat.

PROGRESSISME dijo...

Albert de forma ràpida. És cert que s´aprovà el que dius de les 65 hores però, també és cert, que no amb el vot de ZAPATERO, amb el vot d´Espanya. Europa decideix més d´un 50% de les accions que fem en la nostra vida., i Europa està governada per la dreta. A Europa sols li queda Zapatero diguè un bon filòsof. Per això al 2009 Espanya ha de votar al PES, al Partit Socialista Europeu.
Jo no sóc partidari de tindre un grup parlamentari propi al PSPV, formem part del PSOE i la suma de totes les delegacions és el que ens dona força. Sent part d´eixe tot tenim més força per a influènciar en la totalitat del grup parlamentari, el més poderòs a Espanya en aquest moment. El PSPV és la segona delegació més important del PSOE, la segona més nombrosa. Albert gràcies per entrar al blog. Salutacions amic.

Samuel dijo...

Buenas David he llegit el teu comentari al meu blog. La veritat es que estic igual que sempre, treballant i idean coses noves, be ara estic mes centrat en el carnet de conduir, ja que no me puc permetre el luxe d'anar sempre sentat al costat del conductor,jaja. Bueno te dise que mira quin hora es i arriba ara a casa.

Albert Miret Ballester dijo...

moltes per contestar-me. Em permetràs que matise que els socialistes europeus (inclós tots els eurodiputats socialistes espanyols) llevat del socialista català en Raimón Ubiols i l'abstenció d'un altre català que ara mateix no recorde el nom.
l'espanya federal que tantes voltes propugna Zapatero es vorà reflectida en l'assumció de la plurinacionalitat de l'Estat amb tot el que això comporta? fomentar l'ús dels idiomes dels distints territoris, concerts económics, oficialitat de les seleccions esportives, etc.
Dubte que els valencians ens hi pugam vore representats de manera externa tant al Congrès del PP com al del PSOE, agrade o no, no poden actuar estrictament en clau valenciana i això repercutix en que sovint no poden afavorir els interesos que tenim com a poble degut a la summisió dels seus órgans executius a Madrid.
Algù em pot explicar quina relleváncia tenen els diputats/es i senadors/es valencians/es ja siga per alçar la veu, preséncia als mitjans, trapitjant país per presentar propostes que ens equiparen a les autonomies de primera divisió a la que en el seu moment renunciárem formar-ne part, etc.
no veig que ens parles massa de quin ha estat el paper del PsPV a les ponéncies i demès; cert que hi ha una flamant jove que estarà al front de la secretaria d'organització i que des d'acì felicite però no sabem res mès.

PROGRESSISME dijo...

Albert, benvolgut amic. El PSPV no sols és la 2 federació més gran del Psoe sinò que en aquest congrès la secretaria d´organització és Leire Pajín,menbre del PSPV. A més a més a Madrid s´aprovaren la majoria d´esmenes que debatirem, entorn a un 90% del que el PSPV propossà s´aprovà.
Com tú dius, el PSOE no recilçà la messura de les 65 hores, no votà a favor, si els partits de la dreta.
Albert, el que passa és que en un món globalitzat on els estats estàn en crisis, estàn malalts perque es veuen superats per estructures supraestatals com Europa o la ONU, crear un Estat ja no és una resposta efectiva, ja no competent. La resposta no passa per crear estats sinò reconeixer les nostres peculiaritats. La gent del Bloc no veu més enllà del que passa al País Valencià i això és roí. Això és ser etnocentristes, és ser poc humanistes. Mira, ser espanyol i valencià, ser europeu i del món, no són identitats excloients. Jo puc combinar totes, la gent del Bloc no. El localisme que sols mira per ell no és la respota. El triomf del 37 congrès no ha sigut del PSPV, ha sigut del PSOE al sseu conjunt, un partit amb molts anys d´història. La clau valenciana no és sempre la més important i prioritaria, la més vital és la clau mundial i humanista.
Per últim, dir-te que amb el PSOE les llengües de cada territori cobren més força i tenen més protagonisme. Amb la dreta hagueren desaparegut. Nosaltres sóm el punt mig entre els nacionalismes i el centralistes, i com diu Aristòtil, el punt mitjà entre els extrems és allò just.

Anónimo dijo...

HOLA! DAVID SOLS VOLIA DIR-TE QUE JO CREC QUE HAS D´ESCOMENÇAR A CREURET TOT MÉS. ES DIR QUE HAS DE COMENÇAR A CREURET QUE TÚ VALS PER FER TOT EL QUE ET PROPOSSES I NO HAS DE TINDRE POR A LA COMPETÈNCIA. EL TEMPS FICA A TOTS AL SEU LLOC I TÚ HAS DEMOSTRAT SABER ESPERAR I SER TREBALLADOR. NECESITEM MÉS GENT AMB EL TEU POTENCIAL I CAPACITAT PER A ILUSIONAR. BESOS. JUANA.

Anónimo dijo...

chico, venía a ver si habías publicado algo nuevo, pero se notan los exámenes, je je
suerte

Anónimo dijo...

Volia emocionar-te com tú fas que mos emocionem la resta de persones del poble. Volia donar-te les gràcies per continuar lluitant per tota la gent que pateix en algún lloc del món. Volia dir-te gràcies per pedre el teu temps personal, per estudiar més, per trevallar, per mimar a la gent i donar amor quan entres a un puesto. Volia dedicar-te aquestes frases perque cada volta que escrius al full o arrels tu fas magia.

PROGRESSISME dijo...

JAUME OJAL� PUGUERES COMENTAR EL MEU BLOG. TE TROBE A FALTAR. ANGLATERRA ET CUIDAR�.

Anónimo dijo...

Volia emocionar-te com tú fas que mos emocionem la resta de persones del poble. Volia donar-te les gràcies per continuar lluitant per tota la gent que pateix en algún lloc del món. Volia dir-te gràcies per pedre el teu temps personal, per estudiar més, per trevallar, per mimar a la gent i donar amor quan entres a un puesto. Volia dedicar-te aquestes frases perque cada volta que escrius al full o arrels tu fas magia.

Anónimo dijo...

HOLA DAVID,
BUENO VEO POR ESAS FOTOS TU ILUSION PLASMADA EN LA ESPRESION DEL ROSTRO. VEO MUCHA ILUSION EN EL CAMPO QUE TE HAS METIDO Y CON FUERZA PARA RETOS IMPORTANTE QUE TE MARCAS.
GENTE TAN GRANDE NO SE ENCUENTRA UNO TODOS LOS DIAS EN EL CAMINO Y SI TE LO ENCUENTRAS HAY QUE ABRAZARLO Y CONSERVARLO,....
Esto es la impresion que reflejas en tu voz y la fuerza con la que realizas tus actos.
SE QUE TU VIDA PROFESIONAL ES UN CALVO DE TU MISMO, ENHORABUENA CHACVAL.
BESOS GRODOS Y CON CARIÑO DE alguien anomino por aqui pero no tan anonimo
ANONIMO CS

PROGRESSISME dijo...

Anónimo gracias. Creo que ya sé quien eres. No imaginas la ilusión que me ha hecho tu mensaje, aunque eso te lo demostraré en directo que es como mejor lo hago. Un abrazo.

Albert Miret Ballester dijo...

i qui diu que al Bloc no hi haja gent que puga sentir-se espanyola però no com ho entenen els dos partits? No considere i aixina ho hem manifestat, que sigam un nacionalisme excloent sinò tot el contrari, hem mirat d'igual a igual a la resta de nacions del mòn sense complexos i defensant la democrácia com un dels valors pilars de la societat.
per altre costat: crec que dir que esteu entre centralisme i nacionalisme.... crec que te'n has anat de mare i a les probes em remitisc.
Però tornem amb els valencians: quina explicació penseu donar-li als valencians desprès de la publicació de les balances fiscals i el déficit fiscal que patix el nostre poble i que fins ara us hi heu negat uns i altres si no ès perquè heu d'arribar a pactar amb les forces nacionalistes per obtenir cómodes majories? alguna cosa tindreu a dir clar que el café para todos ja us va bè supose.
pegant una ullada a la xarxa em trobe amb que el PSOE canvia d'opinió i diu que la casa de la Mediterránea s'ubicarà a barcelona i no pas a alacant com s'havia dit en un principi.
Parlem de les barreres que impedixen pluralitat política a les Corts? les baixes aspiracions recollides a la reforma de l'Estatut?
M'agrada la proximitat i ès per això que m'importa molt el que puga passar fora però sempre tenint present les persones que viuen i treballen a la comunitat Valenciana.
Em diràs allò de: solidaritat! xà, sòc solidari quan done el que puc, i no espere a que em facen un espoli fiscal sense moure un ditet. en això el PsC crec que divergix en vers vosaltres.
Per últim em defuges amb la pregunta referida a la famosa directiva la qual les joventuts Socialistes entre d'altres organitzacions, varen mostrar el descontent amb els eurodiputats socialistes espanyols a la plaça del temple.
Als dos congresos no s'ha parlat almenys als mitjans sobre les preocupacions dels i les valencianes i valencians.
PD: Si no conteste rápid no ès per falta de ganes, ès que açò tarda quasi vint minuts en carregar-se.
Salutacions.

PROGRESSISME dijo...

Albert és que la diferència és que jo no parle ni de valencians ni de castellans, jo parle de persones. A més a més, tú amb el tiquitòs que ets i amb el que sempre t´agrada matissar, parles de Comunitat Valenciana, és a dir, que tú que quan algú parla de Comunitat Valenciana et fiques molt dur i ataques, ara dius coses com, i cite literalment: "M'agrada la proximitat i ès per això que m'importa molt el que puga passar fora però sempre tenint present les persones que viuen i treballen a la comunitat Valenciana". No pot estar sempre a la defensiva i despres caure en els errors que critiques. Però aquesta és la història del BLOC, critica coses que despres fa, critica als que governen diguen que tot és millorable però quan governen es veuen perduts. Criticar des de l´oposició és fàcil, governar ja ho és menys.
A més si lliges els meus articles voràs que als nostres congresos, i a un he estat en persona, s´ha parlat de crisis, d´Europa, del País Vasc i, del País Valencià. Sí Albert s´ha parlat del País Valencià i no de la Comunitat Valenciana, la qual cosa és més pròpia del PP i no de tú que ets del BLOC.
Mira Albert, el PSOE, t´ho torne a dir, a estat als grans esdeveniments de la nostra història, amb el meu partit les veus nacionalistes són escoltades dins de la legalitat i de la Constitució, i els centralismes són neutralitzats. Reconeix que sols quan el PSOE està al poder a Madrid es respirar llibertat, o prefereixes a la nostra dreta. A voltes dubte amb tú: no sé si ets d´esquerres com dius o de les dretes més tancades. Quan parlem sobre temes com l´homosexualitat i l´ adopció, amb temes com la investigació o el divorç... pense que molts matiços parlen per si sols sobre la teua posició. Jo aposte per la igualtat, per l´esquerra i, per la humanitat.
Mai criticaré les errades ortogràfiques en valencià i si alagaré que al menys es tinga la voluntat d´escriure en la nostra llengua, mai criticaré errades ortogràfiques fent-les jo mateix. El BLOC es passa en les crítiques, es perd amb tonteries i deixa de banda els grans avanços que importen a la gent.

Anónimo dijo...

Hola David

Mi nombre es Carlos. Albert Miret me pasó tu blog para que le echara un vistazo. Yo también estoy afiliado a Juventudes Socialistas, si bien no al partido. Y creo que por ahora seguiré sin afiliarme. Se te ve contento e ilusionado, hace 4-6 años yo estaba igual.

Pero siempre llega la decepción (tan consustancial en política), y no querer verla es persistir en el autoengaño.

Dices que España se opone a las 65 horas semanales, lo cual no es verdad: en el Consejo de Ministros de la Unión Europea España NO VOTÓ EN CONTRA sino que meramente SE ABSTUVO. ¿Es eso socialismo?

Como una medida más para combatir la crisis económica, este Gobierno anuncia que eliminará el Impuesto sobre el Patrimonio para 2009. Pocos años atrás el PSOE se echaba encima del PP cuando Esperanza Aguirre proponía esa medida para la Comunidad de Madrid. Vaya... la doble moral de la izquierda como siempre: si lo propone la derecha es malo; si lo propone la supuesta izquierda, nos lo tragamos como si no pasara nada.

Otro ejemplo: el PSOE criticó con dureza las propuestas de inmigración del PP, y pasadas las elecciones Zapatero lidera junto a Sarkozy y Berlusconi un endurecimiento de la legislación comunitaria en materia de inmigración. Estuve de interventor por este partido en las elecciones generales, y recuerdo que vino a votar una familia peruana recién nacionalizada española. El matrimonio en concreto me dio el pésame por el atentado contra el ex-edil socialista, y me dijeron que su hija mayor no había podido votar porque el censo electoral aún no la había incluido tras su reciente nacionalización. Me dijeron que lo sentían pero era un voto que perdía el PSOE. Una pareja que me hizo ver su rechazo a esa política inmigratoria tan rígida de la derecha, ahora me da vergüenza que votaran al PSOE.

En fin, podría seguir y espero hacerlo más adelante. He leído por arriba que lees los posts antes de publicarlos. Espero que no censures lo que, desde el máximo respeto, resulta criticable de cara a un partido que, en mi opinión, ha dejado atrás la ilusión que Zapatero despertó entre 2002 y 2006.

Saludos.

Anónimo dijo...

David m´agrada la teua forma d´argumentar es nota que ets superior a Albert. Dones seguritat.

Albert Miret Ballester dijo...

No em considere ni inferior ni molt menys superior que ningù, simplement sòc diferent i tinc el meu estil, si tinguera inseguretat no escriuria tot el que acì heanat manifestant tant a esta entrada com a d'altres. No sòc partidari d'estos juids en va; ès ser poc elegant.

PROGRESSISME dijo...

Hola Carlos! Gracias por entrar a mi blog. Mira, en primer lugar decirte que jamás he dicho que el PSOE se oponga a la medida de las 65 horas, dije que no la apoyo con un SÍ, hay que aprender a leer. Por lo que veo mi amigo Albert necesita ayuda para poder defenderse de mis argumentos, no esperaba menos.
Carlos siento mucho que te hayas desilusionado, de veras, creo que es una pena que la gente joven e implicada deba pasar por eso, pero no te permito que digas que es consustancial a la política el desengaño. No puedes generalizar tu experiencia. Yo pensaba que al conocer a mi grupo municipal por dentro me decepcionaría y, mira, ha pasado todo lo contrario. Cada día estoy más orgulloso de ese grupo de personas que se dejan la piel por gestionar Onda. Admito que todo es mejorable, soy crítico, pero creo que cualquier mejora se debe agradecer. Ser crítico no es ser criticón. Jamás, por suerte, me he desilusionado con nada en mi vida y, supongo que tampoco con la política. Hay momentos muy duros y tristes, pero al final la humanidad, la soridad y la fraternidad siempre triunfan.
Respecto a la política de inmigración de mi partido sólo decir que la considero positiva. No veo, y hablo como humanista, ningún giro a la derecha como dices tú. Se trata de una inmigración ordenada y legal, porque sólo de esta forma podemos mantener nuestros sistemas de valores y bienestar. La llegada masiva no se puede frenar, si la entrada. Hay que tratar a esas personas con humanidad, ya que nadie abandona su país si no es por necesidad brutal, pero no podemos permitir que todos y todas entren en nuestro país.
Por último, que sepas que jamás he censurado ningún comentario en todo el tiempo que tengo este blog.Sigue entrnado.

Anónimo dijo...

Carlos, si David me permite, quisiera darte mi opinión.
Me gusta eso de que estés cabreado de ver como funcionan las cosas, Porque eso dice mucho de ti, dice que tienes ilusión, expectativas, que quieres un mundo mejor y por eso estás en política y no para "chupar del bote" si se me permite la expresión.
Malo sería que las Juventudes, que son el verdadero motor del Partido ya que son no solo la cantera sino también los-as que con sus puyas hacen que a otros niveles haya reacciones.
Cuando las juventudes sean conformistas; cuando las juventudes no protesten y solo bajen la cabeza... entonces no serán socialistas, serán las Juventudes de otro partido, generaciones perdidas de ovejas que callan cuando el pastor lo dice y balan cuando el pastor lo pide.
Protesta, Carlos, manifiesta tu opinión y tu discordancia. El PSOE es -o debería de ser porque siempre hay excepciones y nadie se libra de tener un capullo-a en su agrupación- un partido de izquierdas, la izquierda siempre está sometida al debate, a intentar discernir como se pueden hacer mejor las cosas. Cada persona da su opinión, luego se decide entre todos-as el camino que se debe de tomar, Y ahí está lo malo... muchas veces queremos ir por una senda, pero no podemos porque podemos pasar por zonas pantanosas, si elegimos otra senda... corremos el riesgo de meternos por un desierto, si es otra.... podemos acabar despeñados en una cascada...

El camino es uno, pero hay que hacerlo por distintas sendas, no siempre se toma la mas acertada, y otras veces si, aunque no lo parezca, puede que la mas pedregosa sin sombra ni agua sea la que nos evite dar vueltas sobre nosotros-as mismos-as y volver al mismo sitio donde estábamos...

En Política muchas veces la sensación es de intentar subir por una escalera mecánica que de repente cambia de sentido y hemos de subir con la escalera bajando.

Carlos, te pido que te cabrees, que pegues la patada en la mesa, que des incluso con el zapato como Beiras hace años en el Congreso (un diputado del BNG que se sentía ninguneado o algo así, que no recuerdo muy bien). Expresa tu opinión y lucha por ella, por favor.
Pero por favor... NO te desencantes. No te vuelvas una ovejita tierna como el borrego de Norit (no se si puedo hacer publicidad aquí, je ej). Que no llegue el momento en el que no vayas a votar porque seas de los que dicen "son todos iguales".

Te pido que sigas cabreado, que sigas protestando, que Juventudes de tu zona mande un escrito a quien quiera dento del Partido expresando lo que opináis.

Quizá no puedan darte todos los datos de las razones ocultas que provocaron la abstención en unas cosas o el voto positivo o negativo en otras. Quizá no puedan explicarte como dando un poco la mano a torcer se pueden conseguir otras cosas en la misma dirección. Eso quizá un Aikidoka podría demostrarte como lo que parece debilidad es fuerza y como lo que se pretende quebrar solo se repliega para coger mas fuerza.

Muchas veces hay razones que no se pueden desvelar por pura estrategia, y otras veces simplemente hay miedo o desconocimiento, o simplemente equivocaciones. La voz disidente, la voz que protesta y patalea es la que puede hacer que muchas de esas personas, de esos políticos que en ocasiones son engullidos por la maquinaria, por la estrategia y pueden perder en ocasiones el ideal por el que comenzaron a militar, esos políticos despertarán con vuestros gritos y sabrán que para la próxima.... ahí tendrán un grupo de gente dispuesta a pisarles en el callo donde mas les duela.

El día que te parezca bien todo lo que hace el Partido y estés de acuerdo solo porque es cosa del Partido, sin questionartelo, sin protestar, sin opinar... ese día por favor pide la baja en Juventudes y ensalla en casa como balar mejor. Seguro que ese día algún partido de signo contrario al nuestro te tirará los tejos.

Pero mientras la sangre roja corra por tus arterias y seas capaz de escuchar el latido de tu corazón -situado a la izquierda de tu pecho-... Mientras tanto... trata de ser la voz de los pobres del mundo y los parias de la tierra.

Salud!!!

Albert Miret Ballester dijo...

Farè com si no haguera llegit res sobre si he demanat ajuda a Carlos per defendre'm; si li recomane este blog ès perquè sé que li pot interesar. Afortunadament fa anys que conec a Carlos i com tu, divergim en alguns punts i convergim en altres.
ahir ja vaig escriure un comentari replicant el teu darrer comentari però supose que no aurà aplegat:
no recorde haver tractat amb tu els temes que has enumerat: adopció, l'abortament i investigació. Si ho he fet t'agrairia que digueres el que segons tu vaig dir i en tal cas, no estaria demès haver-li explicat la meua opinió ja que qualsevol qui entre em podria acusar d'haver manifestat postures que res tenen a vore amb el que haja pogut expresar en el seu moment i de pas possibilites que la gent contraste:
no estic d'acord en la denominació de matrimoni tot i haver-se contemplar-ho diferents acepcions al diccionari de la RAE; on supose que ningù em dirà que tambè haja d'estar d'acord. Pense que matrimoni tè un fort sentit religiós perquè com bè sabeu ès un dels sacraments de la religió católica tal i com es desprén d'una de les moltes acepcions. em sembla molt bè que a efectes civils tinguen els mateixos drets que una parella heterosexual; ès mès, tampoc estic d'acord amb la esta denominació al matrimoni civil: trobe mès encertat únió civil a tot casament que es celebre per la via civil. mai haguera votat en contra d'esta equiparació perquè tot i no estar d'acord amb la denominació, no considere que açò siga un punt per votar en contra. Per acabar amb este tema dir-te que el Bloc es felicità per l'aprobació de la llei on s'equiparaven els d'esta llei la qual ha possibilitat que moltes i molts puguen gaudir dels mateixos drets que les parelles heterosexuals.
Sobre l'adopció hi estic a favor sempre i quan els pares cumplixen amb els requisits exigits per les administracions independentment de si sòn o no parelles del mateix sexe.
Sobre l'abortament, cal escoltar totes les opinions i a la dona en particular. Opine que si ella ho creu oportú pot abortar dins dels plaços marcats per la legislació per entre altres coses evitar riscos per la seua salut. així mateix crec que si el pare biológic no mostra impassivitat, no estaria de mès que ho consultara ja que un fill ès cosa de dos.
Sobre la investigació amb célules mare, ès un terreny on no hi entre perquè ho desconec i per tant els científics o coneixedors tenen mès criteri que jo en vers esta matéria.
faig ús de la denominació administrativa Comunitat Valenciana perquè per molts els ès mès familiar sense que haja de renunciar a dir-li País Valencià com sí pareix ser que farà l'actual PSPV al Congrès de setembre amb denominacions tipus PsCV, PSV i els mès atrevits parlen ja de PSOE assoles. Qui actúa com el PP ara? Damunt tambè ja ni estructures comarcals sinò provincials per assimilar-se mès al PP.
No parle ja de com s'excusen per no voler justificar el nostre déficit fiscal amb mil históries sols per no afrontar que els valencians estem per davall de la renda per cápita espanyola i per si fòra poc rebem menys del que donem al conjunt de l'Estat juntament amb catalunya, Madrid i les Illes balears.
Valencianitat i política fiscal han estat les darreres renuncies de l'actual PsPV que d'acì poc vorem quines sigles empra. Els valencianistes ja no trobaran cabuda al partit que fins ara havien recolzat per poc que fòra. el Bloc i jo de forma umil i personal els convide a sumar al projecte de la casa comuna del valencianisme que com mès o menys ha assenyalat Panyella, el Bloc ès parcialment hereu del PSPV abans de la fusió amb el PSOE.
mai he criticat a ningù per com escriu i empre el valencià ans ael contrari, sempre l'he recolzat i animat a seguir usant-lo amb tota normalitat.
No m'agradaria que pel fet de discrepar en alguns punts ja s'haja de li haja de ficar l'etiqueta de dreta i similars perquè si caiem amb estos dogmatismes igual ens poden conduir al sectarisme. Afortunadament hi ha mès opinió mès enllà de la manifestada pel PSOE i les altres formacions polítiques.
Per acabar dir que sí em considere una persona progressista i gran defensora de la superació d'obstacles, sobretot en la igualtat. Seria ingenu i em contradiria si no ho fera perquè abanda de principis, `sòc d'un col·lectiu de persones amb diversitat funcional que encara hui ens seguixen discriminant; seguim reivindicant el cumpliment de les lleis aprobades a les diferents institucions de forma enérgica.
Vaja, qui em vulgui conèixer mès ho pot fer tambè llegint el meu blog.
Estarè diversos dies fora. Arreveure i bones vacances a totes i tots.

PROGRESSISME dijo...

HOLA ALBERT! Gràcies per tornar a entrar. Evidentment que no m´ha arrivat el teu sms perque encara no mai he omès cap missatje. Mantindré el que vaig dir sobre que vas demanar ajud a Carlos.

Anem a la matèria: tú i jo estem a la mateixa colla d´amics i per tant sempre parlem de tots els temes, incloent els que estem mencionant. Mira Albert, dir que estàs en contra de la denominació de matrimoni homosexual o matrimoni civil és demostrar al public que tens poc de progressista. Jo que saps que estudie filosofia del llenguatje t´he dit moltes voltes que la llengua crea móns, i per tant, és important. Si la denominació que se li dona a eixes unios no és la mateixa que per al matrimoni tradicional està fent-se una distinció discriminatoria, està privant-se a una part molt important de la societat d´un dret que, segons la Constitució, poden tindre i disfrutar. La llengua crea móns, no és el mateix dir puta que prostituta, homosexual que maricó, diversitat funcional que discapacitat i, per tant, no és el mateix unió homosexual que matrimoni homosexual. Mira Albert, els conceptes evolucionen històricament. Per sort dins del concepte de ciutadania ara també entren les dones, cosa que en Grècia no, eixe concepte s´ha ampliat al igual que ara el de matrimoni, s´ha ampliat per a ser més humà, més humanitzador.

En allò que respesta a l´adopció, també dir-te que crec que els infants estaràn millor amb dos pares o dos mares en un hogar i protegits que a un orfanat o al carrer. Crec que fins ací tot el món estarà d´acord. Dic que ho crec, no que estiga segur. Si de matrimonis heterosexuals han eixit xiquets i xiquetes homosexuals d´un matrimoni homosexual també podràn eixir descendents heterosexuals. De totes formes, si fora cert que dels matrimonis homosexuals sols eixen homosexuals tampoc no passaria res, no seria un argument vàl.lid, perque aleshores estarien supossan que l´homosexualitat no és bona, la qual cosa és incerta. Segons l´Organització Mundial de la Salut l´homosexualitat no és una enfermetat, sí ho és l´homofòbia. Mira no crec que ni tú ni jo, ni molt menys Rajoy, sigam ningú per a prohibir a una parella d´homes o de dones que siguen pares o mares. Jo no pense fer-ho.

Parles de la investigació amb cel.lules mare, xic, no fa falta ser expert. Si eixe camí pot donar-nos la sol.lució per a moltes enfermetats, tampoc no seré jo qui negue l´esperaná als malalts i les malaltes i als seus familiars. Jo no. Cada minut que el PP bloqueja eixa llei o l´ha bloquejat molta gent s´ha quedat sense temps per a sommiar amb una recuperació.

Quan parles del nostre dèficit dir-te que no ha sigut el PSPV el que ha creat un Estatut en el que no s´aprecià demanar a Madrid més diners quan més població sigam, això ho va fer el PP, partit amb els qual vosaltres governeu en alguns puestos i no per evitar que etarres governen no, sinò per afàn de poder. Mira, el dèficit es deu a la mala gestió que la dreta, com bé saps al igual que jo, està fent del capital públic. Obres faraòniques que obliden la qüotidianitat de les persones. Eixa distribució del que cada territori aporta i rep no és una cosa d´ara ni és una cosa que em fet els socialistes, però de totes formes, mai, com a socialista, podré dir que no vull que la meua terra que, gràcies al nostre esforç i tenacitat és més prospera, done capital per a millorar la vida dels nostres germans de castella o extremadura. Un del BLOC si que ho fa. No saveu mirar més enllà del que us envolta, no teniu una visió global i humanista.

Per últim, dir-te que amb el PSOE aquesta crisis tan complexa no la paguen els més dèbils. No em fet cap "decretazo" que veta dels beneficis socials als més pobres, em mantingut les prestaciosn socials i els avanços en el Estat de Benestar. El PP ja savem que va fer en crisis passades, crisis menys complicades i consustancials al sistema capitalista. Has sentit parlar de l´autoprofecia que s´autocompleix? Ningú invertiria en un país que té un president catastrofista, la bolsa que funciona i és efectiva gràcies a la confiança es desplomaria i, la gent es voria conqueria per una por que, gràcies als mitjans sensacionalistes i a la dreta ja té.

Albert, m´alegre de que les teues idees sobre l´homosexualitat i l´aconfessionalitat ara siguen públiques i estiguen publicades, perque ara ja no mai el BLOC, que ací està representat per tú podrà dir al PSPV que no és un partit de progrès ni d´esquerres. Ja està demostrat qui és més progressista, que és més d´esquerres i, per supost, qui creu en la llibertat i en la diginitat de les persones.

Continua escrivint al blog, jo aquest tema el finiquite ací per una raò, perque no podem estar sempre parlant del mateix. Se´ns ha criticat molt per les nostres conquestes socials però, despres tots i totes, gent de dreta, d´esquerra, centralista i nacionalista s´ha beneficiat d´elles. Mira, encara no conec a ningú que haja dit no als 2500 euros per fill o filla nascuda, a ningú que haja dit no a un medicament descobert amb la investigació ni, per supost, a ningú que haja dit que no vol que li pugen el sálari mínim interprofresional o la pensió. Continueu critican mentres els socialistes i les soiclistes continuem amb la nostra tasca renovadora.

Anónimo dijo...

A eso se le llama respuesta de nivel. Vales para esto eso está claro así que te pido que no lo dejes nunca y que no te desanimes porque el mundo te necesita.

Anónimo dijo...

Es la primera vez que entro en este blog David. Te conocía por la prensa. Felicitarte porque poca gente alcanza hoy en día tu potencial académico y al mismo tiempo es tan trabajador y simpático. Eres muy gracioso dicen. Me gustaría tenerte como alcalde.

Anónimo dijo...

HOLA! HE TROBAT ESTE BLOG PER GOOGLE. M´AGRADA BUSCAR NOTICIES D´ONDA I EL TEU BLOG EM PAREIX IMPRESIONANT. JA TE CONEIXIA PERÒ AL VORE LES TEUES OPINIONS CREC QUE ARA TE TINDRE MÉS EN CONTER. ANIM.

Anónimo dijo...

no cambies nunca se ve en tus ojos y en tus sonrisas aires distintos.

Anónimo dijo...

Me gusta tu filosofía, cada día entro con un nik a ver si me animo y me hago un blog. Felicidades por las fotos. Esta web va adquiriendo fuerza. Un abrazo

Anónimo dijo...

David no canvies i passa del que et diuen al blog de Samuel perque eixa gent no et coneix ni sap el que vals. Ets un solet. muacas.

Anónimo dijo...

David no canvies i passa del que et diuen al blog de Samuel perque eixa gent no et coneix ni sap el que vals. Ets un solet. muacas.

Anónimo dijo...

No tingues por als feixistes i no canvies. Te avise que t´odien pero és per que te tenen por. David fas falta a Onda.

Albert Miret Ballester dijo...

el Bloc no es troba representat per mi perquè este no m'ha designat com representant als blogs en tot cas sòc un militant mès que tinc la llibertat de tenir el meu criteri propi.
Cadascù que jutge pel que llig acì i que trega les seues conclusions. Deixa'm dir-te però que l'estattut fou un pacte que váreu portar a les Corts i per tant ès a vosaltres a qui heu haurem de ser mès hem de preguntar-vos el perqué no heu estat mès ambiciosos.

Anónimo dijo...

Aunque entro con tres semanas de retraso, ya sabes que me hago desear, jejejeje, es broma. Soy López. Me alegro de que luches por un mundo más justo y mejor, y sobre todo nuestro país. Por fin he podido ver tus famosas fotos con los políticos del PSOE en el congreso, de una vez por todas, sales muy favorecido. Ya sabes que aunque casi siempre este discrepando de tus opiniones yo de verdad te aprecio. Ya son muchos años los que nos conocemos y somos amigos, y siempre te he visto entregado a tus estudios, tus amigos y la política. En las próximas elecciones municipales de Onda ya te veo en el ayuntamiento como concejal haciendo progreso. ERES EL MEJOR, NUNCA CAMBIES, SIGUE COMO HASTA AHORA, SUPERANDOTE DIA A DIA. Eres una esperanza para el mundo del mañana. Un abrazo muy fuerte. López.

Anónimo dijo...

Hola David: Bé, vaig a fer el comentari en valencià, sempre t'he escrit en castellà perquè quan jo vaig estudiar no teníem el valencià com assignatura però he intentat formar-me i no m'agrada fer faltes per açò escric sempre en castellà, disculpeu tots si quan escric faig alguna barbaritat.
M'ha agradat molt la teva manera de respondre a determinades persones que volen tergiversar alguns assumptes i em fa la impressió de que volen fer vore el que no hi és, però tu has sabut posar els punts sobre les i, donant arguments raonables i el que és més important sense faltar al respecte seguint la tònica marcada pel nostre secretari general: a cada insult, una proposta; a cada descalificació, una idea; i a cada exageració, un somriure.
Soc la ondense que viu fora d'Onda i que la casualitat va voler que et coneguera en el bar on treballaves. Ânim. Un bes. Carmen.
Tinc ganes de llegir algun altre article teu.

PROGRESSISME dijo...

De veres mil gràcies a LÓPEZ i a CARMEN. Gràcies perque anònims com els vostres, encara que sé qui sou. Moltísimes gràcies de tot cor. Amb gent com vosaltres val al pena aquest blog i la meua llabor política. Amb gent com vosaltres val la pena donar la cara. Perdoneu que no actualitze el blog però treballe en un nou puesto més exigent i, a més a més, el doctorat i el master són durs. Ara en estiu també abelleix anar a la platja, a pessar del poc temps que tinc i anar a vore a Conca als avis. També sé que que aquest dimecres el meu blog eixirà a la premsa local a un especial, i clar, cull que aquestes fotos estiguen en la primera plana.

Carmen, en valencià, per desgràcia, tots i totes fem falta. Han sigut 40 anys de persecusió i 8 anys d´opressió centralista. Aquestes són les consecuències.

Hui a mort l´àvia de Amparo, la secretària del nostre estimat alcalde Enrique Navarro. Amparo és una de les millors persones que he conegut, a més a més, és una dona molt preparada. Gràcies Amparo per ser com eres i t´acompanye en el sentiment. DEP.

Anónimo dijo...

GUAPO CONTINUA AIXÍNA PERQUE CONFIE EN TÚ I LA MEUA ABUELETA MÉS

Anónimo dijo...

Enrique Navarro ja està cansat i ha fet bona tasca i els peperos són uns borinots xanxulleros. Presentat tú, te faltarà experiencìa però al menys ficaràs alegria, cartell i ganes.

FARÉ CAMPANYA!!! Acàs no la fa Ramón en ONDA TV POPULAR TELEVISIÓ.

Anónimo dijo...

Enrique Navarro ja està cansat i ha fet bona tasca i els peperos són uns borinots xanxulleros. Presentat tú, te faltarà experiencìa però al menys ficaràs alegria, cartell i ganes.

FARÉ CAMPANYA!!! Acàs no la fa Ramón en ONDA TV POPULAR TELEVISIÓ.

Anónimo dijo...

Enrique Navarro ja està cansat i ha fet bona tasca i els peperos són uns borinots xanxulleros. Presentat tú, te faltarà experiencìa però al menys ficaràs alegria, cartell i ganes.

FARÉ CAMPANYA!!! Acàs no la fa Ramón en ONDA TV POPULAR TELEVISIÓ.

Anónimo dijo...

David si que val molt i més que la majoria

Albert Miret Ballester dijo...

Bè, desprès d'haver fet les cavilacions, molt probablement tingues força raó en quan a l'argument gastat per la denominació de matrimoni.
Tot i que pense que la paraula tè un sentit mès religiós, si la societat ha acceptat que la unió civil se li ha de denominar matrimoni, no m'hi puc oposar a la denominació perquè com ja vaig dir en el seu moment jo no estava en contra de la unió de dos persones sent o no del mateix sexe.